SLN Ιούνιος 28, 2005 #201 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Δεν χωνεις κανα μπινελικι να φας κανα ΒΑΝ για οσο καιρο θα λειπεις??Να μην παει χαμενος ο καιρος βρε αδερφε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 28, 2005 #202 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 συγνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Ιούνιος 28, 2005 #203 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Ζητώ συγνώμη από τον Feanor που δεν θα κάνω την εργασία SQL και θα κοπούμε πάλι στις Βάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 28, 2005 #204 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 10:05] Επίσης συγνώμη ζητάω και από τους κύριους αστυνομικούς που ήρθαν 30 λεπτά μετά γιατί λέει κάποιος μπήκε από το μπαλκόνι για να ληστέψει! Μόνο 30' κάνανε τα τσακάλια; Δηλαδή αν ήταν όντως ληστής, θα προλάβαινε άνετα να τρέξει ένα SuperPi 32M, να ποστάρει το σκορ, να κάνει shutdown και να πάρει παραμάσχαλα το πισί και να φύγει... (κι αν είχες και Dothan θα προλάβαινε να κατουρήσει κι όλας - ατσςς!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 28, 2005 #205 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 εμένα πάντως που μπήκαν προχθές πήραν μόνο το HTPC (P4) γιατί το άλλο (Α64) έκανε encoding και δεν προλάβαιναν λέει να περιμένουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Ιούνιος 28, 2005 #206 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:11] (κι αν είχες και Dothan θα προλάβαινε να κατουρήσει κι όλας - ατσςς!) :hehe: :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 28, 2005 #207 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai Ζητώ συγνώμη από τον Feanor που δεν θα κάνω την εργασία SQL και θα κοπούμε πάλι στις Βάσεις. Πες μου οτι εισαι και φοιτητης του ΤΕΙΤΗΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 28, 2005 #208 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:11] Μόνο 30' κάνανε τα τσακάλια; Δηλαδή αν ήταν όντως ληστής, θα προλάβαινε άνετα να τρέξει ένα SuperPi 32M, να ποστάρει το σκορ, να κάνει shutdown και να πάρει παραμάσχαλα το πισί και να φύγει... (κι αν είχες και Dothan θα προλάβαινε να κατουρήσει κι όλας - ατσςς!) Ε... όχι και παραμάσχαλα το w/ced Stacker...Πας για κατούρημα όσο τρέχει Superpi και παίζεις και gt4 στο ps2 που είναι επάνω στο stacker:p Να ξαναζητήσω συγνώμη από τον Hellrider για την αρνητική ενέργεια που του μετέδωσα και δεν μπορούσε να τρέξει SuperPi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 29, 2005 #209 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2005 Συγγνώμη από τον Κ.Κ που του μίλησα απότομα πάνω στα νεύρα μου επειδή χάλασα τον υπολογιστή του πατέρα μου και ήθελε format! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Ιούλιος 1, 2005 #210 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [28-06-2005 21:24] Πες μου οτι εισαι και φοιτητης του ΤΕΙΤΗΕ? DTPS στο ΠαΠειΣυγνώμη κ πάλι από τον Feanor που αν και τελικά έκανε μόνος του την εργασία[ God bless Alexandro ] , εκείνος κόπηκε ενώ εγώ μάλλον πέρασα.... :innocent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούλιος 1, 2005 #211 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2005 Ελα ρε κι εγω κάτι εγραψα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Ιούλιος 2, 2005 #212 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2005 @ Battosai & Feanorian82Είμαι περίεργος να δω τι ακριβώς εννοούσε στην εργασία του στην φάση με τις αγορές και τις παραγγελίες γιατί εμένα εξακολουθεί να μην μου στέκει λογικά αυτο που ζητούσε (έτσι όπως το διατύπωνε τουλάχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Ιούλιος 3, 2005 #213 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 @NoQuarter We 're not suppose to talk about it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Ιούλιος 3, 2005 #214 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2005 A ok, sorry Πως και έτσι? Μπαίνει στο thelab? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούλιος 5, 2005 Author #215 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2005 Συγνώμη από τον Shido που τελικά ΔΕ θα γλυτώσει στο να του έρθουν τα τέσσερα ατομάκια έξω από το μαγαζί του και να τον περιμένουν να του σκίσουν το .....μανίκι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 8, 2005 #216 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 ΣΥΓΝΩΜΗ στο...λολ... Συριο που το στερησα το ενα του παιδακι....υποσχομαι να το προσεχω και να το φροντιζω,.... πριν ομως θα φαει λιγο ξεπατωμα να δουμε τι κανει...ελπιζω να οταν το δω να μην κραταει μπανανες στο χερι του....συγνωμη και στην Xl που προσπαθησε... αλλα τελικα αποδειχθηκε πολυ λιγη....spc... παρε msi μαν... ειναι ...καλες..:baby: χιχιχιχιχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 8, 2005 #217 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 zarras = http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=17170&perpage=20&pagenumber=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 8, 2005 #218 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 σπαμμοκρατορα spc....δεν ειμαι παιδερας...ασχετα αν στο παρελ8ον με την 6χρονη ξαδεφη μουπαιζαμε τους γιατρους.... ηταν καθαρα για ενημερωτικους λογους Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 8, 2005 #219 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 αστα αυτά...το παιδί μου όμως θα το ''τακτοποιήσεις'' ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 8, 2005 #220 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2005 εε λιγακιιιιιι, θα το παρω στα γονατα μου και θα το φροντισω σα να ητανε δικο μου παιδι... εε μετα θα το βαλω να μου κανει...και μερικα "bench"και υστερα θα φαει λιγο...κατσαβιδι απο "πισω" για να του βαλω το "μπλοκ" μου...εεε αφου πληθει καλα με το w/c και ειναι καθαρουλι, θα καθισουμε πλαι πλαι να παιξουμε με το "μαρκουτσι" του mage μου στο wow....εε καλα θα περασουμε μην ανυσηχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts