cabdik Ιανουάριος 7, 2008 #61 Ιανουάριος 7, 2008 Εχω βγαλει ηδη τετοια καρτα. απλα ρωταω για το ποια καταστηματα να προτιμησω και αν χρεωνουν πολλα μεταφορικα η καποιο αλλο κοστος.
ngt Ιανουάριος 7, 2008 #62 Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από iced [03-01-2008 02:07] Παιδια μπορειτε να μου εξηγησετε αυτη την εικονα (TRACK & CONFIRM)???? Εχω τρομερη αγωνια!!! Νεχρι σημερα το μεσημερι δεν ελεγε κατι, πριν λιγο το ειδα ενημερωμενο. Για να καταλαβω, κολλησε στο τελωνειο? Τι γινεται? Αν βλεπεις οτι μενει κολλημενο στο ιδιο σταδιο κανε ενα τηλεφωνημα στα γραφεια της εταιρειας... Εγω με DHL εβλεπα ενα πακετο καθε μερα να μενει στο ιδιο σταδιο, τελικα τους ξεσκισα στα τηλεφωνα πληρωσα μια 120αρα σε τελωνεια (αξια πακετου 100-150ευρω) και μου το στειλαν τελικα. Η πλακα ειναι δεν σηκωναν τα τηλεφωνα γιατι προφανως τους τα ειχαν πρηξει με τα παραπονα για τις χρεωσεις. Τυπικη ιδιωτικη εισπρακτικη εταιρεια, μου θυμισε λιγακι τις ιδιωτικες εταιρειες τηλεφωνιας. Υποψιν οι ιδιοι ειχαν χασει πακετο οταν ημουν στα Δωδεκανησα αξιας 400ευρω ( οι γυφτοι λεει τα πηραν, πρωτη φορα τους συνεβει.... ναι οι γυφτοι η οι γυφτο-υπαλληλοι της εταιρειας ειδαν ακριβο και ασφαλισμενο κουτι) παλι καλα ειχα ασφαλεια
ennia Ιανουάριος 9, 2008 #63 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από cabdik Εχω βγαλει ηδη τετοια καρτα. απλα ρωταω για το ποια καταστηματα να προτιμησω και αν χρεωνουν πολλα μεταφορικα η καποιο αλλο κοστος. ωρε βουρ................................................
iced1416003254 Ιανουάριος 14, 2008 #64 Ιανουάριος 14, 2008 Αν βλεπεις οτι μενει κολλημενο στο ιδιο σταδιο κανε ενα τηλεφωνημα στα γραφεια της εταιρειας... Τελικα η πρωτη παραγγελια ηρθε κανονικα την επομενη μερα! Τωρα στην δευτερη παραγγελια συμβαινει περιπου το ιδιο μονο που εχει καθυστερησει λιγο παραπανω στο τελωνειο Θεσσαλονικης αυτη τη φορα. Ας ελπισουμε οτι αυτο οφειλεται στο οτι μεσσολαβησε σαβ/κο και οτι δεν θα αργησει και αλλοΦιλε NGT μεγαλη γκαντεμια η φαση σου με τα 400. Δεν καταλαβα, τους επεσε στον δρομο? χαχαχαχα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.