nikolakis13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 Αποφάσισα να περάσω και γω στο w/c αλλα μιας και δεν εχω ξαναασχοληθεί με το θέμα έχω κάποιες απορίες. Αν και έψαξα στο φόρουμ δεν βρηκα απαντήσεις. Θελω να ψύξω cpu και gpu. Μετα απο λίγο ψάξιμο κατέληξα στα εξής : Για radiator λεω το Watercool HTF3 Dual X (εδω ) γιατι μου άρεσε πάρα πολυ. Απ'οτι διαβασα στον οδηγο υδρόψυξης ειναι αρκετα καλο αλλα θα ήθελα και τις δικές σας γνώμες. Να επισημάνω πως εκτος απο τις επιδόσεις πολύ μεγαλη σημασία δίνω και στην εξωτερική εμφάνιση. Για αντλία αυτην εδω (Hydor l30) Για τανκ αυτό εδω (Tank-O-Matic external reservoir ) Για μπλοκ δεν ξερω μαλλον απο τον eleven για cpu(A64 3500+) και για gpu (Albatron 6600gt PCI-E) λεω silverprop. Εσεις τι μου προτείνετε ? Για σωλήνες λέω να πάρω τους tygon απο τα multirama αλλα έχω μπερδευτει τελειως με τα ρακορ, εσωτερικη εξωτερικη διαμετρο του σωλήνα κτλ. Το τανκ και το radiator λενε για 1/4" αλλα δεν καταλαβα αν ειναι εσωτ η εξωτ διαμ. Η αντλια λεει για 10mm και εχω μπερδευτει τελειως. Αν μπορειτε να μου πειτε τι ρακορ πρεπει να παρω για να χρησιμοποιησω αυτους τους tygon απο τα multirama η αν πρεπει να κοιταξω για αλλους σωλήνες και αν ναι τι αλλο θα χρειαστει ? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις
Georgesod Ιούνιος 8, 2005 #2 Ιούνιος 8, 2005 Στα multirama που ρώτησα έχουν το silverprop αλλά δεν έχουν τον αντάπτορα για nvidia. (ηλίθιο μαγαζί). Τάνκ καλύτερα φτιάξε 1 μόνος σου με τάπερ να γλυτώσεις τα λεφτά και δώστα να πάρεις μια eheim 1250. Για ψυγειάκι θα έλεγα το transit
nikolakis13 Ιούνιος 8, 2005 Author #3 Ιούνιος 8, 2005 Το ψυγειο που εχω επιλέξει δεν ειναι καλο ? Διαβασα οτι το τρανζιτ ειναι κορυφή αλλα δεν εχω ορεξη για πατεντες τωρα. Μηπως ξερεις και τι μπορω να κανω με τα ρακορ κτλ γιατι εκει ειναι που εχω μπερδευτει τελειως
Georgesod Ιούνιος 8, 2005 #4 Ιούνιος 8, 2005 Κοίτα αν συνεννοειθείς με τον 11 μπορούν να στο μοντάρουν με ρακόρ μισής ίντσας. Τιμή γύρω στα 65
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.