DarkSaga Ιούνιος 8, 2005 Author #41 Ιούνιος 8, 2005 :flower: δεν ξέρετε τι θα πει τέχνη... πάει τελείωσε το πίσω μέρος ποιο είναι ? δεν νομίζω να έχω τετοιο πράμα η κεφαλή δεν φωταει παραπάνω ούτε με το φως απο μπροστά τα μακαρόνια θα τα βολέψουμε το ποτηστήρι ήταν ένδειξη διαμαρτυριας μετα το reσervoir asetek τα ανεμιστήρια δεν ξέρω αν χωράνε απο μέσα μαζί με το ψυγείο αν χωράνε θα μπουν δίάφανα η μπλε. το καπάκι έλα καλέ που κιτρίνησε είναι μπίχλα uv-reactive δώσε και σώσε..... πλέξυ παίζει και εφεδρεία αν και δε νομίζω να το αλλάξω o κανιβαλισμός είναι το πιο ιν σπορ αποδεχτείτε το
aristos87 Ιούνιος 8, 2005 #42 Ιούνιος 8, 2005 Δεν θέλω να επαναλάβω ότι είπε ο chroma και ο jax απλά θέλω να σου πώ ότι ούτε εμένα μου άρεσε τόσο το αποτέλεσμα.... Καλώδια μάζεψε για αρχή,βγάλε το ποτιστήρι και κάτι θα γίνει.. όπως είπε και ο FrOsT κανα βαψιματάκι θα ήταν καλό αρκεί πρώτα να γίνουν τα βασικά... Το μόνο που μου άρεσε ήταν οι απο πάνω ανεμιστήρες (το πώς τοποθετίθηκαν όχι το χρώμα).... Αυτά απο μένα.... Υ.Γ Όσο για τα σχόλια περι γούστου,τέχνης και κανιβαλισμού δέν σχολιάζω
magicman Ιούνιος 9, 2005 #43 Ιούνιος 9, 2005 παιδια συγνωμη για το προηγουμενο μου ποστ..ημουν κουρασμενος.. και μπερδεψα τα ποστ.
petroSEXtreme Ιούνιος 9, 2005 #44 Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Χθες, στις 21:56] και νύχτα της κολάσεως. Ρε συ μια χαρα ειναι η νεκροκεφαλη της sharkoon και οχι μουφα.Απλα πρεπει να βγαλεις τα προστατευτικα χαρτακια που εχει (διαφανες απο τη μια και μουσταρδι απο την αλλη).
Κοπρίτης Ιούνιος 9, 2005 #46 Ιούνιος 9, 2005 Λευτερη, μην ξενερωνεις ρε συ... και το δικο μου το Chieftech σκ@τα ηταν αρχικα... σκεψου αρχικα πως θες να το κανεις, κανε κανενα σχεδιακι στο χαρτι ή στο Sketchup προγραμματισε τις κινησεις που χρειαζονται και σταδιακα θα το καταφερεις... ενα-ενα βημα...
ok1gr Ιούνιος 14, 2005 #47 Ιούνιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga Watercooled by ELEVEN δε τίθεται θέμα.έτσι?Θερμόμετρο χώρου/νερού που θα μπεί μόνιμα με blue led σε floppy θέσηΑκόμα ψάχνω tank/reservoirΜιχάλη ρίξε κανα καλό σχέδιο για reservoir (plexy or not) η αγορά έχει κενό. Μιας και αναφέρει τον eleven να κάνω μια offtopic ερώτηση? Έχουν μεγάλη διαφορά τa block του eleven με του skinny?
DarkSaga Ιούνιος 14, 2005 Author #48 Ιούνιος 14, 2005 καλτερα να σου απαντήσει κάποιος που τα έχει δοκιμάσει και τα δυο δεν έχω εμπειρία με skinny
DarkSaga Ιούλιος 21, 2005 Author #49 Ιούλιος 21, 2005 έχετε προτάσεις για συνατούς κατα το δυνατόν αθόρυβους ανεμιστήρες 12cm?έχω τώρα 2 με 24db@44cfmτίποτα καλύτερο?κατα προτίμηση blue uv blue
DarkSaga Ιούλιος 21, 2005 Author #50 Ιούλιος 21, 2005 ή μεταλλικά fan grils σε κανα καλό σχεδιακι για να βάλω μάυρο απο μέσα ανεμιστήρι???
