spike83 Ιούλιος 11, 2005 #221 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 συγνωμη που ανοιξα ενα ακυρο θρεντ...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17296 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 11, 2005 #222 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2005 Συγνώμη που σας έχω "αφήσει" αυτο το καιρό, αλλά δεν προλαβαίνω να ανασάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 12, 2005 Author #223 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Συγνώμη που νόμιζα ότι ο Shido είναι άντρας με @ρχ....και όχι @ρχ.... άντρας..... :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούλιος 12, 2005 #224 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Συγνώμη που νόμιζα ότι ο Shido είναι άντρας με @ρχ....και όχι @ρχ.... άντρας..... :giveup: χαχαααχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούλιος 12, 2005 #225 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 07:33] Συγνώμη που νόμιζα ότι ο Shido είναι άντρας με @ρχ....και όχι @ρχ.... άντρας..... :giveup: Οταν τα ελεγα εγω... δεν με πιστευε κανεις.... Ο Γιαννακης μας, το καλυτερο παιδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 18, 2005 #226 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Ζητω συγγνωμη :daisy: απο τον μεγιστοβαθμιο SPC που τον κοροιδευω για το dual core patched fax lag του Τωρα πλεον εχει σταματησει να ποσταρει εξυπνες καφριλες και ομολογω οτι μου λειπουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούλιος 18, 2005 #227 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2005 Συγγνωμη επισης που δεν ηξερα πως καποιοι εδω αγοραζουν και ντουκατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 19, 2005 #228 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Συγνωμη απο ολους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 19, 2005 #229 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2005 Ζητάω συγνώμη απο όλους όσους έχω πρίξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 20, 2005 #230 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2005 ζητω συγνωμη απ'τον pro που βουτηξα το avatar του και το εχωσα για δικο μου στο gamers.gr μπας να μαζεψω οσους περισσοτερους ψηφους για το καλυτερο avatar http://www.gamers.gr/forum/showthread.php?t=1258&page=2 ζητω επισης συγγνωμη απ'τους γειτονες μου που ξυπνησανε 7μιση το πρωι απο το ακατασχετο "χλαλχαλλχαχλαλχαχαλλαχαχλ" που εριξα μολις ειδα το avatar με τον σκυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 22, 2005 #231 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Ζητω συγγνωμη απο τον εαυτο μου για την λαθος επιλογη και αντι να παρατησω την δουλεια και να μεινω για διακοπες μεχρι τελη Αυγουστου, γυρισα πισω και δουλευω... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούλιος 22, 2005 #232 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Συγνωμη στο ξενοδοχειο που μενω ... πατησα το καζανακι και κολησε. μου επεσε το τηλεκοντρολ και εσπασε, (καποιος αλητης εχει DFI εδω γυρω .... μα τι λεω ο SLN μου ειπε οτι μενει εδω κοντα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 22, 2005 #233 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 13:15] Ζητω συγγνωμη απο τον εαυτο μου για την λαθος επιλογη και αντι να παρατησω την δουλεια και να μεινω για διακοπες μεχρι τελη Αυγουστου, γυρισα πισω και δουλευω... :cry: wb zahus:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2005 #234 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Ζητω συγνωμη απο ολους που δουλευουν τωρα (ισωσ και το Σαβαβτο) μιας κ θα παω στο εξοχικο μου. Μπανακι/πιπινακια/ξιδια...Τι αλλο θεε μου ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 22, 2005 #235 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Ζητώ συγνώμη που από Δευτέρα ξεκινά η άδειά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 22, 2005 #236 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2005 Δε ζητώ συγγνώμη άλλο (κατά το "δε σχολιάζω άλλο") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούλιος 29, 2005 #237 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2005 Ζηταω συγνωμη:1) απο τον αδερφο μου που πηγε τα πιατα στη κουζινα2) στο καρπουζι που μολις εφαγα3) στους φιλους μου που δεν θα παω σημερα χαρσονησο γιατι βαριεμαι4) σε ολους που εχω πρηξει με την αναβαθμιση που θελω να κανω και δεν εχω κανει πραμα5) στη ρενια που ημουνα κουρασμενος6) στο dvd-rom μου που θα παιξει 5 dvd ,που εχω δανιστει, συνεχομενα7) στον αντρεα που δανιστηκα τα dvd του8) στο παλιο μου dvd-rom που τα επαιξε απο τις πολλες ταινιες9) απο οποιον κακομηρο εκατσε και διαβασε ολες τι πιπ*ς που εκατσα και εγραψα10) απο ολους που μενουν σε πολη και δεν εχουν θαλασσα γιατι εγω ειμαι εκει 5-6 ωρες τη μερα και την εχω βαρεθει11) απο ολους οσοι ειναι στη παραλια που παω και αναγκαζονται να με βλεπουν καθε μερα επι 5-6 ωρες..edit: 12)για τα edit μου επιδη βαριεμαι να διαβαζω τι εχω γραψει και τα διαβαζω αφου τα εχω ποσταρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Αύγουστος 2, 2005 #238 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Κάποτε πήρα μια 9600pro, την ανέβασα κι εγώ δε θυμάμαι πόσο, έπιασα 5074 3DMark03 και την έκαψα τελικά παίζοντας Far Cry. Την επομένη πήγα στα Multirama και ο βδελυρός τους είπα ψέματα. Και μου δώσαν άλλη. Καινούρια. Του κουτιού. ΣΥΓΝΩΜΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Αύγουστος 5, 2005 #239 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Ζητώ συγνώμη από την γυναίκα μου που θα αντικαταστήσω το shuttle και δεν της έχω πεί τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 5, 2005 #240 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Ζητώ συγνώμη από την γυναίκα μου που θα αντικαταστήσω το shuttle και δεν της έχω πεί τίποτα XAXAXAXA , καιρος του ηταν παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts