DarkSaga Ιούνιος 8, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 sata I Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 8, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 SATA II Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 8, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 συμπερασματικά sharkoon rules! Comple!ακούω κράξιμο κριτικές σχόλια διορθώσεις Do Ν Dont Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 8, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 8, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Θα παρεξηγηθείς αν σου μιλήσω ειλικρινά; Έχει 1-2 καλές ιδέες αλλά το σύνολο είναι αίσχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 8, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 όχι ρε χώσε για να μαζετούμε να διορθωθεί η κατάσταση θ'ελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 8, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 αδερφε ουτε εμενα μου αρεσε... κανε κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 8, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 1)μαζεμα καλοδιον απο παντου.2) τοποθετισε καλητερα την οριζοντια UV αν μπορεις πανο στο μεταλικοστιριγμα απο πανο τις3)αυτο με την νεκροκαφαλη ψιλο μουφα4)τα λεντς UV εκει ειναι αχριστα5)αν μπορεις παρε ενα φιλο αλουμινιου και καληψε το πανο μερος του case απο την μπαρα και πανο για να ψιλο καλιφτι το μπαχαλο.αυτα τα ολιγα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 8, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 τα leds έτυχε να περνανε απο εκείτα καλώδια θα κρυφτουν μόλις μπεί το καπακι που λείπει αλλα μου λείπει το τανκτι να βάλω που να χωράει μέσα?οι σωλήνες θα γίνουν διαφανες με μπλε uv Μπας και δέσουν τι άλλο?συνεχίστε κάτι θα βγει απο το κράξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 8, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Μια που έχεις πολλά bay άδεια, πήγαινε να σου φτιάξουν ένα τάνκ από πλέξι που να μπαίνει σε θέσεις 5.25, μια που έχεις L30 καλύτερα να μπαίνει σε 2 και με χώρισμα στη μέση γιατί αλλιώς δύσκολα θα κάνει εξαέρωση συν οτι θα έχεις θόρυβο από το νερό. Πάνω από 25 μαζί με τα σπειρώματα για τα ρακόρ σε 6mm plexy δε θα βγει, εκτός αν μιλάμε για κλέφτες ή άσχετους. Μαζί με 2 ρακορ 1/2 σπείρωμα, 2-3 θα ξεφορτωθείς τη ποτίστρα.Και τώρα που το σκέφτομαι, 25 πολλά είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 8, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 αυτο με το χώρισμα ξαναπέστο αριστερα δεξια να χωρίζει κατακόρυφα κολλημένο σχεδόν όλο το μήκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 8, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 για τανκ δες στην checkmate που εχει ενα για τις hydor και ειναι πολυ καλο το εχει σε μαυρο και διαφανο.εγω θα παρο παντος το διαφανο αν και λιγο πθιο ακριβο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 8, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 22:46] αυτο με το χώρισμα ξαναπέστο αριστερα δεξια να χωρίζει κατακόρυφα κολλημένο σχεδόν όλο το μήκος? κάτι τέτοιο εννοώ, χωρίς βάση στις απόλυτες διαστάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 8, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από chroma κάτι τέτοιο εννοώ, χωρίς βάση στις απόλυτες διαστάσεις καλα εεεεεεεεε ολοι εχουμε ποροθει με το SketchUp 4.0κορυφεο προγραματακι εγω προσπαθω να κανω μια αναπαρασταση του κουτιου μου............. και εχω πολυ μελλον ακομα............