totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Μιας και καλοκαιρίαζει λέω να βγάλω από την τροχαία δίπλωμα απλά για 50άρι μηχανάκι και νησί.Ξέρει κανείς τι χρειάζεται και πόσο θα πάει?Πρέπει να δώσω με δικό μου όχημα?Πρέπει να είναι αυτόματο η με ταχύτητεςΗ εξέταση τι περίπου έχει?Να σημείωσω ότι έχω άδεια οδήγησεις Ι.Χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούνιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Μιας και καλοκαιρίαζει λέω να βγάλω από την τροχαία δίπλωμα απλά για 50άρι μηχανάκι και νησί.Ξέρει κανείς τι χρειάζεται και πόσο θα πάει?Πρέπει να δώσω με δικό μου όχημα?Πρέπει να είναι αυτόματο η με ταχύτητεςΗ εξέταση τι περίπου έχει?Να σημείωσω ότι έχω άδεια οδήγησεις Ι.Χ. νομιζο μονο να δοσεις οδιγιση αλλα αμα εσει πανο απο 21 καλητερα να δοσεις μια και καλη και για τα 3για δικο σου οχι εχουν εκειμονο κρανος θεςκαι να συνενοηθεις για τα απαρετιτα με μια σχολι οδηγων εξεταση περιεχει σλαλομ φρεμα απο μεγαλη ταχιτιτα 80-100 και ανιγμα σε αυθια και μια μικρι πορια αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιούνιος 8, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Δεν θέλω να μπλέξω με υπουργεία και σχολές.Το ότι για το 50αρί το βγάζεις από την τροχαία είναι το μεγάλο + της υπόθεσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.