iso Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Καλησπέρα για άλλη μια φορά. Σήμερα πήγα και αγόρασα την παρακάτω οθόνη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1107763&page=4&category=69978102&catalog=23 .Και θέλω να ρωτήσω την έχω στα 1680 χ 1050 ανάλυση και δίνει 60 Ηz στο refresh rate.Αυτό έχει να κάνει με το ότι δίνει τόσο η οθόνη η έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών;; και έχει καμία επίπτωση στο gaming γιατί μου φαίνεται ότι τα δείχνει πιο σκ@τ@ ή είναι ηδέα μου επειδή πήγα από μία 17’’ σε 22’’..
elk Σεπτέμβριος 14, 2008 #2 Σεπτέμβριος 14, 2008 στα 60hz λειτουργούν όλες οι LCD δεν φταίει η κάρτα σου...φρόντισε να έχεις συνδέσει την κάρτα με την οθόνη χρησιμοποιώντας το καλώδιο DVI.η 17" που είχες είναι CRT; Eγω από πρόσφατη εμπειρία που είχα ,αφού μου κάηκε το 22αρι LCD και το αντικατέστησα προσωρινά από την παλιά μου 21" CRT Viewsonic, έχω την εντύπωση ότι μου δίνει πιο ζωντανή εικόνα και κίνηση στα games. (αφού σκέφτομαι να την κρατήσω μόνιμα για αυτό τον σκοπό, αν μπορέσω να την βολέψω κάπου στο γραφείο γιατί είναι τερατώδης).
iso Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 14, 2008 Όχι φίλε μου elk η 17’’ ήταν TFT και την new την έχω συνδεδεμένη με το DVI .Ναι μπράβο έτσι όπως τα λες σαν να ήταν πιο ζωντανή η εικόνα. Τέλος πάντων ευχαριστώ για την απάντηση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.