morius Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 Παίδες το καλοκαίρι έφτασε και... οι πιο πολλοί φορτόνονται με πράματα....Εσείς τι θα φορέσετε αυτό το καλοκαίρι στο PC σας,και γενικά από όλες τις πλευρές τι θα πάρετε?????:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιούνιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Κανά χρωματάκι (aka neon) γιατί μας έχει φάει η... μονοχρωμία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Τιποτα...Η εκδρομη που κανονίζετε ειναι "δυνατή" κ θελει αρκετα και $.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 8, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Εγώ πάω για ένα 2ο pcάκι,ηχεία,κινητό και αν μείνει τπτ πάμε και για ADSL αλλιώς τα Χριστούγεννα Υ.Γ. Ξέχασα...και έναν External HDD:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Με σειρά προτεραιότητας1. Δίσκο στο φορητό2. Νέο Κουτί3. Κατά 80% το w/c της coolermaster που έκαναν review τα παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιούνιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Τι γίνεται ρε παιδιά σας έχουν φάει οι ζέστες;;;Έχω δει πάνω από 6 πανομοιότυπα θέματα για custom W/C!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Εγώ προς το παρόν έχω προτεραιότητα μια 12χορδη κιθάρα. ’μα περισσέψει τπτ (λέμε τώρα...) πολύ πιθανώς να κάνω το βήμα για νεράκι απλώς και μόνο για την ησυχία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 8, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Νερακι μεσα στην επομενη βδομαδα και μετα οιδωμεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιούνιος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ATi [Σήμερα, στις 14:41] Τι γίνεται ρε παιδιά σας έχουν φάει οι ζέστες;;;Έχω δει πάνω από 6 πανομοιότυπα θέματα για custom W/C!!! ...7 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Εάν πάτε στο σετάκι της coolermaster πείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 phase change, έτοιμο είναι και ψάχνει κουτάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 mvp kαι θα γινει review για το lab.....σε κανα 2 βδομαδεςς..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Κατι πρεπει να κανω με τον θορυβο, οποτε ή για νερο θα παω, χωρις ομως ανεμιστηρες, για να δουλευει στα στοκ, ή για ΑΘΟΡΥΒΟ phase change. Θα δειξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούνιος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Συμφωνα με τους υπολογισμούς μου αυτή την εποχή θα φορεθεί στο pc μου σετ καρτα γραφικών msi 6600 gt μαζί με μια eizo 19αρα tft. Αλλα με τις ζεστες που θα πιάνει το δωμάτιο μου δεν βλεπω να καθομαι να τα χαρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούνιος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 κανα σταρκερακι.. και αμα βρω φρανγκα παω σε 939. Α! μπορει το του φορεσω και κανα μαγιο και να το παρω μαζι μου στη θαλασσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούνιος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN κανα σταρκερακι.. και αμα βρω φρανγκα παω σε 939. Α! μπορει το του φορεσω και κανα μαγιο και να το παρω μαζι μου στη θαλασσα! Μην ξεχασεις μονο να το βαψεις μπλε για να το πεταξεις μεσα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 9, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Πω πω τρανά σχέδια :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.