jax7480 Ιούνιος 9, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Θέλω να ζητήσω και εγώ συγνώμη από τον SLN για όσες φωτογραφίες τράβηξα κατα τη διάρκεια της επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Θελω κι εγω με την σειρα μου να ζητησω συγγνωμη απο τον SLN αλλα στο σκοταδι δεν καταλαβα οτι ηταν αυτος. Ελπιζω να περασε ο πονος....(tip: βαλε βυξ στο στηθος, περναει πιο γρηγορα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 αχχαχαχα, δεν έρχομαι Θεσσαλονίκη, τελείωσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos αχχαχαχα, δεν έρχομαι Θεσσαλονίκη, τελείωσε Γιατι ρα? ωραια θα περασουμε... Παντως μην αγχωνεσαι. Ετοιμαζουμε καθοδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούνιος 9, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Ξεκίνησα να διαβάζω μετά το δεύτερο ποστ για να γράψω μπράβο στον Ηλία.Αλλά τώρα ποιος τον χ3ζει τον Ηλία. !@!@!@!@:worship: Ρε παιδιά πονάει η κοιλιά μου. ΣΛΝ μπράβο σου που έχεις το θάρρος και ξεχωρίζεις με τις πολλαπλές σου προσωπικότητες. Μη φοβάσαι, ποτέ δε θα σε αποκαλέσω Κλάρα(από το κουκλάρα βγάινει?) .Αμέσως να σε κράξουν οι @λήτες. Τι είστε εσείς ρε.? Μη δείτε άνδρα με τακούνι και σουτιέν αμέσως να τον πείτε γκέι.....(θα κάνω τη μαμακία να πω και κάτι σοβαρούτσικο ,ας μου συγχωρεθεί το σφάλμα.Το ομορφότερο θέμα εδώ και καιρό ,μέχρι το δεύτερο ποστ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούνιος 9, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Φιλαρακο με ποια στοιχεια βγαινεις και λες τετοιες μλκ!! Απαιτω ανοιγμα νεου thread ... 2η συγνωμη στον SLN..... Εισαι και moderator τρομαρα σου... Απαιτω την επεμβαση των admin Σφιχτηηηη ελα να "καθαρισεις" Δηλαδή εσύ περίμενες οτι δεν θα σε καταλάβουν στο τέλος; Έχεις την εντύπωση οτι εσείς οι gay μόνο μεταξύ σας γνωρίζεστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 9, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 ........να ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου συγνώμη από τον SLN, γιατί μέχρι τώρα δεν γνώριζα το background του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 9, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 ........να ζητήσω κι εγώ με τη σειρά μου συγνώμη από τον SLN, γιατί μέχρι τώρα δεν γνώριζα το background του..... πολύ σωστά το έθεσες, όλο το ζουμί του thread είναι στο BACKround του SLN.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 9, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:06] πολύ σωστά το έθεσες, όλο το ζουμί του thread είναι στο BACKround του SLN.... Χμμμμ.........ναι ίσως και να γράφεται έτσι........δεν ξέρω και καλή ορθογραφία στ' Αγγλικά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 9, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Να ζητήσω και γω συγγνώμη από τον SLN που δεν είμουν Θεσ/νίκη όταν ήρθε για να του δείξουμε την πλήρη Σαλονικιώτικη φιλοξενία.Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους φίλους μου, τον ατζέντη μου και τον Θεό για αυτό το βραβείο...[EDIT] Επίσημα πλέον, το νέο Ghost Image στο Training Lab της Dell έχει εγκατεστημένα ΚΑΙ τα ελληνικά. Ένα μικρό βήμα για το TheLab, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 9, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Nope....it's background. Απλα ηθελε να τονισει την αδυναμια του Σολωνακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιούνιος 9, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 19:12] Nope....it's background. Απλα ηθελε να τονισει την αδυναμια του Σολωνακου Το ξέρω........απλά δεν κατάλαβες το χιούμορ μου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Ιούνιος 9, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Εγώ με τη σειρά μου θα πρέπει να του ζητησω συγνωμη που του έδωσα τον αποκωδικοποιητή χωρίς το τηλεκοντρολ και όταν γύρισε να το πάρει είμουν για επίσκεψη στο δήμαρχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 9, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen[EDIT] Επίσημα πλέον, το νέο Ghost Image στο Training Lab της Dell έχει εγκατεστημένα ΚΑΙ τα ελληνικά. Ένα μικρό βήμα για το TheLab, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα... καλά άσε τα spam και διόρθωνε :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Ιούνιος 9, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 εγώ θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που τα dvd πού έχουμε παραγγείλει από την αθήνα δεν έχουν φτάσει ακόμα, ειλικρινά συγγνώμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 9, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Eγω θελω να του ζητησω συγνωμη γιατι ενα psu που του χα δωσει ηταν απλο-μικρο-τιποτενιο 20απινο και οχι μεγαλο-στιβαρο 24πινο που θα τον βολευαι καλυτερα...:flower: sorry solon....εσφαλα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 9, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Eγω δεν του εχω κανει τίποτα, αλλα του ζηταω συγνωμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 9, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Εγω θα ηθελα να μου ζητησει ο ιδιος συγνωμη γιατι ετσι γουσταρω :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 9, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Εγω θα ζητησω Συγγνωμη απο τον Σολωνακο γιατι ειμαι straight και θα τον παρηγορησω λεγοντας του οτι μπορω να του κανω κονε με γνωστο Λαρσαιο μελαψο παιδαρα που στηνει raid χωρις να ξερει αν η μητρικη του κλειδωνει τα Sata slots:hehe::daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 9, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αντε βρε παιδια...... ενας-ενας εξομολογηθείτε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 9, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Ο Labos περιμένει ακόμα τη συγνώμη ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.