Jump to content

6600gt vs x700pro

GruntGR

ποια ειναι η καλυτερη ?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Teodor_ch ποια μάρκα κάρτας πήρες? Αν μπορείς στείλε και ένα link με την εικόνα ή το μαγαζί που την αγόρασες.

Με ενδιαφέρει πολύ και εμένα γιατί ετοιμάζομαι για αγορά κάρτας και προορίζομαι για την 6600gt. Αν είναι καλύτερη και ξεκλειδώνει να πάρω και εγώ τέτοια.

Σε ευχαριστώ.

το 3d mark 05 το κατεβάζω....

λέγεται ακριβώς winfast a400 tdh geforce 6800 128mb

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_1.html

κοιτάξτε...το μαγαζί δουλεύει μόνο απο νετ.κ έτυχε ο υπάλληλος που καλύπτει την περιοχή μου να την έχει δοκιμάσει και να μου το είπε σίγουρα.το μαγαζί το έγραψα και δε θέλω να το ξαναγράψω πάλι για να μη θεωρηθεί και διαφήμιση.κοίτα στις προηγούμενες σελίδες.

παρε τους τηλέφωνο και ρώτα.αλλιώς η leadtek 6600gt είναι πολύ καλή.για εκείνη πήγαινα :)

Teodor_ch μέσα στο site του hardshop δεν βρήκα την LeadTek 6800. Μόνο την POV και MSI.... Επίσης την πήρες σε PCIe ή AGP?

Ξέρει κανείς από εσάς αν ξεκλειδώνει και η αντίστοιχη 6800 της MSI ή κάποιας άλλης μάρκας, όπως στην Leadtek?

settings 3dmark 05

πρέπει να αλλάξω κάτι?

υπάρχει κανένα θέμα με τισ ρυθμίσεις?

στο τεστ είχα ανοιχτά όλα τα progs μέσα κ το emule.

έχω 100μβ ραμ διαθέσιμη οπότε το τεστ μπορεί να πάει και καλύτερα αν κλείσω τπτ.

2600 αθλον 512 ραμ όλα μαμα 166fsb timings 2-2-2-5

Με αυτές τις ρυθμίσεις που δείχνεις στο screenshot το τρέχεις;

Γιατί αυτές δεν είναι οι default.

Τρέξε το με τις default ρυθμίσεις του 3DMark.

Με τους 71.84 βγάζω ~4100 σε default clocks.

Υποθέτω , από αυτά που διαβάζω , οτι με πιο φρέσκους beta πρέπει να βγαίνουν άλλοι 100-200 βαθμοί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.