spc Ιούνιος 24, 2005 #181 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Συγνώμη και δημοσίως.... (κανόνισε να μου κάνεις πλάκα.....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 24, 2005 #182 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 12:41] Συγνώμη και δημοσίως.... (κανόνισε να μου κάνεις πλάκα.....) Εχεις λαλησει completely? Νιωθεις καλα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 24, 2005 #183 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Νίκησαν οι Spurs, τι περιμένεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2005 #184 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Ζητω συγνωμη προκαταβολικα απο τον spc που θα τον δειρω, επειδη δεν εχει φερει ακομα τους σκληρους του Greekfragma :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 24, 2005 #185 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:12] Ζητω συγνωμη προκαταβολικα απο τον spc που θα τον δειρω, επειδη δεν εχει φερει ακομα τους σκληρους του Greekfragma :D Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά απο τον Dinopoulos που δεν του εχω επιστρεψει τον εξωτερικο σκληρο που μου δανεισε επειδη ο spc ΑΚΟΜΑ να μου φερει τον 250αρη........ @ydinopoulos:κρατα τον γεματο οπως τον εχω για ολο το καλοκαιρι........αμα γυρισω απο σεπτεμβρη ερχομαι με τον 250αρη(ελπιζω spc για το καλο σου) και τα παιρνω:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2005 #186 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Επισης να ζητησω συγνωμη απο τον φραγμουλη που θα τον χρεωσω 20 ημερησιως για τα δεδομενα του :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 25, 2005 #187 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 ζητω συγγνωμη απτον zarras που χρησιμοποιω στο CGMAG.gr forum την sig του ζητω συγγνωμη απτον Vasot που χρησιμοποιω στο gamers.gr forum το ρουλ-ικο avatar ζητω συγγνωμη απο oσους βλεπουν το δικο μου avatar και τους γινεται στυλιαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιούνιος 25, 2005 #188 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2005 με 2 αγελαδινά βυζιά και ένα στρινγκ απλά , δεν μας κάνει κουκου όχι ''στυλιάρι'' [που την ξετρύπωσες ρε νεκροθάφτη αυτη την λέξη , αξιος ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2005 #189 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 GruntGR.....συγνωμη που δεν μου γινεται στυλιαρι με το Avatar σου :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 26, 2005 #190 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Το αυτο κι εδω. Νο "καταρτι", no party... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 26, 2005 #191 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 ειπατε κατι ? καλα αν παλι δεν σας κανει κουκου σαλτα στην ευα χερτζικοβα και σε οποια αλλη σανιδα του σερφινγκ νταξει ειναι anime αλλα για το RL αναλογο της Mai Οπως Linsey Dawn Mckenzie Jeniffer Connely Lorrisa Mccomas Petra Verkaik και λοιπες καθολου κουκου ? οσο για το στυλιαρι το ειχα δει πριν απο χρονια σε κατι ελληνικους υποτιτλους στο saving private ryan, rul0z εκφραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 26, 2005 #192 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από GruntGR [Χθες, στις 23:21] ζητω συγγνωμη απτον zarras που χρησιμοποιω στο CGMAG.gr forum την sig του μην ανυσηχεις ολοι κρυβουμε ενα μπατσο μεσα μας...οπως ελεγε και ο αγγελακας καποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 26, 2005 #193 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 ζηταω ετσι απλα συγνωμη σε οσους ανθρωπους δεν φερθηκα καλα και τους στεναχωρησα :coax: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 26, 2005 #194 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2005 να ζητήσω συγνώμη από τον Vader που τον έχωσα να κουβαλάει το DVD μου σε όλη την συναυλία των Sabbs χθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Ιούνιος 27, 2005 #195 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Με τη σειρα μου να ζητησω συγνώμη :flower: που σπανια χρησιμοποιω smiles κ καποιες φορες να φαινονται ειρωνικες οι απαντησεις μου σε καποια posts! ο λογος επειδη βαριεμαι να ανοιξω το πραθυρακι με τα smiles:flower: Εαν οι καλοι μας πατερες του αγαπητου αδερφου λαμπη προσεθεταν ενα quick smile box θα ειμουν αναγκασμενος να ανοιξω ενα θεμα ευχαριστιων! γιατι η αχαριστια ειναι το χειροτερο πραμα! κατι τετοιο εννουσα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 27, 2005 #196 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους που ξεκίνησα το Lineage2 Chronicle 3 :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 28, 2005 #197 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους γείτονες που τους έπιασε η καρδιά τους όταν με είδαν να πηδάω από την σκάλα στο μπαλκόνι να πιάνομε από το περβάζι να κρεμιέμαι και στην συνέχεια να σκαρφαλώνω στα κάγκελα για να μπω στο σπίτι γιατί είχα ξεχάσει τα κλειδιά από μέσα...Επίσης συγνώμη ζητάω και από τους κύριους αστυνομικούς που ήρθαν 30 λεπτά μετά γιατί λέει κάποιος μπήκε από το μπαλκόνι για να ληστέψει!Τέλος ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τον Hellrider που θα φάει τουλάχιστον 10 λεπτά βρίσιμο γιατί ξύπνησα στραβά δεν έγραψα καλά στο μάθημα που έδινα και συνέβησαν τα παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 28, 2005 #198 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Ζητω ταπεινα συγγνωμη απο ολο το φορουμ αλλα πρεπει να την κανω για διακοπες. Τα λεμε μετα τις 10 Ιουλιου.BYE :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 28, 2005 #199 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Ζητω ταπεινα συγγνωμη απο ολο το φορουμ αλλα πρεπει να την κανω για διακοπες. Τα λεμε μετα τις 10 Ιουλιου. BYE :hi: καλα να περασεις Jax.......προσπαθησε να περασεις οσο πιο καλα μπορεις....και μην ανησυχεις...το lab εδω ειναι,διακοπες ομως δεν πας οποτε θες......!!! κανε και κανενα μπανιο για μας... your best (ανθρωπος που τα χωνεις) Bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 28, 2005 #200 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 τωρα ζητα και εσυ συγγνωμη που βγηκες ΟΤ:OT: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts