louis_gas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2005 Λοιπον παιδια απο Δευτερα παω και γω για αναβαθμιση επιτελους σε CPU-MOBO-VGA-RAM Εχω διαλεξει τα παρακατω και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας. Αν χρειαζεται κατι αλλαγη κλπ. AMD ATHLON 64 3500+ 2.20GHz 939 BOX ASUS A8N-SLI KINGSTON KVR400X64C3 512MB PC3200 400MHz VALUE RAM MSI VGA 6600GT-TD 128 PCI-E RETAIL ΣΥΝΟΛΟ: περιπου 630 Μητρικη διαλεξα αυτη διοτι η τιμη της ειναι καλη και εχει sli. Οσον αφορα τη ram το αλλον μηνα θα παρω αλλη μια ιδια και θα τις βαλω σε dual channel. Δεν προκειται να κανω overclocking και αυτο που αναζητω ειναι ενα σταθερο συστημα.
def Ιούνιος 9, 2005 #2 Ιούνιος 9, 2005 την μνημη σου αλαξε μονο αν θες,γιατι αυτες οι value μονο προβληματα και ασυμβατοτητες παρουσιαζουν κατα τα αλλα το pc ειναι πολυ δυνατο
jax7480 Ιούνιος 9, 2005 #3 Ιούνιος 9, 2005 Δεν εχω ακουσει κατι για ασυμβατοτητες με τις συγκεκριμενες μνημες. Που διαβασες κατι τετοιο?Κατα τ'αλλα η συνθεση ειναι μια χαρα.
def Ιούνιος 9, 2005 #4 Ιούνιος 9, 2005 Ζαχο,πρωτα σε μενα με την dfi,μετα απο παιδια απο αλλα φορουμ που διαβαζω
jax7480 Ιούνιος 9, 2005 #5 Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από def Ζαχο,πρωτα σε μενα με την dfi,μετα απο παιδια απο αλλα φορουμ που διαβαζω Δεν φταινε οι μνημες. Της μητρικης ειναι προβλημα. Μαλλον ειναι αναλογα πως θα το σκεφτεις. Το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο. Αν βαλεις αλλες μνημες παιζει. Αν παλι, αλλαξεις μητρικη παλι παιζει. Οποτε ειναι ασυμβατοτητα μονο οταν χρησιμοποιουνται συνδιαστικα, τα 2 συγκεκριμενα περιφερειακα
def Ιούνιος 9, 2005 #6 Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Δεν φταινε οι μνημες. Της μητρικης ειναι προβλημα. Μαλλον ειναι αναλογα πως θα το σκεφτεις. Το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο. Αν βαλεις αλλες μνημες παιζει. Αν παλι, αλλαξεις μητρικη παλι παιζει. Οποτε ειναι ασυμβατοτητα μονο οταν χρησιμοποιουνται συνδιαστικα, τα 2 συγκεκριμενα περιφερειακα ωραιο ροζακι χρωμα τεσπα,Ζαχο δεν διαφωνο σε αυτο που λες παντος αν εχει παραπανο χρηματα μπορει να παρει κατι καλυτερο σε μνημες αφου οι τιμες πεσανε πολυ
totally_wired Ιούνιος 9, 2005 #7 Ιούνιος 9, 2005 Οι επιλόγες σου αυτή την ώρα δίνουν το καλύτερο τιμή/απόδοση και φαίνεται ότι θα έχουν βάθος χρόνου.
louis_gas Ιούνιος 9, 2005 Author #8 Ιούνιος 9, 2005 παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:51] την μνημη σου αλαξε μονο αν θες,γιατι αυτες οι value μονο προβληματα και ασυμβατοτητες παρουσιαζουν κατα τα αλλα το pc ειναι πολυ δυνατο ποιες μνημες μου προτεινεις δηλαδη? οι TWINMOS λενε τιποτα? οι CORSAIR?
jax7480 Ιούνιος 9, 2005 #9 Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από louis_gasποιες μνημες μου προτεινεις δηλαδη?οι TWINMOS λενε τιποτα?οι CORSAIR? Το λινκ ειναι το ιδιο και στις 2 περιπτωσεις. Κατι εκανες λαθος. Απο τις 2 παραπανω, μαλλον ΤwinMOS
def Ιούνιος 9, 2005 #10 Ιούνιος 9, 2005 εγω προσωπικα θα σου ελεγα corsair αλλα και αυτες που σου λεει οΖαχος ειναι πολυ καλη επιλογη
louis_gas Ιούνιος 9, 2005 Author #11 Ιούνιος 9, 2005 να τα σωστα λινκTWINMOS DIMM DDR 512MB PC3200 (400MHz) CORSAIR VS512MB400 VALUE SELECT 512MB DDR400 CL2.5
def Ιούνιος 9, 2005 #12 Ιούνιος 9, 2005 να σου πω φιλε μου,αν τις μνημες τις θελεις απλα χωρις να κλοκαρις και η δυο λυσεις ειναι μια χαρα,αν παλι θελεις να κλοκαρις πρεπει να δωσεις πολυ περισσοτερα χρηματα και να πας σε αλλες λυσεις,ομως για το θεμα της μνημης υπαρχουν πιο γνωστες απο μενα που μπορουν να σε συμβουλεψουν,οπως και πολλα ποστ για το θεμα της μνημης :)
RootX Ιούνιος 9, 2005 #13 Ιούνιος 9, 2005 Η γνώμη μου είναι ότι οι value μνήμες και των 3 εταιριών, είναι από τα πιο βολικά μοντέλα. Οκ, ίσως δεν προσφέρονται για τρελλά ρολόγια, αλλά παίζουν απροβλημάτιστα και χωρίς ασυμβατότητες στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.Στην θέση σου θα έπαιρνα την φθηνότερη.
louis_gas Ιούνιος 9, 2005 Author #14 Ιούνιος 9, 2005 ok σας ευχαριστω πολυ παιδια. με βοηθησατε αρκετα ολοι
spc Ιούνιος 9, 2005 #15 Ιούνιος 9, 2005 εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω κανένα link?????από μνήμες πάντως (και απ ότι κατάλαβα) πήγαινε τυφλά στις twinmos (cl 2.5, lifetime εγγύηση, απόλυτη συμβατότητα (δεν μου έχει τύχει ούτε μία μητρική που να μην παίζουν τους τελευταίους 6-12 μήνες) και η χαμηλότερη τιμή)
sotiris Ιούνιος 9, 2005 #16 Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω κανένα link????? τι εννοείς? κανονικά δουλεύουν.
spc Ιούνιος 9, 2005 #17 Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris τι εννοείς? κανονικά δουλεύουν. άλλο πάλι και τούτο!!!!! εγώ βλέπω: Αρχική απάντηση από louis_gas Λοιπον παιδια απο Δευτερα παω και γω για αναβαθμιση επιτελους σε CPU-MOBO-VGA-RAM Εχω διαλεξει τα παρακατω και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας. Αν χρειαζεται κατι αλλαγη κλπ. ΣΥΝΟΛΟ: περιπου 630 Μητρικη διαλεξα αυτη διοτι η τιμη της ειναι καλη και εχει sli. Οσον αφορα τη ram το αλλον μηνα θα παρω αλλη μια ιδια και θα τις βαλω σε dual channel. Δεν προκειται να κανω overclocking και αυτο που αναζητω ειναι ενα σταθερο συστημα. Τώρα είδα ότι εμφανίζονται μόνο στο quote Περί μνημών: Χίλιες φορές Twinmos παρά τις συγκεκριμένες Kingston (και πιο φθηνές και καλύτερες)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.