Jump to content

Οι Catalyst 5.6 και 20% μεγαλυτερη ταχυτητα στα παιχνιδια

Vasot

Recommended Posts

Control center εκδοση η control panel?Αρχικα με Control center εκδοση οσο και αν φαινεται κουφο δεν ειχα στο bf2(τουλαχιστον το λιγο χρονο που επαιξα) αλλα μονο στο Νature test κυριως του 3DMK2k5 και ελαχιστα στο test3.

Το κακο ειναι μην υπαρχει κανενα προβλημα με το πυρηνα της καρτας που φαινεται μονο σ αυτες σε αυτα και ποιος ξεκιναει RMA με Αγγλια τωρα γμτ! :(

Εβαλα και το ανεμιστηρα στα 100% παντα (απο Atitool) ειναι αραια μεν αλλα artifact.Παω να βαλω 5.5 τωρα και να checkαρω 3d2k5 κυριως.Παντως HL2 Doom3 δε ειδα κανενα απολυτως προβλημα για πολλες ωρες ουτε 3d2k1 3d2k3 οποτε η glitch του GPU ειναι σε συγκεκριμενη λειτουργια που εμφανιζεται μονο εκει η driver problem,Ευχομαι να ναι το 2ο παντως ...

Νοpe

ουτε και εγω εχω κανενα προβλημα με Artifacts στα παιχνιδια μου με τους 5.6 :)

Εχω κανει OC την απλη X800XT μου(500\500) σε platinum ταχυτητες (525\560) οπως γραφει και το signature με το ATITOOL και δεν εχω κανενα προβλημα με οσα παιχνιδια εχω παιξει ως τωρα :)

Βεβαια χρησιμοποιω ψυκτρα Arctic Silencer...

τελικά ποιά είναι η γνώμη σας για το control center? προσφέρει τίποτα παραπάνω από το panel ? το είχα βάλει όταν πρωτοβγήκε και το σούταρα αμέσως. έτρωγε καμιά 50αριά MB μνήμης παραπάνω και πρόσθετε αρκετά δευτερόλεπτα στο χρόνο φόρτωσης των windows? έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση?

• 3 weeks later...

Ax μου λοιπουν οι drivers της ATI...

Καμια σχεση με αυτους της Nvidia (καταραμενη αλλαγη καρτας γραφικων (απο 9700προ σε 6800GT)ας μην καιγοταν και θα σου ελεγε αν αλλαζα)...

Ενα video overlay θελω να ρυθμισω και πρεπει να κανω ταμα...

ATI ΧΡΟΝΙΑ μπροστα σε ρυθμισεις και ΕΙΔΙΚΑ στα video

Αρχική απάντηση από overclocker

.

Ενα video overlay θελω να ρυθμισω και πρεπει να κανω ταμα...

Περίεργο μου φαίνεται , και εγώ εκανα την ίδια αλλαγή με εσένα προχτές και δεν ειχα κανένα πρόβλημα να ρυθμίσω το video overlay.

To ρυθμισα αλλα απο Default ηταν χαλια τα χρωματα...

Μονο αν εβαζα advance εφταιχνε (αυτο που πειραζεις την γραφικη παρασταση)...

Στην αλλη επιλογη δεν με αφηνε να βαλω Gamma 1.00...Ατι και παλι ατι...εχε χαρη που δεν ηθελα να δωσω πανω απο 300 ευρα για καρτ AGP αλλιως Χ850ΧΤ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.