Jump to content

logitech z-5500

LastCrack

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια έχω πρόβλημα με τα μπροστά αριστερό και δεξή ηχείο, παίζουν πολύ πιο χαμηλά από τα άλλα... έκανα και το τεστ με το pink noise που έχουν τα ηχεία(δηλαδή το πρόβλημα δεν είναι από κάρτα ήχου) αλλά πάλι τα ίδια...τα καλώδια δεν είναι τσακισμένα...καμιά ιδέα?

Έβαλα τα πίσω μπρος αλλά τα ίδια... μάλλον ο ενισχυτής τα πήρε,αυτό που μου κάνει εντύπωση

είναι ότι τα ηχεία παίζουν αλλά σε χαμηλότερη ένταση

Έβαλα τα πίσω μπρος αλλά τα ίδια... μάλλον ο ενισχυτής τα πήρε,αυτό που μου κάνει εντύπωση

είναι ότι τα ηχεία παίζουν αλλά σε χαμηλότερη ένταση

Γιώργο μήπως έχει καμιά ρύθμιση για ένταση ξεχωριστά για τα μπρος όπως ο δικός μου?

Τι ενισχυτή έχεις?

όχι ο ενισχυτής είναι ενσωματωμένος

Από windows το εψαξες για τίποτα ρυθμίσεις?

Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο.

ναι παιδιά το ίδιο κάνει... δυστυχώς τα έπαιξε ο ενισχυτής... το παράξενο είναι ότι παίζουν τα ηχεία αλλά δεν παίζουν δυνατά

με τα ίδια ηχεία ίδιο πρόβλημα ο αδερφός μου ακριβώς στα ίδια ηχεία(στα μπροστά δηλαδη αριστερα και δεξια)... ακριβώς αυτό που περιγράφεις...:confused::eek: και φυσικά λύση δεν βρήκε ακόμα....:o

• 2 weeks later...

Παιζει ρόλο? όταν έχεις το surround στο full δεν πρεπει να ακούγεται το ίδιο από όλα τα 4 περιφερειακά ηχεία????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.