Jump to content

Ηelp σε wireless network

racing

Recommended Posts

Λοιπόν παιδία ,οσοι έχετε γνώσεις απο δύκτια θα'θέλα να με βοηθήσετε.

Εχω βάλει dsl και θέλω να φτίαξω wireless network.Εχω συνδέσει το modem στο ασύρματο router.Επειτα έφτιαξα δύκτιο ,μπαίνουν τα 2 laptops και δεν μπορώ να συνδεθώ στο δύκτιο εγώ απο το δικό μου pc.

Το πρόβλημα είναι ότι απο το pc μου κάνω scan βλέπω το δύκτιο,αλλα δεν μπορώ να μπώ.

Μπορείτε να με βοηθήσετε ,τι μπορεί να φταίει μπας και το φτίαξω επιτέλους.

Το modem ειναι το speedtouch 530

ΤΟ ασυρματο router ειναι το Zyxel G2000

Η καρτα στο pc μου είναι η Netgear Wg 311 v2

Πες λίγο τι μήνυμα λάθους σου βγάζει όταν πάει να συνδεθεί.

Επίσης το έχεις δοκιμάσει σε κοντινή απόσταση από το zyxel ή μήπως σας χωρίζουν τοίχοι ή άλλα εμπόδια; Τέλος δοκίμασες με άλλη ασύρματη κάρτα μήπως αυτή είναι προβληματική;

Δεν μου βγάζει κάποιο μυνημα λάθους απλά μένει στην επιλογή scanning.Μεταξύ του Ζyxel και του pc μου δεν παρεμβαλεται κάποιος τοίχος.

Χθες καταφερα εντελώς στην τύχη να το κάνω να συνδεθεί για κανα 5 λεπτο αλλα μετα κάποιο setting με έκοψε.{Αρα η κάρτα δουλεύει.}

Γιαννη το εχω κάνει αυτό και του εχω επιτρεψει 3 χρήστες να μπαίνουν μόνο.

Για αρχή κάνε το ελεύθερο να μπαίνει οποιοσδήποτε δηλαδή,μήπως τρώει κάποιο κόλημα με το mac-filter. Μετά δοκίμασε να μην κάνεις scan αλλά να πετάξεις τις ρυθμίσεις σου καρφωτές.

Το speedtouch 530 μήπως έχει και δυνατότητες router? Αν ναι τότε δεν μπορείς να γεφυρώσεις τα δίκτυα, είτε να βάλεις το speedtouch να δουλεύει μόνο ως modem και όχι ως router.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.