Jump to content

Πως μπορω να καψω τον επεξεργαστη μου ?

Braveheart1980

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Παίδες, ανανεώσαμε τους κανόνες, όπου, θέματα που σχετίζονται με εσκεμμένη καταστροφή εξοπλισμού δεν επιτρέπονται.

Παρακαλούμε να μην συνεχιστεί η συζήτηση στο θέμα αυτό, καθώς και να αποφεύγετε παρόμοιας φύσης threads στο μέλλον.

Ευχαριστούμε.

:) :lock: :)

Eπιτελους rootx! Τοσο καιρο το λεμε...

Φιλε braveheart δεν εχω τιποτα μαζι σου αλλα σκεψου οτι φορουμ διαβαζετε και απο ανθρωπους που δουλευουν στο eshop,multirama ,πλαισιο κλπ. Εσυ ποσοι πιστευεις οτι θα πανε να αλλαξουνε τον "καμμενο" 3500+ clawhammer τους και θα ζητησουν με διαφορα να παρουν εναν 3800+ μεσα στις επομενες μερες στο eshop?

συμφωνω με τον φιλο unseen. οχι τιποτα αλλα στο τελος θα την πληρώσουν αθοοι χρηστες των οποιων το cpu ισος χαλασει και οταν το πανε για RMA μπορει να μην τους το αλαξουν αν εχει φοβηθει το ματι των τεχνικων βλεποντας τετοια thread.

ΣΤο φιναλε braveheart καλυτερα να μην ελεγες τιποτα στο φορουμ και να τον πουλουσες σαν κυριος χωρις να τον σκοτοσεις, τωρα που μας ειπες και ανοιχτα-ανοιχτα οτι ειναι μπανανα σιγα μην βρεις και κανεναν να τον παρει απο δω μεσα. :whistling

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτό το thread.

Το να καις κάτι με σκοπό την αλλαγή του είναι ένα θέμα με ηθικές(ανήθικες) προεκτάσεις και κάτι που αρκετοί ίσως κάνουμε αλλά δεν το μαρτυρούμε... ενίοτε, μπορεί και να το κράζουμε.

Από την στιγμή που σχετικός κανόνας δεν υπήρχε, δεν έκανε τίποτε κακό ο Braveheart άσχετα αν η σκέψη του μας βρίσκει σύμφωνους ή όχι.

Ο κανόνας πλέον υπάρχει, τέτοια θέματα δεν θα επιτρέπονται. οπότε δεν υπάρχει και λόγος "συντήρησης" του θέματος αυτού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.