Jump to content

τη γνωμη σας σχετικα με αναβαθμιση

louis_gas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδια απο Δευτερα παω και γω για αναβαθμιση επιτελους σε CPU-MOBO-VGA-RAM :cool:

Εχω διαλεξει τα παρακατω και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας. Αν χρειαζεται κατι αλλαγη κλπ.

AMD ATHLON 64 3500+ 2.20GHz 939 BOX

ASUS A8N-SLI

KINGSTON KVR400X64C3 512MB PC3200 400MHz VALUE RAM

MSI VGA 6600GT-TD 128 PCI-E RETAIL

ΣΥΝΟΛΟ: περιπου 630

Μητρικη διαλεξα αυτη διοτι η τιμη της ειναι καλη και εχει sli.

Οσον αφορα τη ram το αλλον μηνα θα παρω αλλη μια ιδια και θα τις βαλω σε dual channel.

Δεν προκειται να κανω overclocking και αυτο που αναζητω ειναι ενα σταθερο συστημα.

την μνημη σου αλαξε μονο αν θες,γιατι αυτες οι value μονο προβληματα και ασυμβατοτητες παρουσιαζουν κατα τα αλλα το pc ειναι πολυ δυνατο:T:

Δεν εχω ακουσει κατι για ασυμβατοτητες με τις συγκεκριμενες μνημες. Που διαβασες κατι τετοιο?

Κατα τ'αλλα η συνθεση ειναι μια χαρα.

Ζαχο,πρωτα σε μενα με την dfi,μετα απο παιδια απο αλλα φορουμ που διαβαζω

Αρχική απάντηση από def

Ζαχο,πρωτα σε μενα με την dfi,μετα απο παιδια απο αλλα φορουμ που διαβαζω

Δεν φταινε οι μνημες. Της μητρικης ειναι προβλημα. Μαλλον ειναι αναλογα πως θα το σκεφτεις. Το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο. Αν βαλεις αλλες μνημες παιζει. Αν παλι, αλλαξεις μητρικη παλι παιζει. Οποτε ειναι ασυμβατοτητα μονο οταν χρησιμοποιουνται συνδιαστικα, τα 2 συγκεκριμενα περιφερειακα

Αρχική απάντηση από jax7480

Δεν φταινε οι μνημες. Της μητρικης ειναι προβλημα. Μαλλον ειναι αναλογα πως θα το σκεφτεις. Το αυγο εκανε την κοτα ή η κοτα το αυγο. Αν βαλεις αλλες μνημες παιζει. Αν παλι, αλλαξεις μητρικη παλι παιζει. Οποτε ειναι ασυμβατοτητα μονο οταν χρησιμοποιουνται συνδιαστικα, τα 2 συγκεκριμενα περιφερειακα

ωραιο ροζακι χρωμα:p τεσπα,Ζαχο δεν διαφωνο σε αυτο που λες παντος αν εχει παραπανο χρηματα μπορει να παρει κατι καλυτερο σε μνημες αφου οι τιμες πεσανε πολυ

παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:51]

την μνημη σου αλαξε μονο αν θες,γιατι αυτες οι value μονο προβληματα και ασυμβατοτητες παρουσιαζουν κατα τα αλλα το pc ειναι πολυ δυνατο:T:

ποιες μνημες μου προτεινεις δηλαδη?

οι TWINMOS λενε τιποτα?

οι CORSAIR?

Αρχική απάντηση από louis_gas

ποιες μνημες μου προτεινεις δηλαδη?

οι TWINMOS λενε τιποτα?

οι CORSAIR?

Το λινκ ειναι το ιδιο και στις 2 περιπτωσεις. Κατι εκανες λαθος. Απο τις 2 παραπανω, μαλλον ΤwinMOS

εγω προσωπικα θα σου ελεγα corsair αλλα και αυτες που σου λεει οΖαχος ειναι πολυ καλη επιλογη

να σου πω φιλε μου,αν τις μνημες τις θελεις απλα χωρις να κλοκαρις και η δυο λυσεις ειναι μια χαρα,αν παλι θελεις να κλοκαρις πρεπει να δωσεις πολυ περισσοτερα χρηματα και να πας σε αλλες λυσεις,ομως για το θεμα της μνημης υπαρχουν πιο γνωστες απο μενα που μπορουν να σε συμβουλεψουν,οπως και πολλα ποστ για το θεμα της μνημης

:) :)

Η γνώμη μου είναι ότι οι value μνήμες και των 3 εταιριών, είναι από τα πιο βολικά μοντέλα. Οκ, ίσως δεν προσφέρονται για τρελλά ρολόγια, αλλά παίζουν απροβλημάτιστα και χωρίς ασυμβατότητες στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

Στην θέση σου θα έπαιρνα την φθηνότερη.

εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω κανένα link?????

από μνήμες πάντως (και απ ότι κατάλαβα) πήγαινε τυφλά στις twinmos (cl 2.5, lifetime εγγύηση, απόλυτη συμβατότητα (δεν μου έχει τύχει ούτε μία μητρική που να μην παίζουν τους τελευταίους 6-12 μήνες) και η χαμηλότερη τιμή)

Αρχική απάντηση από spc

εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω κανένα link?????

τι εννοείς? κανονικά δουλεύουν.

Αρχική απάντηση από sotiris

τι εννοείς? κανονικά δουλεύουν.

άλλο πάλι και τούτο!!!!!

εγώ βλέπω:

Αρχική απάντηση από louis_gas

Λοιπον παιδια απο Δευτερα παω και γω για αναβαθμιση επιτελους σε CPU-MOBO-VGA-RAM :cool:

Εχω διαλεξει τα παρακατω και θελω να μου πειτε τη γνωμη σας. Αν χρειαζεται κατι αλλαγη κλπ.

ΣΥΝΟΛΟ: περιπου 630

Μητρικη διαλεξα αυτη διοτι η τιμη της ειναι καλη και εχει sli.

Οσον αφορα τη ram το αλλον μηνα θα παρω αλλη μια ιδια και θα τις βαλω σε dual channel.

Δεν προκειται να κανω overclocking και αυτο που αναζητω ειναι ενα σταθερο συστημα.

Τώρα είδα ότι εμφανίζονται μόνο στο quote

Περί μνημών: Χίλιες φορές Twinmos παρά τις συγκεκριμένες Kingston (και πιο φθηνές και καλύτερες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.