Jump to content

Πειραματικη Air-water cooling

xrist

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε μια συζητηση που ειχα με τον Χρηστο (unseen) του ειπα μια ιδεα για ψυξη του ψυγειου της υδροψυξης που εχω με το air contitione του σπιτιου.

Ειπα λοιπον να δοκιμασω και ειδου το αποτελεσμα:

post-884-1416071989,0728_thumb.jpg

Είναι γεγονός.....το καλοκαίρι μπήκε και η ζέστη άρχισε να επηρεάζει....:wall: :wall:

Βρε τρελέ, αυτά δε τα κάνω εγώ που είμαι φοιτητής. Έδιωξες την οικογένεια και κάνεις ταρζανιές; Κέρδισες σε mhz; :hehe:

Αρχική απάντηση από Snips

Είναι γεγονός.....το καλοκαίρι μπήκε και η ζέστη άρχισε να επηρεάζει....:wall: :wall:

Για φαντασου να μπουμε και στο κατακαλοκαιρο.:p

Αρχική απάντηση από chroma

Βρε τρελέ, αυτά δε τα κάνω εγώ που είμαι φοιτητής. Έδιωξες την οικογένεια και κάνεις ταρζανιές; Κέρδισες σε mhz; :hehe:

Εννοειται βασιλη οτι η οικογενεια ελειπε γιατι αλλιως ειχε παντοφλα

(Γιατι δεν εμφανιζονται και οι αλλες φωτο που εχω βαλει? )

’ρα δεν είμαι τρελλός, yeeeeessssss!!!

Ωραία γιατί σκεφτόμουνα και εγώ να συνδέσω τον fan του πλαινού του κουτιού με το ac μου στο δωμάτιο... Οπότε κάτσε να το ξεκινήσω το mod :)

Καλό Χρήστο... Η σακούλα είναι λίγο χοντροκομένη όμως.... Σκέφτηκες να διακλάδωνες την έξω μονάδα με το ψυγείο ή κάτι τέτοιο, έτσι ωστε να παίρνεις κατευθείας νερό κρύο από την έξω μονάδα?!

Αρχική απάντηση από DMylonas

’ρα δεν είμαι τρελλός, yeeeeessssss!!!

Ωραία γιατί σκεφτόμουνα και εγώ να συνδέσω τον fan του πλαινού του κουτιού με το ac μου στο δωμάτιο... Οπότε κάτσε να το ξεκινήσω το mod :)

Καλό Χρήστο... Η σακούλα είναι λίγο χοντροκομένη όμως.... Σκέφτηκες να διακλάδωνες την έξω μονάδα με το ψυγείο ή κάτι τέτοιο, έτσι ωστε να παίρνεις κατευθείας νερό κρύο από την έξω μονάδα?!

KΙΝΔΥΝΟΣ Δημητρη ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΡΥΟ ΑΕΡΑ υπαρχει φοβερη υγροποιηση.

Εγω αν προσεξεις θα δεις οτι ψυχω μονο το ψυγειο που το εχω εξωτερικα.

Τωρα για νερο κρυο ειναι και αυτη καλη ιδεα.

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 20:31]

Σε μια συζητηση που ειχα με τον Χρηστο (unseen) του ειπα μια ιδεα για ψυξη του ψυγειου της υδροψυξης που εχω με το air contitione του σπιτιου.

Ειπα λοιπον να δοκιμασω και ειδου το αποτελεσμα:

εγω λεω ετσι οπως είσαι βάλε πιο μεγάλο ναυλον και μπες μεσα μαζι με οθονη και γραφείο.....και φωναξε καποιον να κλησει με σολοτειπ το ναυλον..........:hi:

Αρχική απάντηση από doctor

εγω λεω ετσι οπως είσαι βάλε πιο μεγάλο ναυλον και μπες μεσα μαζι με οθονη και γραφείο.....και φωναξε καποιον να κλησει με σολοτειπ το ναυλον..........:hi:

Βρε Γιατρε ξεχασες τον κουβα και τη βρυση στο μπαλκονι?:D

βασικά εγώ είχα βάλει το κλιματιστικό να χτυπάει το ψυγείο (ήταν ακριβώς από κάτω), χωρίς σακούλες και τα λοιπά, και είχα κερδίσει 10-15 βαθμούς.

βέβαια δεν ασχολήθηκα πολύ, γιατί

1) το κλιματιστικό το χω για μένα κι όχι για το pc

2) 1+ KW που καίει το κλιματιστικό δε νομίζω ότι συμφέρει για να ψύχω το pc :D

πάντως για δοκιμή + benches είναι πολύ καλή φάση η κατασκευούλα, γιατί δεν έχεις απώλειες;)

κι εσύ δεν κινδυνεύεις από υγροποίηση όμως?

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 21:08]

Βρε Γιατρε ξεχασες τον κουβα και τη βρυση στο μπαλκονι?:D

επειδή δεν τα ξέχασα ...δες και αυτο για να δεις οτι υπαρχει πολυ τρελα εδω μέσα:D

post-1787-1416071989,5284_thumb.jpg

βαζεις παντου + στις εικονες γιαυτο δεν φαινονται... γραφε κατι αλλο

Χαχα!Πολυ ΛοΛ η φαση μαστορα! :hehe:

Μονο μη το δει η κυρα!Θα φρηξει κ θα ξεκοψει απο τις "κακες" παρεες :p

Αρχική απάντηση από sotiris

βασικά εγώ είχα βάλει το κλιματιστικό να χτυπάει το ψυγείο (ήταν ακριβώς από κάτω), χωρίς σακούλες και τα λοιπά, και είχα κερδίσει 10-15 βαθμούς.

βέβαια δεν ασχολήθηκα πολύ, γιατί

1) το κλιματιστικό το χω για μένα κι όχι για το pc

2) 1+ KW που καίει το κλιματιστικό δε νομίζω ότι συμφέρει για να ψύχω το pc :D

πάντως για δοκιμή + benches είναι πολύ καλή φάση η κατασκευούλα, γιατί δεν έχεις απώλειες;)

κι εσύ δεν κινδυνεύεις από υγροποίηση όμως?

Ενταξει βρε παιδια λιγο πλακα κανει καλο στο φορουμ:D

Δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναδοκιμασω....σιγουρα ασυμφορο...

Υγροποιηση ειχα μονο στον αεραγωγο και εξω απο την σακουλα.

Επισης εβγαλα ενα 29αρι στο spi ανετα αλλα δεν ειχα χρονο να συνεχισω γιατι ηρθε η παντοφλα.

Αρχική απάντηση από jax7480

E, ρε τι πεθερο μαστορα θα κανω?!!! ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

Ετσι μπραβο Ζαχο... πες κανενα καλο λογο και κατι θα γινει..;)

Αρχική απάντηση από unseen

βαζεις παντου + στις εικονες γιαυτο δεν φαινονται... γραφε κατι αλλο

Thnks Χρηστο......Αντε για τον αγωνα τωρα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.