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 8, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Καλό θα ήταν να του ρήξεις και ένα βαψιματάκι... η πλαστική πρόσοψη έχει κιτρινίσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 8, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 ριξε λιγο συμμαζεμα τα καλωδια... βασικα εμενα δεν μαρεσαν oi λαμπες πισω απο την fan frill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 8, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 xrist22 εγω λεω παρε αερα και απο το κλιματιστικο του γειτονα σου!! Κατσε να ερθει ο λογαριασμος της Δεη και θα σου πω εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 8, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSagaΤο κουτί προσφορά του Ydinopoulos διέθετε τρύπες στην οροφή χαοτικού σχήματος :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 8, 2005 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Απ'ότι φαίνεται είχες πολλές ιδέες, αλλά δεν σου βγήκαν!!! Οι παρατηρήσεις / απαντήσεις μου: 1) Αν θέλεις UV fans σου προτείνω τους 12άρηδες AC Ryan που έχει το Multirama σε μώβ. Όταν πέσει το UV επάνω τους βγάζουν ένα καταπληκτικό μπλε χρώμα! Ωστόσο τρέχουν με 12V στις 1.200rpm, οπότε δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί! Επίσης αν βάλεις επάνω στο ψυγείο UV fans από που θα παίρνουν ακτινοβολία?? 2) Εκεί που έχεις τα πολλά καλώδια, δοκίμασε να περάσεις μερικά από το πίσω μέρος του κουτιού σου και όχι όλα από την τρύπα!!! ’σε που έχει κοπέι και όλο το airflow από εκείνο το σημείο! 3) Η κεφαλή sharkoon δεν μπορώ να σου πω αν είναι μούφα, αλλά πως θα το ξέρεις αν δεν βάλεις UV φως ΜΠΡΟΣΤΑ της? Αφού την φωτίζεις από πίσω, φυσικό είναι να φωτίζονται μόνο οι άκρες του και ότι πιάνει από αντανακλάσεις. Σαν εφέ μου άρεσε πολύ το Χ από τις λάμπες, ίσως αν έβαζες εκείνα τα leds να πέφτουν επάνω του (κρυμμένα εννοείται) 4) Τα σημεία που έβαψες στην M/B very nice touch! 5) Για το plexy που έβαλες φτιάξε ένα σχεδιάκι σαν το παρακάτω ή ότι άλλο σου αρέσει, ίσιωσέ το στις άκρες και βάψ'τις με UV reactive μπογιά/πενάκι. Θα λάμπουν μόνο εκεί και θα έιναι όλα τα λεφτά! 6) Επίσης ένα βαψιματάκι θα δώσει εντελώς άλλη όψη στο κουτάκι σου. Συνέχισε όπως το πας, λίγο μεράκι θέλει και θα κάνεις καλή δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2005 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN xrist22 εγω λεω παρε αερα και απο το κλιματιστικο του γειτονα σου!! Κατσε να ερθει ο λογαριασμος της Δεη και θα σου πω εγω!!! Λαθος thread. Τωρα Νταρκ Σαγκα: Επειδη ο Κρομα ηταν ηπιος μαζι σου ας του τα πω λιγο πιο ωμα τα πραγματα. Κατ'αρχας πως σου περασε απο το μυαλο οτι αυτο το πραγμα μοιαζει με κουτι υπολογιστη? Σου μοιαζει με κατι που εχεις ξαναδει? 1) Το ποτηστηρι που αποκαλεις τανκ, αφαιρεσε το τελειως και αν δεν μπορεις να βρεις-φτιαξεις αλλο, μην χρησιμοποιεις καθολου. 2) Τα ανεμιστηρια που ειναι στην οροφη, θα ηταν πιο συνετο να ειναι απο την μεσα μερια. Θα παρεις επισης και 2 fan grills να βαλεις για να μην φας κανενα δαχτυλο-χερι-ποδι ή καποιο αλλο μερος του σωματος σου(δεν ξερω τα γουστα σου) 3) Βαψε το κουτι μαυρο ή το drive σου ασπρο μαζι με το musketeer. 4) Το καλωδιομανι. Ειμαι σιγουρος οτι ο κρομα μολις το ειδε πηρε ηρεμιστικα. Πηγαινε και παρε προεκτασεις για ολα και περασε τα καλωδια απο την πισω μερια του κουτιου ωστε να φαινονται απειροελαχιστα. Εχεις 6 drive bays 5.25. Χωσε εκει μερικα, αναμεσα στους δισκους, πισω απο την μητρικη...καπου τελοσπαντων. Σαν μακαροναδα ειναι.... 5) Για την νεκροκεφαλη δεν σχολιαζω 6) οπως επισης δεν σχολιαζω την καλλιτεχνικη φλεβα που αποφασισες να αναδειξεις ΜΑΜΩΝΤΑΣ το πλεξυ του μπλοκ :TD: Δεν σου τα ειπα τελειως ωμα γιατι θα μας εκοβε η λογοκρισια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.