jax7480 Ιούνιος 9, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από def κλοκαρισμα fx57 3000+www.theinquirer.net/?article=23824 Τωρα αυτο το βαλανε σαν μεγαλη ανακαλυψη? Υπηρχε περιπτωση δηλαδη να μην ανεβαινε 200MHz με στοκ ψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 9, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από def κλοκαρισμα fx57 3000+www.theinquirer.net/?article=23824 το να ανεβει 200mhz δεν ειναι τιποτα....!Και λογικο ειναι αφου το default του ειναι 2800+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 9, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Τωρα αυτο το βαλανε σαν μεγαλη ανακαλυψη? Υπηρχε περιπτωση δηλαδη να μην ανεβαινε 200MHz με στοκ ψυξη? sory,αν αναφερεσε σε μενα Ζαχο,απλως το εγραψα σαν πληροφορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 9, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από def sory,αν αναφερεσε σε μενα Ζαχο,απλως το εγραψα σαν πληροφορια Για το inquirer μιλαω...οχι για το οτι το ανεφερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 9, 2005 Author #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Για το inquirer μιλαω...οχι για το οτι το ανεφερες. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από petros@idk$ Δηλαδη 2,15-2,2 ρευμα με phase ειναι πολυ???:whistling :whistling :whistling Το λεω γιατι υπαρχουν πολλα ξεκουδουνα που κανουν κατι τετοιες παπαριες... Ειπες τιποτα ΑΝ7?????????? Και χωρίς ψύκτρα.... σουτ..... Θα σε φάω λάχανο....ειδικά μετά από αυτό που μου έκανες με τους Venice......θα ψάχνεις να βρείς το evaporator....:devil: :devil: :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούνιος 9, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Athlon64 3500+ @264*11 = 2904mhz(1.71v) @Water @ DFI Lanaparty NF4 UT SLI-D @ 2*512 Corsair PC3200 XL @ 315 2.5-4-3-5 @ 2.8 , Leadtek 6600GT EE @ (655 , 1355)watercooled 2* Segeate 160GB SATA @ raid 0 , Herolchi 475w @ CMSTACKER "MyPhone" OverClocker was here -_-Soon Phase Change...very soon.... 11/6/05Και ο def έχει FX-55 Καλα η best υπογραφη....:hehe: Ααααα και τελικα σχετικα με την προηγουμενη πλακα (βλεπε venice) τελικα αποδειχτηκε αληθεια....:-O:toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από petros@idk$Ααααα και τελικα σχετικα με την προηγουμενη πλακα (βλεπε venice) τελικα αποδειχτηκε αληθεια....:-O:toomuchne EDITEDΚαι τώρα σε πιστέωαμε.... ..... μην με κάνεις να σε πάρω τηλ...και είμαι πτώμα...άμα κάποιος δεν καταλαβαίνει.....τι να πεί κανείς.....Ξαναδιάβασε Zara το post...να δείς που αναφερόμουν για τα @@@ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούνιος 9, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Βαλε πισω την υπογραφη ρεεεεεεεεεεεεεε :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 9, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από petros@idk$ Βαλε πισω την υπογραφη ρεεεεεεεεεεεεεε :smoke: Χλωμό και χαλαρώστε με τα off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 9, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 "Και οι admin όπως ο Zarras αλλάζουν την υπογραφή χωρίς να ειδοποιούν....."ποσες φορες εχουμε αναφερει οτι το flaming απαγορευτεται? πολλες...και μη μου πεις οτι δεν ηταν flame προς τον def...οποτε τι ειδοποιηση θελεις?να σου ξαναξαναξαναπουμε οτι το flaming απαγορευεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras "Και οι admin όπως ο Zarras αλλάζουν την υπογραφή χωρίς να ειδοποιούν....."ποσες φορες εχουμε αναφερει οτι το flaming απαγορευτεται? πολλες...και μη μου πεις οτι δεν ηταν flame προς τον def...οποτε τι ειδοποιηση θελεις?να σου ξαναξαναξαναπουμε οτι το flaming απαγορευεται? Sorry αλλά δεν μπορείς να γράφεις ότι θές στην υπογραφή μου.....καπίτο?γκέγκε?Στείλε πμ και πές ότι βγαινει λόγο flaming.....οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιούνιος 9, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Χλωμό και χαλαρώστε με τα off topic. Ok sorry:cry: P.S.Παντως ουτε πολυ off-topic ηταν και ειχε και λιγο νοημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 9, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Sorry αλλά δεν μπορείς να γράφεις ότι θές στην υπογραφή μου.....καπίτο?γκέγκε?Στείλε πμ και πές ότι βγαινει λόγο flaming.....οκ? Sorry αλλά δεν μπορείς να κάνεις flame, γκέγκε? υπόδειξη χρειάζεσαι, δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 9, 2005 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras "Και οι admin όπως ο Zarras αλλάζουν την υπογραφή χωρίς να ειδοποιούν....."ποσες φορες εχουμε αναφερει οτι το flaming απαγορευτεται? πολλες...και μη μου πεις οτι δεν ηταν flame προς τον def...οποτε τι ειδοποιηση θελεις?να σου ξαναξαναξαναπουμε οτι το flaming απαγορευεται? ΖARRAS να σου πω κατι δεν με πειραζει πλεον,ας γραφουν οτι θελουν,εγω απο δω και περα μπαινω στο φορουμ ενημερωνομαι γιατι υπαρχουν εδω μεσα παιδια με τρομερες γνωσεις πανω στα pc, και δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση με κανενα:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Sorry αλλά δεν μπορείς να κάνεις flame, γκέγκε? υπόδειξη χρειάζεσαι, δεν το καταλαβαίνεις από μόνος σου? Αλλα όχι να γράφει ο καθένας ότι θέλει στην δικιά μου υπογραφή.......άσχετα αν αυτό που έγραψες ήταν γαμάτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 15, 2005 Author #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 fx57 performance preview post ημερομηνια ποστ 15-6-2005θα δειτε επισης συγκρισεις με fx59 σε πολλα τεστwww.amdzone.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 19, 2005 Author #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2005 πρωτες φοτο του fx57 www.amdzone.comδειτε ποστ 18 Ιουνιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 22, 2005 Author #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 και η τιμη αυτου 769λιρες μαζι με τον φορο παναγια μου :jump: www.overclock.co.uk/customer/home.php?cat=729 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 22, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 δε πανε να πεθανουνε καλυτερα...λολ 769 λιρες... λολ.. να μην πουλησουν ουτε 1 1000+ ευρα για ενα cpu που μετα απο 6 μηνες θα ειναι δεινοσαυρος? ασε που το 939 ποιος ξερει ποσο καιρο θα κρατησει ακομα.... (νομιζω κατι ειχα δει για αλλαγη μετα την 1/06) ((oxι δεν εχω μετανιωσει για τον 55 )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.