outlaw Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 Είπα και εγώ ο Χριστιανός να δοκίμαζα την τύχη μου με το νερό. L20, block asetek, ψυγείο κυψελωτό 1χ12 και ρόζ ταπεράκι θανάτου για τανκ. Το όλο "πακέτο" φόραγε κάτι ρακόρ των 10mm και απο αντίστοιχο σωλίνα κομπλέ. Να ναι καλά ο gfa3 καβαντόσαμε και ένα σετάκι απο ρακόρ για όλα της μισής ίντσας εξωτερικά. Σωλίνες όμως γιόκ. Δεν βαριέσαι λέω, βάζω τους 10mm και βλέπουμε. Τεφλόν, σφίξ, σφίξ, σφίξ, κράκ μπάμ, πάει το ένα ρακόρ στο ψυγείο (ήταν και πλαστικό πανάθεμά το). Και ιδού η πονεμένη ερώτηση. Που βρίσκουμε τέτοια ρακόρ (hac δεν έχει)? Εάν είναι να μπω στην διαδικασία μήπως αξίζει να προτιμήσω της μισής ίντσας και αν ναί που βρίσκουμε σωλίνες (πάλι ο hac δεν έχει, ούτε το petshop της γειτονιάς, ούτε ο υδραβλικός, ούτε ο σουβλαντζής....γμτ λέτε να έχει ο περιπτεράς)?
CaptainMilo Ιούνιος 9, 2005 #2 Ιούνιος 9, 2005 Σωλήνες μπορείς να βρεις σε μαγαζιά που ασχολούνται με ενυδρεία , τώρα τι μάρκα όμως θα πετύχεις , θα σε γελάσω , εγώ πάντως τους eheim (12mm/16mm) από μαγαζί με ενυδρεία τους πήρα , και μάλιστα αρκετά φθηνά , καθώς μου βγήκαν περίπου 2 euro το μέτρο
Athens2004 Ιούνιος 9, 2005 #4 Ιούνιος 9, 2005 Πώς τα έσφιγγες Χριστιανέ με κρουστικό πιστόλι ? Αν δείς και αποδείς φόρα του χάλκινα ρακόρ . Εγώ έχω βρεί μεγάλη ποικιλία σε κατάστημα με υδραυλικά - ποτιστικά . Κάθε τέτοιο πιστεύω έχει ρακόρ .
outlaw Ιούνιος 9, 2005 Author #6 Ιούνιος 9, 2005 ea6gka είναι διασταυρωμένο?...μιλάω για 1/2 ίντσα εξωτερική όχι εσωτερική ή ένα ανταλακτικό ρακόρ των 10mm (της σπείρας δεν το ξέρω θα πάρω μαζί μου το εναπομοίνον)....εάν είναι έτσι έχω φύγει σούμπιντος πρωί πρωί και θα βαράω τις πόρτες να μου ανοίξουν οι καθαρίστριες μέσα στα χαράματα.Tom, άστο, χέστο πως έγινε. Γλυκάθικα απο το ρακόρ της L20 που βρήκε στην φλάντζα (άρα δεν βίδωσε όλο μέσα) και του έδωσα με το γαλλικό. Κόπικε σα βούτυρο εκεί που τελιώνουν οι σποίρες....μιλάμε τρελή ξενέρα και σιγά την δύναμη που έβαλα. Ίσα ίσα που πρόσεχα να μην το καργάρω. Μα τους ανεγκέφαλους, μεταλικά τα ρακόρ της μισής ίντσας και πλαστικό ανακυκλωμένω απο καπάκια τουαλέτας των 10mm....ε την τύχη μου μαμώ.
ea6gka Ιούνιος 9, 2005 #7 Ιούνιος 9, 2005 ωχ φιλε θα σε γελασω αν ειναι εσωτερικη / εξωτερικη. Ρωτα τον Αριστος87 που τα εχει τωρα αυτος. Νομιζω ειναι εξωτερικη παντως, ρωτα ομως
outlaw Ιούνιος 10, 2005 Author #8 Ιούνιος 10, 2005 Να ναι καλά ο ea6gka, βρέθηκαν σωλίνες 1/2 ίντσας στο praktiker στην τιμή του 0.5 το μέτρο....διαφανείς και ευλίγιστοι.
ea6gka Ιούνιος 10, 2005 #9 Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από outlaw Να ναι καλά ο ea6gka, βρέθηκαν σωλίνες 1/2 ίντσας στο praktiker στην τιμή του 0.5 το μέτρο....διαφανείς και ευλίγιστοι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.