Mill Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2005 Ναι κεγω παρει αληθεια!Παρηγγειλα και περιμενω απο βδομαδα! Απο mindfactory την Fujitsu-Siemens P19-2.Ε ειμαι κουφετο το ξερω :bigsmile: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ sa1901 ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΤΟ WEB BANKING.ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.Arigato Στελλα!! Εισαι η πρωτη! :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Αντε να ρθει με το καλο να δουμε τι θα δουμε και θα σας πω εντυπωσεις μολις μπορεσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούνιος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Aντε μεγεια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Μεγειά Mill. ’ντε και θα είσαι ο πρώτος Έλληνας χρήστης που θα κάνει review της P19-2!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούνιος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Kαλοδουλευτη κ περιμενουμε εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούνιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Κανένα νέο, έχουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 16, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2005 Ναι κατι εχουμε.Σημερα μου στειλαν mail απο mindfactory και τελικα μου ειπαν οτι τη στειλαν τη Δευτερα την οθονη (μετα απο ενα ψιλομπερδεμα που προεκυψε).Πρεπει να πω πως οι ανθρωποι του μου φανηκαν "σοβαροι" και εξυπηρετικοι και απαντησαν σε οτι και αν τους ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Mill ακόμα να έρθει η οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 23, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Ναι...Με τα ποδια ερχεται μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda_ Ιούνιος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2005 Ακόμα να έρθει? και μας έχει φάει η αγωνία...btw στο mindfactory, 427 ευρώ τελική είναι? Πόσο σου κόστισε συνολικά με τα μεταφορικά? Επίσης η πολιτική της εταιρίας με τα dead-pixels ποιά είναι? H Fujitsu siemens της ελλάδας καλύπτει με εγγύηση οθόνες που αγοράζονται από Γερμανία? (σας έπρηξα ε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 27, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 ΝΑΙ.Μας επρηξες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PVA Ιούνιος 27, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Ακόμη και απλό ταχυδρομείο από Γερμανία, ποτέ δεν έχει κάνει πάνω από μία εβδομάδα (συνήθως 5-6 μέρες, όσα χρόνια ψωνίζω από διάφορα γερμανικά καταστήματα). Απορώ αν πράγματι την έστειλαν πριν δύο εβδομάδες ή/και αν δεν έγινε κάποιο άλλο μπέρδεμα (εκτός κι αν δεν μένεις σε μεγάλο αστικό κέντρο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 27, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ!!!!!!!!! ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ!!!!!!!!! (τι κλοουν ) ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ'ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!! Η οθονη εφτασε τη παρασκευη και σημερα το πρωι μου στειλαν να παω να τη παρω,ωπου και τη παρελαβα :jump: :jump: Τις επομενες 8α πω εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 ’ντε Mill... Μεγειά! Κάνε κι εσύ ένα review σε στυλ Eye! Είδατε το The Lab; Tα 2 πρώτα reviews στην Ελλάδα για τις Fujitsu P19-2 και NEC 1980FXi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από geolast [Σήμερα, στις 15:24] ’ντε Mill... Μεγειά! Κάνε κι εσύ ένα review σε στυλ Eye! Είδατε το The Lab; Tα 2 πρώτα reviews στην Ελλάδα για τις Fujitsu P19-2 και NEC 1980FXi!!! Αν και είμαι μέλος σε διάφορα fora(με άλλο nickname) προτίμησα το thelab για το review α)διότι αισθάνομαι πιο άνετα εδώ(φιλικό περιβάλλον) και β)ποιος με γλύτωνε από εσένα μετα αν δεν το έκανα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 To α μας καλύπτει όλους πιστεύω. Το β τι το 'θελες; Όπου και να έκανες review εγώ θα το έβρισκα... MOYXAXAXAXAXA... :devil: :P :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από geolast [Χθες, στις 20:23] Όπου και να έκανες review εγώ θα το έβρισκα... MOYXAXAXAXAXA... :devil: :P :devil: Είπα να μη σε "ξεσπιτώσω":p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 28, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Λοιπον ετσι για να σας τη σπασω αποφασισα τελικα να μη κανω review Η μαλλον καλυτερα,θα κανω review σε ενα ξεκαρφωτο site που εσεις σιγουρα δε θα ξερετε. χεχεχε :tomato: :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 28, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Mill [Σήμερα, στις 05:13] Λοιπον ετσι για να σας τη σπασω αποφασισα τελικα να μη κανω review Η μαλλον καλυτερα,θα κανω review σε ενα ξεκαρφωτο site που εσεις σιγουρα δε θα ξερετε. χεχεχε :tomato: :tomato: :tomato: και ποιο το νοημα του ποστ ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 28, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Μα το λεω κιολας...Το νοημα ειναι να τη σπασω σε καποιους Νομιζω πως τα καταφερνω καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 28, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Μεγεια....αντε περιμενουμε....ανεβασε τπτ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.