Jump to content

Πως μπορω να καψω τον επεξεργαστη μου ?

Braveheart1980

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον ειδα και αποειδα με τον clawhammer μου που δεν κλοκαρει καθολου , γουσταρω και που βγηκαν venice καλοι και ... μου βγηκε το dark side μου!

Λοιπον πως μπορω να καψω τον επεξεργαστη μου ? (λολ τι ρωταω ο ανθρωπος!)

Τον ειχα παρει απο eshop , οποτε λεω να τον παω για rma και να τους ψησω να πληρωσω διαφορα και να παρω εναν 3800+ venice . Αν ειμαι και εκει γκαντεμης δε ξανα ασχολουμαι με pc!!(Λεμε τωρα!)

Ειναι κριμα γιατι εξ'αρχης ειχα παρει συστημα για να κανω ενα αξιοπρεπες oc , αλλα μου βγηκε μπανανα ο 3500+ μου (για τους μη γνωριζοντες πανω απο 2445 παει μονο με ~1,7 βολτια!).Χαντακωνω και τις μνημες μου. Λοιπον?

ΥΓ1 Φουρνο μικροκυματων ΔΕΝ εχω

ΥΓ2 Κατι εχω ακουσει να ενωσω 2 οποιαδηποτε ποδαρακια του επεξεργαστη με μια 9 volt μπαταρια . Ισχυει?

ΥΓ3 Αν θεωρηθει οτι το εν λογω thread παραβιαζει καθ'οιονδηποτε τροπο τους κανονες του φορουμ να σβηστει παραυτα

Πούλα τον και πάρε venice.

Μην ρισκάρεις να τον φας στον κ*** αν δεν τον πάρουν πίσω τον καμένο...

Αν κατα την διαδηκασία του "καψήματος" δημιουργηθούν σημάδια ή τίποτα τέτοιο...

Εξάλου έχει παραγίνει το κακό με το "Πως να καψω τον επεξεργαστη μου γιατί είναι μπανάνα"...

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 10:55]

σημαδια με το HS δεν φαινονται αν δε κανω λαθος.

ΗS?

Για γινε ποιο αναλυτικος

Αρχική απάντηση από Braveheart1980

Κανα link παιζει?Κατι?

οχι δεν παιζει , ειναι το καπακι του επεξεργαστη.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:09]

οχι δεν παιζει , ειναι το καπακι του επεξεργαστη.

To ξερω!

Τι να το κανω δεν ξερω!

Η λυση του να τον πουλησεις τιμια και να αγορασεις αλλον δεν σου περασε απο το μυαλο???

Αρχική απάντηση από Stratos [Σήμερα, στις 11:16]

Η λυση του να τον πουλησεις τιμια και να αγορασεις αλλον δεν σου περασε απο το μυαλο???

To εχω σκεφτει βρε Strato , αλλα ποσο?

Φοβαμαι μην αναγκαστω να τον σκοτωσω.........

Δεν μπορεί να πάει από υπερθέμανση πάνω στη μητρική. Ρευματάκι η μόνη λύση αλλά άντε βρες το σωστό συνδυασμό .939 ποδαράκια είναι αυτά.

Αρχική απάντηση από ea6gka

που ΘΑ τον σκοτωσεις

Ειδικά αν οι μελλοντικοί αγοραστές δουν αυτό...: :p

για τους μη γνωριζοντες πανω απο 2445 παει μονο με ~1,7 βολτια!

Αν και δεν ειμαι υπερ αυτου...

Κανε του τσαλαβουτες σε ενα ποτηρι νερο κ μετα σερνε μια 9 βολτη απο πανω....ολο και κατι θα γινει ;)

Kαπου το ειχα δει και παλιοτερα αυτο το θεμα...πραγματικα μονο για πλακα μπορω να το σκεφτω!Αν εχεις και κανενα αμαξι που δεν πιανει 300,μην το τρακαρεις...δωσ' το σε 'μενα!!!Ελεος..

Παίδες, ανανεώσαμε τους κανόνες, όπου, θέματα που σχετίζονται με εσκεμμένη καταστροφή εξοπλισμού δεν επιτρέπονται.

Παρακαλούμε να μην συνεχιστεί η συζήτηση στο θέμα αυτό, καθώς και να αποφεύγετε παρόμοιας φύσης threads στο μέλλον.

Ευχαριστούμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.