ea6gka Ιούνιος 10, 2005 #81 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 επισης θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο το κυριο ΠΟΚΟ-ΠΟΚΟ που τον εβαλα βραδιατικα να μου φερει λιγες κρεπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Ιούνιος 10, 2005 #82 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 συγνωμη για την καρτα γραφικων μου που εβαλα λιγο,λιγο,πολυ λιγο δυναμη παραπανω κ την εσπασα συγνωμη στην μπεμπα μου,στο μαναρι μου,στη γκομεναρα μου που ειναι η δευτερη φορα που σπαω το μοτερ της κ τωρα θα αναγκαστω να κανω μεταμοσχευση και γενικος συγνωμη(Ε,ολο κ κατι δε θα χω κανει??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 11, 2005 #83 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Η συγγνώμη που όλοι περιμέναμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 11, 2005 Author #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Συγνώμη Shidokanjohn που σε περιμένουν 4 ατομάκια έξω από τη δουλειά σου σήμερα το πρωί...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Ιούνιος 11, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Συγνωμη στο ΠΛ..... για τα RΜΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιούνιος 11, 2005 #86 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από unseen εσυ να ζητησεις συγνωμη απο την παρεα που σε εχει χασει και να αφησεις τον sln. συγνωμη :o :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 11, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Συγνωμη στις top30 lists, μου ηρθε το καινουργιο CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Ιούνιος 11, 2005 #88 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Ζητω Συγνωμη στον εαυτο μου που διαβασα αυτο το thread :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 11, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αφου τελειωσετε ολοι με τις συγνωμες αμεσως μετα να φτιαξετε και ενα thread οπου θα βγαινει ο αλλος και θα συγχωρει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisss Ιούνιος 11, 2005 #90 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Συγνωμη που γραφω ενα μυνημα το μηνα!Θα τα πουμε τον Ιουλιο τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 11, 2005 #91 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Συγνωμη που θα κατεβω Γλυφαδα και θα κοιταω τα κοριτσακια και ιδιαιτερα τα -πισω/χαμηλα- σημεια τους :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 11, 2005 #92 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Συγνωμη που θα κατεβω Γλυφαδα και θα κοιταω τα κοριτσακια και ιδιαιτερα τα -πισω/χαμηλα- σημεια τους :devil: Συγνωμη που στο πω αλλα εισαι ενας παλιομπανιστιτζης των πισω - χαμηλων σημειων των απανταχου κοριτσιων ολης της ΓλυφαδαςΚαι εχω να προσθέσω,Συγνωμη για αυτα που λεω ακριβως απο πανω, μπορεις να με παρεις μαζι σου???:daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 11, 2005 #93 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Συγνωμη που σπαμαρω συνεχεια....Μπορειτε να με μπαναρετε.... Δεν θα σας κραταω κακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 11, 2005 #94 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Spam this nigga! (Συγνώμη ε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 11, 2005 #95 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Συγνωμη που πηγα να καψω πριν κανα μισαωρο το εργαστηριο του Hipro Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 11, 2005 Author #96 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Τι πήγες να κάψεις βρε άτιμε..........Φωτοβολίδα θα γινόμασταν............ Έπεσε η 16άρα ασφάλεια, έπεσε η 25άρα και έπεσε και ο ρελές διαφυγής.......Ε δεν έμεινε και τίποτε άλλο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 11, 2005 #97 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Τι πήγες να κάψεις βρε άτιμε..........Φωτοβολίδα θα γινόμασταν............ Έπεσε η 16άρα ασφάλεια, έπεσε η 25άρα και έπεσε και ο ρελές διαφυγής.......Ε δεν έμεινε και τίποτε άλλο....... :o Αλλα το αντεκ ε???βραχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 11, 2005 #98 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Στεγνα βραχοι τα antec γενικοτερα. Ρε εδω αντεξε δικο μου modding, σιγα μην παθει απο τις ασφαλειες :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 11, 2005 #99 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Και αλλο antec που την βρίσκει να κατεβάζει ασφάλειες? Πολύ σεξουλιάρικα βγήκαν αυτά τα αντεκ τελικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιούνιος 11, 2005 #100 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Τι πήγες να κάψεις βρε άτιμε..........Φωτοβολίδα θα γινόμασταν............ Έπεσε η 16άρα ασφάλεια, έπεσε η 25άρα και έπεσε και ο ρελές διαφυγής.......Ε δεν έμεινε και τίποτε άλλο....... εμεινε, ελπιζω η οροφη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts