magicman Ιούλιος 12, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 lol! ωραιος χρηστο. αυτο το πρασινο τι υγρο ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 12, 2005 Author #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 βιοχλαπατσαΠαραφλου ειναι bro... τι αλλο μπορουσε να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 12, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2005 καλα το σκεφτηκα εγω. εμενα το δικο μου μουφαινεται ποιο σκουρο χρωματακι λες να χαλασε??? :hehe: :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron_gr Οκτώβριος 23, 2005 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2005 Μετά από πολλά καλά reviews που έχω διαβάσει για το Hiper 580W (υπάρχουν πολλά links στο site τους),ήρθε κι ένα πολύ άσχημο review: http://www.trustedreviews.com/article.aspx?head=64&page=4474Δε ξέρω αν λέει παπαριές ο τύπος ή αν έτυχε να έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο PSU.Εντύπωση μου έκανε ότι δεν επικοινώνησε με την εταιρία! Αυτό δείχνει ανευθυνότητα και αναξιοπιστία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberWalker Σεπτέμβριος 13, 2006 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2006 Καλά, ποτέ δεν ξέρεις! Ο τύπος μπορεί να χρηματίζεται ή να έχει κάποιου είδους συμφέρον... BTW, μου αρέσει το όνομα του site! Πολύ ξεκάρφωμα φάση! Anyway, πολύ καλή παρουσίαση Χρήστο. Οι μηχανικοί πλέον, με τόσο ανταγωνσμό που έχουν, προσέχουν και την λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται! Να πω πάντως, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, πως προτιμώ χίλιες φορές ένα κακομούτσουνο χωρίς extra και μπλιμπλίκια αλλά με άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά το ανάποδο! Ωστόσο όταν και τα παραπάνω συνδιάζονται και μάλιστα παρέχονται σε μια καλή τιμούλα, τότε το προτιμώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGM Οκτώβριος 7, 2006 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από CyberWalker Καλά, ποτέ δεν ξέρεις! Ο τύπος μπορεί να χρηματίζεται ή να έχει κάποιου είδους συμφέρον... BTW, μου αρέσει το όνομα του site! Πολύ ξεκάρφωμα φάση! Anyway, πολύ καλή παρουσίαση Χρήστο. Οι μηχανικοί πλέον, με τόσο ανταγωνσμό που έχουν, προσέχουν και την λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται! Να πω πάντως, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό, πως προτιμώ χίλιες φορές ένα κακομούτσουνο χωρίς extra και μπλιμπλίκια αλλά με άψογα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά το ανάποδο! Ωστόσο όταν και τα παραπάνω συνδιάζονται και μάλιστα παρέχονται σε μια καλή τιμούλα, τότε το προτιμώ! Συμφωνω. Αν και το hyper ειναι χρυση τομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georarg1416003243 Οκτώβριος 14, 2006 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2006 παιδια εγω το αγορασα hiper 580 type-r απο στουρναρη τελικη με 109 ευρω!πειτε ομως επειδη ακομα δεν προλαβα να το τοποθετησω..αγορασα το μαυρο οχι το μπλε λογω οτι εχω το tsunami dream κουτι σε μαυρο, τα καλωδια του ειναι uv???και ποσο θορυβο κανει???ακουγεται καθολου????Το βραδυ περιμενω πως και πως να το βαλω...χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Οκτώβριος 15, 2006 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2006 Αρχική απάντηση από georarg παιδια εγω το αγορασα hiper 580 type-r απο στουρναρη τελικη με 109 ευρω!πειτε ομως επειδη ακομα δεν προλαβα να το τοποθετησω..αγορασα το μαυρο οχι το μπλε λογω οτι εχω το tsunami dream κουτι σε μαυρο, τα καλωδια του ειναι uv???και ποσο θορυβο κανει???ακουγεται καθολου????Το βραδυ περιμενω πως και πως να το βαλω...χεχε τα καυλοδια δεν ειναι uv απο θορυβο υα το ακους σε απολυτι υσηχεια οταν κλινεις το pc και λειτουργει το φανακι για ενα λεπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.