098328 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 μεσω του e bey αγορασα απο την αμερικη ενα φθηνο ζευγαρι ηλιου.περιπου 15 δολλαρια.ενας φιλος μου ειπε πως δεν θα ερθει μεσω ελτα αλλα μεσω τελωνειου. προκειται να λαβω ειδοποιηση απο το τελενειο?επισης προκειται να πληρωσω τιποτα δασμους?και αν ναι ποσα?
sotiris Ιούνιος 8, 2005 #2 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από 098328 μεσω του e bey αγορασα απο την αμερικη ενα φθηνο ζευγαρι ηλιου.περιπου 15 δολλαρια.ενας φιλος μου ειπε πως δεν θα ερθει μεσω ελτα αλλα μεσω τελωνειου. προκειται να λαβω ειδοποιηση απο το τελενειο?επισης προκειται να πληρωσω τιποτα δασμους?και αν ναι ποσα? όχι για τόσο μικρή αξία.πάνω από 20 ευρώ εκτελωνίζονται νομίζω, και πάλι όχι όλα.
makio Ιούνιος 8, 2005 #4 Ιούνιος 8, 2005 οτι σου ειπε ο sotiris.....20-25 νομιζω ειναι το οριο αλλα μπορεις να φερεις και πιο ακριβα πραγματα αν δεν αναγραφεται η τιμη απ εξω ή ερθει σαν δωρο ,αν η περιγραφη του ειναι δυσνοητη !! ,μικρο μεγεθος κλπ
kots Ιούνιος 10, 2005 #5 Ιούνιος 10, 2005 γιατί να πληρώσεις τελωνείο? από που γίνεται η αγορά?παίζει μήπως το ότι αγόρασες γυαλιά? εγώ έχω κάνει γύρω στις 20 αγορές από ebay και ποτέ δεν πλήρωσα τελωνείο.
ergotelis Ιούνιος 10, 2005 #6 Ιούνιος 10, 2005 Tίποτα... Και στο λέω από εμπειρία... Έχω παραγγείλει πολλές φορές από Αμερική(και τις geil μου από εκεί τις πήρα ) Κανένα πρόβλημα για χαμηλού κόστους είδη,αλλά από 50 ευρό και πάνω ας πούμε χρειάζεται καμιά κομπινούλα,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!
SlotKiller Ιούνιος 13, 2005 #7 Ιούνιος 13, 2005 Δεν υφισταντε τελωνειακοι δασμοι μεταξυ των κρατων της Ε.Ε.
Seeker Ιούνιος 13, 2005 #8 Ιούνιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Δεν υφισταντε τελωνειακοι δασμοι μεταξυ των κρατων της Ε.Ε. Σίγουρος? Γιατί απο ότι ξέρω η Ελλάδα σε αυτό δεν έχει συμμορφωθεί και της επιβάλλονται πρόστιμα απο την E.E...
SlotKiller Ιούνιος 13, 2005 #9 Ιούνιος 13, 2005 Ποιος ο λογος υπαρξης "ΕΝΩΣΗΣ" αν υπαρχουν δασμοι μεταξυ των συνορων;φυσικα και ειμαι σιγουρος...
ergotelis Ιούνιος 14, 2005 #10 Ιούνιος 14, 2005 Παιδιά σε καμιά μα καμιά περίπτωση δε πληρώνετε φόρο,όσο κι αν κάνει αυτό που αγοράσεε,γιατί θεωρείται ότι λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι πληρώνεις τους φόρους(ΦΠΑ) στην χώρα που το αγοράζεις.Φυσικά έχει και ισχύει και εγγύηση,και άν σου πάθει κάτι η αντιπροσωπία εδώ είναι υποχρεωμένη να στο φτιάξει,αν υπάρχει απόδειξη κτλ.........
sotiris Ιούνιος 14, 2005 #11 Ιούνιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Σίγουρος? Γιατί απο ότι ξέρω η Ελλάδα σε αυτό δεν έχει συμμορφωθεί και της επιβάλλονται πρόστιμα απο την E.E... αυτοκίνητα δεν μπορείς να τα περάσεις άνευ τελωνείου.στα υπόλοιπα δεν περνάει τελωνείο εντός Ε.Ε.
