unseen Ιούνιος 8, 2005 #21 Ιούνιος 8, 2005 αντε βρε νεος... ηταν να μην κατσεις διπλα μου.... κολλησες τωρα... Μπραβο!Υγ.32mb?
Qlim4X Ιούνιος 8, 2005 #23 Ιούνιος 8, 2005 ρε παιδια εχετε καει εντελος................απο τι ομως δεν ξερω............................λολολοραια αποτελεσματα παντος
CaptainMilo Ιούνιος 8, 2005 #25 Ιούνιος 8, 2005 Το επόμενο βήμα θα είναι να παρεμβάλεις το σύστημα της υδρόξυξης στο σύστημα ψύξης του κλιματιστικού ΠΣ¨ Δεν γίνεται με την αιώνια γκαντεμιά μας να φάγαμε γκολ 9 λεπτά πριν το τέλος
giorgos_cupra Ιούνιος 8, 2005 #26 Ιούνιος 8, 2005 Ειχα σκεφτει και εγω να το κανω,αλλα οταν μου ηρθε η ιδεα ηταν μπροστα και κατι φιλοι μου και μου ριξανε μεγαλο κραξιμο και ετσι το εγκατελειψα το project:(
xrist Ιούνιος 8, 2005 Author #27 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Υγ.32mb? Δεν προλαβα Χριστο (Θελει ωρα) Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Ειχα σκεφτει και εγω να το κανω,αλλα οταν μου ηρθε η ιδεα ηταν μπροστα και κατι φιλοι μου και μου ριξανε μεγαλο κραξιμο και ετσι το εγκατελειψα το project:( Γιατι εγω δεν εφαγα κραξιμο νομιζεις (χεχε οταν μπηκε η γυναικα) Παντως το συστημα το κραταω για καμμια πιο ελευθερη μερα :devil: αφου τοποθετειται πολυ ευκολα.
magicman Ιούνιος 9, 2005 #28 Ιούνιος 9, 2005 xrist22εγω λεω παρε αερα και απο το κλιματιστικο του γειτονα σου!! Κατσε να ερθει ο λογαριασμος της Δεη και θα σου πω εγω!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.