Jump to content

6600gt vs x700pro

GruntGR

ποια ειναι η καλυτερη ?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Εγώ από την άλλη είμαι λίγο μπερδεμένος. Έχω μία MSI 6600GT AGP και όλα στα default. Δεν τολμώ overclocking γιατί μετά από κανά εικοσάλεπτο με το Riddick φτάνει η GPU στους 88C. Αν κάνω overclocking πόσο θα πάει δηλαδή, 120C;

500/450 σημαινει 500/900 εφοσον οι μνημες ειναι ddr

κλοκαρουν καλα...οι περισσοτερες agp με στοκ ρευμα περνανε τα 550 gpu και τα 1050 mem...η καρτα του an7 ειναι αλλη εκδοση..με ψηλοτερα ρολογια...εχει απο τη μανα της 540/1120 νομιζω...αλλα εχω την εντυπωση πως δεν βγαινει σε agp...παρε την 6600gt της leadtek ή της msi...πολυ καλες και οι 2...εγω προσωπικα απο msi εχει περασει απο τα χερια μου μια ti-4200 η οποια δουλευε 2μιση χρονια σαν το σκυλι και αυτη που εχω τωρα (η οποια ειναι αδιαβροχη :hehe: )

πάω για leadtek.αν και το σιτε τους δεν μου πολυάρεσε!

θα μου πείτε δε διαλέγω κάρτα με βάση το σιτε αλλά παίζει και αυτό σημασία.

σας έπριξα έ?είχα σκοπό να πάρω την μσι αλλά μου αλλάξατε γνώμη.

το ότι έχω athlon2600 δε σημαίνει ότι δε θα τη γευτώ πλήρως ε?

Δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτό το poll καθώς , η ΑΤι στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής ΔΕΝ έχει προτείνει κάτι ., Και απο τα benchs που βλέπω γιατί με αύτά συγκρίνω καθώς χ700 δεν έιχα ποτέ , ΔΕΝ κοντράρει την 6600gt.

Και για 165 ευρώ τελικη με φπα . για κάρτα που πάει 600-1300 [gigabyte 6600gt pcxpress] πιστεύω δεν υπάρχει καλύτερο value .

Μετά πάς κατευθείαν σε x800xl - 6800gt οι οποίες είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με τις 6600gt x700 .

Πάνε οι εποχές :cry: :cry: :cry: που με 180 ευρώ έπαιρνες μία 9500np 128mb και είχες μία 9700pro [και καλύτερη αν δεν έτρωγες πόρτα απο core η memory ]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.