Jump to content

Συγνώμη SLN

Ilias83

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από vdeseris

Θέλω να ζητήσω και εγώ συγνώμη από τον SLN για όσες φωτογραφίες τράβηξα κατα τη διάρκεια της επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. :p

Θελω κι εγω με την σειρα μου να ζητησω συγγνωμη απο τον SLN αλλα στο σκοταδι δεν καταλαβα οτι ηταν αυτος. Ελπιζω να περασε ο πονος....(tip: βαλε βυξ στο στηθος, περναει πιο γρηγορα)

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Ξεκίνησα να διαβάζω μετά το δεύτερο ποστ για να γράψω μπράβο στον Ηλία.Αλλά τώρα ποιος τον χ3ζει τον Ηλία. !@!@!@!@:worship:

Ρε παιδιά πονάει η κοιλιά μου. ΣΛΝ μπράβο σου που έχεις το θάρρος και ξεχωρίζεις με τις πολλαπλές σου προσωπικότητες. Μη φοβάσαι, ποτέ δε θα σε αποκαλέσω Κλάρα(από το κουκλάρα βγάινει?) .Αμέσως να σε κράξουν οι @λήτες. Τι είστε εσείς ρε.? Μη δείτε άνδρα με τακούνι και σουτιέν αμέσως να τον πείτε γκέι.....

(θα κάνω τη μαμακία να πω και κάτι σοβαρούτσικο ,ας μου συγχωρεθεί το σφάλμα.Το ομορφότερο θέμα εδώ και καιρό ,μέχρι το δεύτερο ποστ)

Αρχική απάντηση από SLN

Φιλαρακο με ποια στοιχεια βγαινεις και λες τετοιες μλκ!! Απαιτω ανοιγμα νεου thread ... 2η συγνωμη στον SLN.....

Εισαι και moderator τρομαρα σου... :TD:

Απαιτω την επεμβαση των admin

Σφιχτηηηη ελα να "καθαρισεις"

Δηλαδή εσύ περίμενες οτι δεν θα σε καταλάβουν στο τέλος;

Έχεις την εντύπωση οτι εσείς οι gay μόνο μεταξύ σας γνωρίζεστε;:p

Αρχική απάντηση από hipro5

........να ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου συγνώμη από τον SLN, γιατί μέχρι τώρα δεν γνώριζα το background του..... :)

πολύ σωστά το έθεσες, όλο το ζουμί του thread είναι στο BACKround του SLN....:p

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:06]

πολύ σωστά το έθεσες, όλο το ζουμί του thread είναι στο BACKround του SLN....:p

Χμμμμ.........ναι ίσως και να γράφεται έτσι........δεν ξέρω και καλή ορθογραφία στ' Αγγλικά...... :D

Να ζητήσω και γω συγγνώμη από τον SLN που δεν είμουν Θεσ/νίκη όταν ήρθε για να του δείξουμε την πλήρη Σαλονικιώτικη φιλοξενία.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους φίλους μου, τον ατζέντη μου και τον Θεό για αυτό το βραβείο...

[EDIT] Επίσημα πλέον, το νέο Ghost Image στο Training Lab της Dell έχει εγκατεστημένα ΚΑΙ τα ελληνικά. Ένα μικρό βήμα για το TheLab, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα...

Εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να του ζητησω συγνωμη που του έδωσα τον αποκωδικοποιητή χωρίς το τηλεκοντρολ και όταν γύρισε να το πάρει είμουν για επίσκεψη στο δήμαρχο.

Αρχική απάντηση από Chosen

[EDIT] Επίσημα πλέον, το νέο Ghost Image στο Training Lab της Dell έχει εγκατεστημένα ΚΑΙ τα ελληνικά. Ένα μικρό βήμα για το TheLab, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα...

καλά άσε τα spam και διόρθωνε:p :P :p

Eγω θελω να του ζητησω συγνωμη γιατι ενα psu που του χα δωσει ηταν απλο-μικρο-τιποτενιο 20απινο και οχι μεγαλο-στιβαρο 24πινο που θα τον βολευαι καλυτερα...:flower:

sorry solon....εσφαλα...!

Εγω θα ζητησω Συγγνωμη απο τον Σολωνακο γιατι ειμαι straight και θα τον παρηγορησω λεγοντας του οτι μπορω να του κανω κονε με γνωστο Λαρσαιο μελαψο παιδαρα που στηνει raid χωρις να ξερει αν η μητρικη του κλειδωνει τα Sata slots:hehe:

:daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.