Jump to content

Ποσο αυξανεται η ΔΕΗ με το pc 24/7???

Vadergr

Recommended Posts

Ξεχνάτε ότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι ανάλογος με τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σου..! Πλήρωνεις παράνω όσα περισσότερα τμ έχεις άσε που 20 ευρώ είναι μόνο το πάγιο, στην τελική κάνα 30~50 ευρώ πληρώνεις καθαρά για το ρεύμα που καίς εσύ και τα υπόλοιπα είναι γ@μησιάτικα..;)

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Το PC μου για παράδειγμα σε full load καταναλώνει το 50% της ενέργειας του UPS μου - MUSTEK UPS POWERMUST 1000VA USB LINE INTERACTIVE δηλαδή 350 w στην χειρότερη (μετρημένο με το Mustek agent). ;Οπότε, όπως σωστά υπολόγισε ο totally_wired, το τελικό νούμερο αναφορικά με το δικό μου PC είναι 90 το τετράμηνο. Δηλαδή 45 ανά λογαριασμό και αυτό αν κάθομαι 24/7 και παίζω Fear με όλα On KAI ταυτόχρονα τρέχει και ORTHOS.

Παλιότερα, πρώτου αυτό το σύστημα, χωρίς 24/7 ο λογαριασμός μου ήταν γύρω στα 170 .και αυτό αποδεικνύει τον παραπάνω συλλογισμό. ..

Και κάτι άλλο .παιδία σκυλιά δεν έχω

Εγω για τον υπολογιστη πληρωνω πολυ παραπανω...Πανω απο 100+ το 4μηνο..Δεν αναφερομαι στο κουτι αλλα σαν κεφαλαιο υπολογιστης στην ζωη μου , στοιχιζει τοσο..

Οθονη (μερικες ωρες κλειστη ) ενυσχιτες ,ηχεια...μονιμα να παιζουν οταν ειμαι εγω βεβαiα και ποσο να καιει το μηχανημα ; και δεν κλεινει καθολου..

Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 10:39]

Ξεχνάτε ότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι ανάλογος με τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σου..!

Αυτο για να πω την αληθεια δεν το ηξερα .......

Εμενα ο λογαριασμος μου ετσι και αλλιος ειναι παντα πανω απο 350-400 ευρω....

Με 400τ.μ σπιτι....

Αλλα εχω αντλιες πισινας, αντλιες κηπου και του σπιτιου .....

Οποτε λογικο ειναι το ποσο.....

Με ενα πισι 24/7 ειδα αυξηση +15 ευρω......

Αρχική απάντηση από o polonos

Αυτο για να πω την αληθεια δεν το ηξερα .......

Εμενα ο λογαριασμος μου ετσι και αλλιος ειναι παντα πανω απο 350-400 ευρω....

Με 400τ.μ σπιτι....

Αλλα εχω αντλιες πισινας, αντλιες κηπου και του σπιτιου .....

Οποτε λογικο ειναι το ποσο.....

Με ενα πισι 24/7 ειδα αυξηση +15 ευρω......

πειναμε Θωμακο...:p :P :hehe:

χεχεχε για 400τμ σπίτι είναι λογικό να πληρώνεις τόσο! Αλλά τα μπεκάκια δουλέυουν όλη τη μέρα? πόσο μεγάλο κήπο έχεις?:p

χαχα η κουβέντα μου θυμίζει tristeno που ελεγε οτι κανεις αποσβεση της διαφορας desktop - laptop σε εναν χρονο απο την καταναλωση ρευματος.... Λες να ειχε δικιο...?

Αρχική απάντηση από jogi

Λες να ειχε δικιο...?

:rofl:

Είμαι φοιτητής και την Δεη την πληρώνω εγώ με το μηνιάτικο που παρέχεται από τους γονείς

Ακόμα κι εγώ θεωρώ το κόστος της κατανάλωσης του pc αμελητέα (Εξαιρούνται συστήματα phase) το τελευταίο τετράμηνο μου ηρθέ 103ε και να διευκρινίσω ότι το σπίτι που μένω στο ηράκλειο Κρήτης έχει αυτόνομη ηλεκτρική θέρμανση

Κλειστέ κανένα πορτατιφ (απο αυτα με 5-6 λαμπες πυρακτώσεως των 40W μεσα) και πολύφωτο.. θυμηθείτε να κλείνετε το θερμοσίφωνα όταν δε τον χρειάζεστε και αφήστε το pc κατά μέρος

Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 12:26]

χεχεχε για 400τμ σπίτι είναι λογικό να πληρώνεις τόσο! Αλλά τα μπεκάκια δουλέυουν όλη τη μέρα? πόσο μεγάλο κήπο έχεις?:p

Δεν ειναι μονο τα μπεκ που θελουν αντλια ;)

Εχουμε βαλει και μια αντλια για το σπιτι σε περιπτοση που εχει διακοπη το δικτυο......

Ο κηπος μου ειναι 3 στρεμματα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.