Jump to content

Συγνώμη SLN

Ilias83

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma

Εγω θα ζητησω Συγγνωμη απο τον Σολωνακο γιατι ειμαι straight και θα τον παρηγορησω λεγοντας του οτι μπορω να του κανω κονε με γνωστο Λαρσαιο μελαψο παιδαρα που στηνει raid χωρις να ξερει αν η μητρικη του κλειδωνει τα Sata slots:hehe:

:daisy:

Kακοηθειες....

Εσυ ειναι γκαζμας κ δε μπορουσες να καταλαβεις οτι αυτο που ρωτουσα ηταν ποια σατα ειναι του nvraid...

Aαα,κ παρακλητε καποιος ανωτερος στην ιεραρχια να μαθει στον ασχετιλα το Φαρμα πως κανουν "Αναζητηση".....10 λεπτα παιδευοταν...

Με το Σωλονακο τα ειπαμε,τα συμφωνισαμε.Ειμαι 100% αρσενικο,μονο φιλοι θα μπορουσαμε να μεινουμε,αλλα εκεινος το πηρε κατακαρδα κ δε θελει ουτε να με βλεπει... :(

Αρχική απάντηση από schumifer

Ξεκίνησα να διαβάζω μετά το δεύτερο ποστ για να γράψω μπράβο στον Ηλία.Αλλά τώρα ποιος τον χ3ζει τον Ηλία. !@!@!@!@:worship:

Ρε παιδιά πονάει η κοιλιά μου. ΣΛΝ μπράβο σου που έχεις το θάρρος και ξεχωρίζεις με τις πολλαπλές σου προσωπικότητες. Μη φοβάσαι, ποτέ δε θα σε αποκαλέσω Κλάρα(από το κουκλάρα βγάινει?) .Αμέσως να σε κράξουν οι @λήτες. Τι είστε εσείς ρε.? Μη δείτε άνδρα με τακούνι και σουτιέν αμέσως να τον πείτε γκέι.....

(θα κάνω τη μαμακία να πω και κάτι σοβαρούτσικο ,ας μου συγχωρεθεί το σφάλμα.Το ομορφότερο θέμα εδώ και καιρό ,μέχρι το δεύτερο ποστ)

Κάνεις λάθος, άλλη είναι η Κλάρα, Νταίζη, Σούζη, Όποτεκιόπουθέλεις. Για τον spc μιλάγαμε.

Εγώ με την σειρά μου να ζητήσω συγγνώμη από τον SLN γι' αυτά που πρόκειται να του κάνω.

Όποιος γελειοποιήση περαιτέρω το παρόν thread θα υποστεί βασανιστήρια ανείπωτα. :p

εγω θελω να του ζητησω συγνωμη, γιατι αν και εκανε το πρωτο βημα για να ξεκινησει η σχεση μας, εγω εκανα πισω...

quote:Αρχική απάντηση από SLN

κανω προβα για moderator... Πως τα πηγα??

quote:Αρχική απάντηση από .38-.45

you ain't black enuff 4 us

quote:Αρχική απάντηση από SLN

Let me show ya whose ass is the blackest....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.