Nos-Dio Ιούλιος 21, 2005 #51 Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga έχετε προτάσεις για συνατούς κατα το δυνατόν αθόρυβους ανεμιστήρες 12cm?έχω τώρα 2 με 24db@44cfmτίποτα καλύτερο?κατα προτίμηση blue uv blue coolermaster για blue-led η Uv blue 22 db 42 cfm νομιζωη glacial tech 19 db απο το πλαισιο στα 7.5 ευρω..
Qlim4X Ιούλιος 21, 2005 #52 Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio coolermaster για blue-led η Uv blue 22 db 42 cfm νομιζωη glacial tech 19 db απο το πλαισιο στα 7.5 ευρω.. θα συνφονισω για τους cool master ειναι πραγματικα αθορυβη και αποδοτικη.αν θες θα ηταν καλητερα 4 σε puss pull διαταξη.
DarkSaga Ιούλιος 21, 2005 Author #53 Ιούλιος 21, 2005 απο που????ημέρα αγορών ....και χάλασε και το εργαλείο!!! skroutz.gr γκίνια!
DarkSaga Ιούλιος 21, 2005 Author #55 Ιούλιος 21, 2005 μήπως αυτοι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805113είναι καλύτεροι με 29θόρυβο και 56 απόδοση?επίσης τι παίζει όταν χαμηλώσω τάση τροφοδοσίας σε ανεμιστήρα με led?
nikolakis13 Ιούλιος 21, 2005 #56 Ιούλιος 21, 2005 Κοιτα και αυτούς εδώ τους RevoltecΤους εχω και ειναι αρκετα αθόρυβοι. Οταν χαμηλώνεις την ταση χαμηλώνουν και τα led
Qlim4X Ιούλιος 21, 2005 #57 Ιούλιος 21, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga μήπως αυτοι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805113είναι καλύτεροι με 29θόρυβο και 56 απόδοση?επίσης τι παίζει όταν χαμηλώσω τάση τροφοδοσίας σε ανεμιστήρα με led? πεφτει και η φοτινοτιτα τους....
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #58 Αύγουστος 1, 2005 λόγω καλοκαιριού και επειδή DSL δεν βάλαμε να λίωσουμε σαν άνθρωποι και εμείς με κανα δικτυακο...ξύλωσα το κουτάκι....και άλλαξα κάποια απο τα πράγματα για τα οποία με είχατε κράξει....όχι άδικα....Αρχικάτο κουτί μάυρισε...μπας και αδυνατίσεικαι μπας και καταφέρει να κρύψει κανα καλώδιοπροστέθηκαν κάτι sleevaρίσματα σε blue UV reactive χρώματακτοποίησα ελαφρώς αλλα όχι σε τελική διάταξη αρκετά καλώδια....άλλαχθηκαν οι ανεμιστήραν με τους σωστούς εμφανισιακάμπήκε και ένα μαύρο gatewatch....και βλέπουμε....ακουώ προτάσεις πάλικαι κριτικές
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #59 Αύγουστος 1, 2005 παρατήρησα οτι απο UV σε UV υπάρχει μεγάλη διαφορά στο πόσο μακρυα απο τις λάμπες λάμπουν και πόσο έντονα λάμπουν...
DarkSaga Αύγουστος 1, 2005 Author #60 Αύγουστος 1, 2005 η μούρη,το μαύρο είναι ένα κλικ ποιο ταιριαστό το φλας ανέδειξε τι διαφορά σε ανακλαστικότητα μάλλον επίσης το κενό 3,5" θα καλυφθεί με μαύρο καπάκι με κάποια led και διακοπτάκια αμα τελειώσει θα ανέβει και αυτο το floppy Λέω να μη το βάλω ξανά λέτε να σφαχτώ σαν κάτι άλλους?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.