psyber Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2005 ΡΕ guys εχω βρει στο eshop κατι μνημες geil με latency 2 σε καλη τιμη .ειναι 2 x 512 στα 160 ευρω.να τις χτυπήσω;http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.554954 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιούνιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Δεν θα τις συνιστουσα φιλε.Αν θες να δωσεις Volts παρε Bh-x,UTT αλλιως κοιτα για TCCD...Οι Geil δεν εχουν και τα καλυτερα τσιπακια(αν εισαι τυχερος μαλλον CH-5 θα εχουν).Εξαρταται τι θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούνιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 εχω ηδη μια της kingston και μια της elixir σε latency 3 αλλα θελω επιπλεον μνημη.να παρω και αλλα 2 της kingston;ειναι σημαντικη η διαφορα μεταξυ cl2 και cl2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από psyber εχω ηδη μια της kingston και μια της elixir σε latency 3 αλλα θελω επιπλεον μνημη.να παρω και αλλα 2 της kingston;ειναι σημαντικη η διαφορα μεταξυ cl2 και cl2; θες να πεις απο cl2 σε cl3.................ναι βασικα ειναι χαοτικη η διαφορα στον τομεα αποσοσεις.μπορει και 300mb/sec διαφορα η και μεγαλητερι Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Ρε D.J.AleXXX_gr λίγο την ορθογραφία σου.....Η διαφορα σε unbuffered θα είναι πάνω από 400mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Ιούνιος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Έχει ήδη πεί αρκετές φορές ο παλουκάρης ότι έχει δυσλεξία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Ιούνιος 22, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Εγω που αγορασα αυτες τις μνήμες, ειδα οτι ειναι BH-5. Προσεξα την βδομαδα,χρονο,και serial και εψαξα στο νετ και μου τις εδωσε ως BH-5.Απο κει και περα δεν τις εχω o/c γιατι εχω σαπιο συστημα και απο φθινοπωρο θα στησω καινουργιο μηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 22, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Έχει ήδη πεί αρκετές φορές ο παλουκάρης ότι έχει δυσλεξία... :OT: Και εγώ μια από τα ίδια... Κάνω οτι μπορώ αλλά πάλι.... ρε alexx μήπως βαλουμε διακριτικά διπλα από το nickname για να μη μας κραζουνέ???Αρχική απάντηση από riddle3 Εγω που αγορασα αυτες τις μνήμες, ειδα οτι ειναι BH-5. Προσεξα την βδομαδα,χρονο,και serial και εψαξα στο νετ και μου τις εδωσε ως BH-5.Απο κει και περα δεν τις εχω o/c γιατι εχω σαπιο συστημα και απο φθινοπωρο θα στησω καινουργιο μηχανημα. Τις gail έχεις πάρεις εσύ και είναι BH-5? Πως θα γίνει να δούμε μεχρί πόσο ανεβαίνουν? Ε, φανταστικέ riddle3???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Ιούνιος 22, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2005 Κοιτα θα τις δωσω σε ενα κολλητο μου που εχει ηδη καλο συστημα.dfi nf4 ultra-d και Venice 3200+ και θα μου τις ψησει τωρα το καλοκαιρι και μολις εχω νεοτερα θα ειδοποιησω σε αυτο το topic.Εως τοτε υπομονη ή αρχισε να τις καις και συ Psychokiller να δουμε διαφορες και ομοιοτητες..Παντως για να ξερεις στο cpu-z μου λεει : week 255,year 255 και serial number 20020725. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από riddle3 Κοιτα θα τις δωσω σε ενα κολλητο μου που εχει ηδη καλο συστημα.dfi nf4 ultra-d και Venice 3200+ και θα μου τις ψησει τωρα το καλοκαιρι και μολις εχω νεοτερα θα ειδοποιησω σε αυτο το topic.Εως τοτε υπομονη ή αρχισε να τις καις και συ Psychokiller να δουμε διαφορες και ομοιοτητες..Παντως για να ξερεις στο cpu-z μου λεει : week 255,year 255 και serial number 20020725. Εγώ δεν τις έχω αλλα σκεφτόμουν να στις παρώ και μεχρί στιγμής βλέπω οτι εδώ μέσα όλοι τις κράζουν αλλά κανένας δεν τις έχεις δοκιμάσει.... ’μα δεις μέχρι που πάνε κάνε ένα ποστ να δούμε και εμείς. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.