Jump to content

6600gt vs x700pro

GruntGR

ποια ειναι η καλυτερη ?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Teodor_ch και εγω Leadtek εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Τις εβαλα και πανω την ψυκτρα της Zalman VF700-Cu και την εφτασα 600/1145. Πηγαινει σιγουρα και παραπανω αλλα δεν ασχοληθηκα με τις ρυθμισεις του Riva Tunner.

Για θορυβο και θερμοκρασιες με την στοκ ψυκτρα δεν μπορω να σου πω γιατι η δικια μου εκδοση ειχε την reference ψυκτρα της nVidia που ηταν χαλια.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Tripper [Σήμερα, στις 13:34]

παντως θα δω διαφορα με την ψυκτρα της Zalman VF700-Cu ???με την μαμα την φτανω 575 τον πυρηνα...θα παει σιγουρα 600???

Αν δεις τις παρουσιασεις που ειχαμε κανει και εγω και ο αριστος για την ψυκτρα θα δεις τις διαφορες. Προσωπικα την πηρα για θορυβο και θερμοκρασιες γιατι με OCing δεν ασχολουμαι τοσο πολυ. Αλλα σε μια απλη προσπαθεια την εφτασα 600/1145 με μεγιστη θερμοκρασια 55 βαθμους και τον ανεμιστηρα της στα 5V οχι στα 12V. Χωρις να εχω artifacts, απλα σταματησα εκει γιατι δεν με αφηνε το τεστ στο Riva Tunner να παω παραπανω και δεν ασχοληθηκα περισσοτερο με τις ρυθμισεις. Επομενως πιστευω οτι η καρτα παει και πιο πανω.

athens 2k4 για τα convert x800-x800XT και 6800-6800gt δεν εισαι ενημερωμενος ? η απλα δεν τα αναφερεις γιατι σπανε το budget των 250 ευρω ? btw ειδα στο review-thread του spooky τα clocks της 6600gt σου and i'm impressed, αυτη εδω εχεις ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516057 0 artifacts ? απτο riva tuner την πειραξες ? ΜΟΝΟ τα ρολογια η και τπτ αλλο ? plz reply :)

edit : δεν εισαι ενημερωμενος Lawl ακριβως απο πανω ειναι σχετικο thread, λιγο η Mai Shiranui στο avatar λιγο η αυπνια ..... :p

GruntGR@ Φίλε καταρχήν έχουμε και λέμε.

1. Δεν θα έχεις 6800@6800gt με την καμία . Απο 6800 ψευδο gt θα έχεις , ώς την χειρότερη ψευδο 6800gt με πολλά artifacts . Λόγω του ότι οι 6800 με τις 6800gt ΕΧΟΥΝ διαφορά στο hardware απο το pcb ώς τις μνήμες . Δεν είναι όπως οι παλιές 9500np που εκτός τον χρονισμό μνημών ηταν ΟΛΟΙΔΙΕΣ με τις 9700pro , και με το softmod αν πετύχαινε είχες μία κανονικότατη 9700pro .

2. Δεν αναφέρω τις μικρές 6800 και x800 γιατί αν είναι να πάμε 50 - 50 ευρώ και να ανεβαίνουμε ,, παιρνουμε την XT η την gt κατευθείαν ;).

3. H κάρτα μου είναι αυτή .

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516056 .

ώς τα 550 @ 1250 ειναι 0 αρτιφακτ 24/7 , αλλα στα bench δίνω 600@1300 ME artifakts όμως,. stock ψύξη . εκτος θερμοαγώγιμης που έβαλα ceramique .

Αυτά .

ρε παιδιά επείγον!απο το κατάστημα που ζητησα τη leatdek agp 6600gt μου είπαν ότι πουλάναι μια 6800 δε θυμάμαι πια (δεν είναι gt) με 50 ευρώ παραπάνω.γύρω στα 280 με 12 pipelines και εγγύηση ότι ξεκλειδώνουν στα 16.

επέμεινα στην 6600 γιατί δεν έχω τα παραπάνω χρήματα.να περιμένω να πάρω τη 6800 ή με την 6600gt με o/c θα την ξεπεράσω?

www.hardshop.gr

πολύ καλό μέχρι τώρα!

έχω πάρει και το kandalf απο εκεί.

δεν κάνω διαφήμιση αλλά λέω την γνώμη μου.αν δεν πρέπει σβίστε το λινκ.

ρε παιδιά έχω μπερδευτεί τώρα.το ότι δεν είναι gt δεν είναι μείον?

για πείτε και άλλες γνώμες.έχω δύο μέρες να αποφασίσω!

και μιλάνε για την απλή leadtek 6800

την πήρα και σε περίπτωση που τα σκορ μου δεν είναι ικανοποιητικά θα την αλλάξω με την άλλη.το μαγαζί είναι γαμάτο.βέβαια την καρτούλα τη δοκιμάσανε εκεί αλλά δε με πειράζει(θα έπρεπε?)ανεβαίνει στα 400/800(αν κ νομίζω οτι μου είπε 900) σίγουρα στα 16 pipelines.η 6600gt θα ήταν καλύτερη?

κανείς άλλος δεν έχει άποψη?

πάντως ΑΝ7 OverClocker ευχαριστώ για την βοήθεια ;)

Ρε μην το συζητάς....είτε με 16 είτε με 12 pipelines είναι καλύτερη...το θέμα που θα μπορούσε να θέσει κάποιος είναι αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα....

Βασικά...δεν θα πείραζε που την δοκιμάσανε γιατι τουλάχιστο είναι σίγουρο ότι ξεκλειδώνει.....

Όταν την πάρεις να τους πείς να βγάλουν την ψύκτρα να δείς μήπως κανανε καμιά μαμακία και έχουν σπάσει το core σε καμιά γωνία... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.