giorgos_cupra Ιούνιος 14, 2005 #12 Ιούνιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 23:13] αυτοκίνητα δεν μπορείς να τα περάσεις άνευ τελωνείου.στα υπόλοιπα δεν περνάει τελωνείο εντός Ε.Ε. Συμφωνο με τον σωτηρη,αν φερεις αυτοκινητο απο γερμανια αναλογα με χρονολογια και εξοπλισμο πληρωνεις χαλαρα τελωνειο
ergotelis Ιούνιος 14, 2005 #13 Ιούνιος 14, 2005 Nαι αλλά το φόρουμ είναι για υπολογιστές!’ρα προφανώς για τέτοια αναφέρομαι! Όσο για τα αμάξια ,μιας και αναφέρεται,ισχύουν άλλα πράγματα,αλλά κάποια στιγμή σύντομα θα υπάρξει μια κοινή πολιτική αγοραπωλήσεων μεταχειρησμένων αμαξιών εντός ΕΕ.
leontas Ιούνιος 27, 2005 #14 Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από 098328 μεσω του e bey αγορασα απο την αμερικη ενα φθηνο ζευγαρι ηλιου.περιπου 15 δολλαρια.ενας φιλος μου ειπε πως δεν θα ερθει μεσω ελτα αλλα μεσω τελωνειου. προκειται να λαβω ειδοποιηση απο το τελενειο?επισης προκειται να πληρωσω τιποτα δασμους?και αν ναι ποσα? Συγγνώμη αλλά λέει AMERICA......... Από ΕΕ δεν πληρωνεις τίποτα εκτός από αυτοκίνητα, σκάφη και ζώα..... Εχω κάνει πααααααααρα πολλές αγορές εξάλλου και μια χαρα παντα!
esdee Ιούνιος 27, 2005 #15 Ιούνιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από leontas Συγγνώμη αλλά λέει AMERICA......... Από ΕΕ δεν πληρωνεις τίποτα εκτός από αυτοκίνητα, σκάφη και ζώα..... οχι ρε γμτ... και σκεφτομουνα παντρευτω ξενη ...
aqua Ιούνιος 27, 2005 #16 Ιούνιος 27, 2005 Ριξε μια ματια εδω,θα σου λυσει ολες τις αποριες. www.odontiatriki.gr/arxeio2/e-shops.htm
ysemer Ιούλιος 20, 2005 #17 Ιούλιος 20, 2005 Πριν λίγο παρέλαβα ένα cdrw για τον ibm thinkpad μου από usa κατευθείαν από ταχυδρομείο,ούτε τελωνείο ούτε τίποτα.
.38-.45 Ιούλιος 20, 2005 #18 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ysemer [Σήμερα, στις 16:21] Πριν λίγο παρέλαβα ένα cdrw για τον ibm thinkpad μου από usa κατευθείαν από ταχυδρομείο,ούτε τελωνείο ούτε τίποτα. ντροπη σου. εμεις τι ημαστε δηλαδη;κερνας μπριζολιδια, προφιτερολ και τον καφε καπακι για να εξιλεωθεις.
oktech Ιούλιος 20, 2005 #19 Ιούλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ergotelis Παιδιά σε καμιά μα καμιά περίπτωση δε πληρώνετε φόρο,όσο κι αν κάνει αυτό που αγοράσεε,γιατί θεωρείται ότι λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι πληρώνεις τους φόρους(ΦΠΑ) στην χώρα που το αγοράζεις.Φυσικά έχει και ισχύει και εγγύηση,και άν σου πάθει κάτι η αντιπροσωπία εδώ είναι υποχρεωμένη να στο φτιάξει,αν υπάρχει απόδειξη κτλ......... Όπως δεν υπάρχουν δασμοί μεταξύ χωρών της ένωσης, άλλο τόσο δεν υφίσταται πλέον και η έννοια της αντιπροσωπείας.... δυστυχώς ή ευτυχώς...
2cpu Μάρτιος 9, 2006 #20 Μάρτιος 9, 2006 Επαναφερω το θεμα, με μια ερωτηση.Οι επεξεργαστες μου θα ερθουν απο αμερικα.Θα πληρωσω τελωνειο ?αν ναι ποσα?Αγορα μεσω e bay για μεταχειρισμενους επεξεργαστες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.