unseen Ιούνιος 8, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 αντε βρε νεος... ηταν να μην κατσεις διπλα μου.... κολλησες τωρα... Μπραβο!Υγ.32mb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 8, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Εχεις ξεφυγει Χρηστακο , μαλλον το εχει το ονομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 8, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 ρε παιδια εχετε καει εντελος................απο τι ομως δεν ξερω............................λολολοραια αποτελεσματα παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 8, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 mod power...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 8, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Το επόμενο βήμα θα είναι να παρεμβάλεις το σύστημα της υδρόξυξης στο σύστημα ψύξης του κλιματιστικού ΠΣ¨ Δεν γίνεται με την αιώνια γκαντεμιά μας να φάγαμε γκολ 9 λεπτά πριν το τέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούνιος 8, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Ειχα σκεφτει και εγω να το κανω,αλλα οταν μου ηρθε η ιδεα ηταν μπροστα και κατι φιλοι μου και μου ριξανε μεγαλο κραξιμο και ετσι το εγκατελειψα το project:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 8, 2005 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Υγ.32mb? Δεν προλαβα Χριστο (Θελει ωρα) Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Ειχα σκεφτει και εγω να το κανω,αλλα οταν μου ηρθε η ιδεα ηταν μπροστα και κατι φιλοι μου και μου ριξανε μεγαλο κραξιμο και ετσι το εγκατελειψα το project:( Γιατι εγω δεν εφαγα κραξιμο νομιζεις (χεχε οταν μπηκε η γυναικα) Παντως το συστημα το κραταω για καμμια πιο ελευθερη μερα :devil: αφου τοποθετειται πολυ ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 9, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 xrist22εγω λεω παρε αερα και απο το κλιματιστικο του γειτονα σου!! Κατσε να ερθει ο λογαριασμος της Δεη και θα σου πω εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.