fenriz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Μπορείτε να μου προτείνετε καμια φτηνη καρτούλα (μέχρι 150 ευρώ) που να μπορείς να συνδέσεις δυο οθόνες ταυτόχρονα. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις στις επιδόσεις μοναδικο κριτήριο είναι η τιμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 με τι σύνδεση? με 2 d-sub 15 σε όλες γίνεται.π.χ. geforce 6200, 6600 etc.με 2 dvi αλλάζει το πράγμα (και ακριβαίνει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιούνιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Υποθέτω ότι θέλεις να λειτουργούν "ανεξάρτητα" (δηλ. να έχεις multiple desktop για παράδειγμα) και όχι απλώς να δείχνουν και οι δύο το ίδιο πράγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris με τι σύνδεση? με 2 d-sub 15 σε όλες γίνεται. π.χ. geforce 6200, 6600 etc. με 2 dvi αλλάζει το πράγμα (και ακριβαίνει). Κ συνδυασμο 1 DVI & 1 D-Dsub, παλι γινεται με το καταλληλο ανταπτορακι. Ειχα σε μια Gforce mx400 (Nαι.ειχα nvidia ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenriz Ιούνιος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Συγνώμη παιδια που άργησα να απαντήσω αλλα δεν έβρισκα τον άμεσα ενδιαφερόμενο να τον ρωτήσω. Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής. Ο φίλος μου θέλει να συνδέσει στην ίδια κάρτα δυο TFT μια F-SIEMENS και μια NEC ετσι ώστε η καθεμια να δείχνει το μισό ας πουμε desktop. Δεν ξέρω αν γίνεται κατι τέτοιο αν μπορείτε να βοηθήσετε καθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Το κριτήριο παραμένει η χαμηλή τιμή όχι όμως υποχρεωτικά μέχρι 150 ευρώ γιατί αποτι καταλαβαίνω τέτοια κάρτα μάλλον κοστίζει παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούνιος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Club 3d Ati 9250 > πολυ φτηνη και θα κανει τι δουλεια του μια χαρα (πχ χρηματιστηριο)κοστος 40-50 ευρω περιπου καινουργιατωρα αν εχει κι αλλες απαιτησεις...αλλαζει το πραμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.