DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 τα ανεμιστήρια είναι UV blue Coolermaster Silent υποβοηθούμενα απο 2χ20cm uv λάμπες φτηνές... θα προιμούσα να τα φωτίσω έμεσα με τις λάμπες να μην διακρίνονται αλλα οποθεώντας τες στο πλάι φωτιζόταν πανέμορφα ο δαχτυλίδι σώμα του ανεμισήρα και καόλου η φτερωτή προτίμησα αυτό απο ρεύμα τραβάνε απο μια γραμμή του gatewatch το οποίο αδυνατεί να τος κατεβάσει και πολύ γιατί απο μαμά είναι χαμηλόστροφοι το gatewatch δείχνει 1400rpm στο max Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 μάσκα οροφή με λεπτομέρεια eleven Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 μάσκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 gatewatch Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 ξέχασα να βάψω τη φωλιά των σκληρών ο λακαμάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 πλάι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2005 πολύ βαθύ και πολύ κοντά στο νερό το uv-blue στην οροφή πολύ πιο ωραίο απο το blue του gatewatch ακόμα και απο τόσο πλάγια/χαμηλά φαίνεται .... οι φωτογραφίες είναι απο Z3 thanx Spc σε όλα auto mode και ζορίστηκα πολύ να μην είναι κουνημένες κάτι κάνω λάθος..... επίσης special Thanx στον Ydinopoulos που πριν πολύ καιρό μου παραχώρησε ο κούτί!!!! Thanx Man Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakis13 Αύγουστος 2, 2005 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Συγχαρητηρια πολύ ωραίο το έκανες το κουτάκι σου :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 2, 2005 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Τo κουτι στις αρχες του ειταν καπως... Τωρα εγινε κουκλι.Το μαυρο μπλε χρωμα τεριαζει απολιτα Tα δυο νεον πισω απο τα cooler master πιστευω θαταν καλιτερα να τα εκμεταλευτεις περισοτερο (να τα βαλεις να φωτιζουν το κουτακι ι κατι αλλο,γιατι ψιλο καλιπτοντε απο τουσ ανεμιστιρες και δεν πολυ φενοντε)αλλα καλη ιδεα (Βασικα εκει που τα εβαλες θα πιγεναν κοκκινα για αντιφεσι ) Υ.Γ. Παλι θα πει καποιος γιατια ορθο...... bleee Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 2, 2005 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 πολυ καλη δουλεια. αν μπορεις βαλε και 2 φαν γκριλλς στους ανεμιστηρες-οροφης-ψυγειου και εισαι τζετ. αυτα απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 2, 2005 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 δεν μας δειχνεις και καμια φωτο του εσωτερικου? σχετικα με πριν παντως...παρα πολυ ωραια δουλεια... ρε λαμογιο μηπως το εκανες τοσο χαλια πριν για να μας κακοφανει και μετα να μας φανει σουπερ ντουπερ οταν το σενιαρεις?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ματθαιος Αύγουστος 2, 2005 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Τα γκριλλς οντος χρειαζοντε ,εκτος κιαν δεν σενδιαφερουν τα καημενα εντομα,οπως κουνουπι/μιγα ι καμια περιεργη γατα οπως ι δικια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 2, 2005 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 ^^ LOLΑγνωριστο εγινε! Καμια σχεση με το "πραγμα" που ειχα....Βαλε ομως fanguard..Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να μπει μεσα εκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 2, 2005 Author #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 αμα μου βρείτε fan guards....μόνο u unreal βρήκα σε μεταλλικό lasercut 12άρισίτα δεν βάζω.....tribal ήθελα που έιχε και ο jimK κάποτε σε ένα κοτί φλοτεχνημένο απο άλλον αλλα α βρήκε μονο απο prometeia cooling...να πάρω 2 fanguards απ'εξω....χαζό μου κάνει....επίσης ο gatewatch δεν απέδωσα οπως ήθελα.....δεν μπορεί να μου δώσει κάτω απο 1100 με μαξ 1400 στρ/λεπτό και σπάζομαι γιατί έχω κατα πολύ καλύτερες temps αλλάδεν έχω ησυχία που θέλω.....harris? εσωτερικό τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Αύγουστος 2, 2005 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 καμια φωτο με φλας που να φαινεται το εσωτερικο του υπολογιστη...για fan guards κοιταξες εδω?http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=FAN%20GUARDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 2, 2005 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Τωρα μαλιστα!! Πολυ καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 2, 2005 Author #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Thanx!θα βάλω και φλασατες.την τρίτη σελίδα την είδες έτσι?απο fan guards2 φορές όλητην ελλάδα έψαξα manual και με scroutz.grτι άλλο να κάνω?τα 120mm είναι δύσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Αύγουστος 2, 2005 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 Στο e-shop έχει 12αρια fan guard.link Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 2, 2005 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2005 εγω εχω ενα biohazard και ειναι πολυ ωραιο απο ε-shop το πηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Zapotek-- Αύγουστος 18, 2005 #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2005 Προσκινωωωωωωωωω :worship::worship::worship::worship:Αυτά είναι, το έκανες το κουτάκι αγνώριστο!Τώρα για fan grills, πάρε το ίδιο που είχες, to skull, αλλά σε ασημί. Αυτά έχω εγώ και μαμανε!Και πάλι συγχαρητήρια μεγάλε!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.