Jump to content

Αγορά laptop

JohnnyBoy

Recommended Posts

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πάρω και εγώ Laptop, τι θα μου προτείνατε, από λεφτά γύρω στα 1500 και από χαρακτηρίστηκα Cetrino >=1.7, 512MB, 60-80 GB δίσκο και WiFi

bale alla 350-500 kai pare enan Amilo M 3438 ( i 3488 opws to onomasan kapoioi eksypnoi ). Vgike molis prin apo kana mina kai twra kykloforei edw.

Einai to koryfaio laptop se sxesi apodosis/timis nomizw.

Na sta pw apla ,

Pentium M ( 1.87 i 2,0 ) , 1GB RAM DDRII 533 , 2x80GB SATA , Go 6800 256 MB , 17 WXGA Crystal ( osoi tin eidan apo konta lene oti einai anwteri kai apo tin XBlack twn Vaio ) ...

Αρχική απάντηση από Blackjim

bale alla 350-500 kai pare enan Amilo M 3438 ( i 3488 opws to onomasan kapoioi eksypnoi ). Vgike molis prin apo kana mina kai twra kykloforei edw.

Einai to koryfaio laptop se sxesi apodosis/timis nomizw.

Na sta pw apla ,

Pentium M ( 1.87 i 2,0 ) , 1GB RAM DDRII 533 , 2x80GB SATA , Go 6800 256 MB , 17 WXGA Crystal ( osoi tin eidan apo konta lene oti einai anwteri kai apo tin XBlack twn Vaio ) ...

Από τους κανόνες ως γνωστόν πρέπει να γράφουμε ελληνικά με ελληνικούς χαρακτήρες, οπότε feel free να διορθώσεις το post σου;)

Αρχική απάντηση από JohnnyBoy

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να πάρω και εγώ Laptop, τι θα μου προτείνατε, από λεφτά γύρω στα 1500 και από χαρακτηρίστηκα Cetrino >=1.7, 512MB, 60-80 GB δίσκο και WiFi

δες acer 1692 -1694 wlmi

και acer 5020 wlmi series (5024) το συγκεκριμένο έχει turion (η αντιπρόταση της amd στα centrino).

επίσης δες:

1694:

http://www.notebookreview.com/forums/topic.asp?TOPIC_ID=15460

5024:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2379

Γιατί κανείς δεν προτείνει συναρμολογούμενο (πχ Πλαίσιο, e-Shop) ? Έχει κανείς άσχημη εμπειρεία? Αν ναι, θα ήθελα να την αναφέρει, αλλιώς να σωπάσει για πάντα! :hug: :fun:

Αρχική απάντηση από Rayden

Γιατί κανείς δεν προτείνει συναρμολογούμενο (πχ Πλαίσιο, e-Shop) ? Έχει κανείς άσχημη εμπειρεία? Αν ναι, θα ήθελα να την αναφέρει, αλλιώς να σωπάσει για πάντα! :hug: :fun:

από συναρμολογούμενα, μόνο τον 15vp του πλαισίου έχω δουλέψει λίγο.

ψιλογομάρι μου φάνηκε.

πάντως ένας 15wms θα ήταν πολύ καλός, αν είχε gpu, γιατί είναι και πολύ συμπαθητικός σε διαστάσεις.

γενικά δεν έχω βρει τη χρυσή τομή βάρους (φορητότητας) - επιδόσεων.

δεν το ψάχνω και κάθε μέρα βέβαια;)

πάντως το acer μου με ικανοποιεί σχεδόν απόλυτα (1692).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.