astrolabos Μάρτιος 6, 2010 #601 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Συγνώμη από το HTC μου που αποφάσισε χθες βράδυ στις 3.30 τα ξημερώματα όταν άνοιξε να με ειδοποιήσει για χαμηλή μπαταρία στην τσέπη μου, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο τον hayabusa Να πάρεις iPhone:p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 6, 2010 #602 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Να πάρεις iPhone:p Όπως τα λέει ο Αντώνης. To iPhone ξυπνάει τον fragma, όχι τον haya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 6, 2010 #603 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 Όπως τα λέει ο Αντώνης. To iPhone ξυπνάει τον fragma, όχι τον haya. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 6, 2010 #604 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 (edited) iPwn:magic: να δω ποτε επιτέλους θα βγάλουν το iPipini τουλάχιστον άρχισαν την παραγωγή iJustine* *hint closing scene Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2010 από greekfragma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 6, 2010 #605 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2010 iχάσου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 7, 2010 #606 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2010 Συγνώμη από το HTC μου που αποφάσισε χθες βράδυ στις 3.30 τα ξημερώματα όταν άνοιξε να με ειδοποιήσει για χαμηλή μπαταρία στην τσέπη μου, αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο τον hayabusa αχαχααχχαχαχαχαχαχαχα τωρα το πηρα πρεφα αυτο.αχχαχα. Τουλαχιστον ο αλλος ηταν ξυπνιος , η τον πηρε η μπαλα κ αυτον ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 15, 2010 #607 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2010 λολ, τώρα ειδα τα ποστ σας...οχι ρε χαμμένε, ξύπνιος ήμουνα όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στις 3.30 το ξημέρωμα ...btw, ακομα χρωστάω ένα χέρι ξύλο στον παβλυ...μετά θα περάσω και από εδώ να ζητήσω συγνώμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 1, 2010 #608 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 .........οι μλκίες γίνονται όταν είσαι ξενυχτισμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 1, 2010 #609 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 τράκαρες τη Σουδέζα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 1, 2010 #610 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 αργησες να την βγαλεις? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 1, 2010 #611 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 τράκαρες τη Σουδέζα; φτου φτου φτου.1βδομάδα μόνο του το άφησα το μωρό. αργησες να την βγαλεις? απλά έχει να κάνει με την ημέρα και τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνω κάποιες στιγμές χωρίς να σκέφτομαι λίγο πιο ανοιχτά. για όλα βέβαια φταίει η κούραση και η ταλαιπωρία από το ταξίδι, η μέση μου που πονάει, και το μάτι που αποφάσισε οτι είναι ιδανικές μέρες να πάθει μόλυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 1, 2010 #612 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Ζητάω συγνώμη που κοιμόμουν όταν έδινες ρεσιτάλ και δε σε φίλεψα με πενθήμερο μπαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 1, 2010 #613 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 πλά έχει να κάνει με την ημέρα και τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνω κάποιες στιγμές χωρίς να σκέφτομαι λίγο πιο ανοιχτά. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ???πχ...αργησε να την βγαλει? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Απρίλιος 1, 2010 #614 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ???πχ...αργησε να την βγαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 1, 2010 #615 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 ζητάω μια μεγάλη συγγνώμη στο σύστημά μου που δεν το καθαρίζω και γεμίζει σκόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 17, 2010 #616 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 μιας και το ειδα,συγνωμη αν εχω ειρωνευτει και πει μλκια σε καποιον. Θυμαμαι ειχα κανει λαθος με τον trooper πριν αρκετο καιρο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάϊος 17, 2010 #617 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2010 ζητάω συγγνώμη στην συγγνώμη γιατί την έχω καταχραστεί τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 16, 2011 #618 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Δε ντρέπεστε λιγάκι όλοι σας........1μιση χρόνο τώρα ούτε μια συγγνώμη...... εγώ μια συγγνώμη στον [MENTION=1061]spc[/MENTION] έπρεπε να είμαι πιο ακριβής για να μην του σπάσω τα νεύρα λίγο πριν φύγει από το γραφείο. εσπισάκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 16, 2011 #619 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 νέος κύκλος αίματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 16, 2011 #620 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 νέος κύκλος αίματος?και λογικα σε δοσεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts