Jump to content

Πόσο χρειάζομαι το pc που έχω;

TheLab

ποσο χρειαζομαι την ισχύ του pcιού που εχω;  

424 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Εχω αυτο ακριβως που μου χρειαζετε.Οταν ξεζουμισω το παρον συστηματακη μου :devil:

θα κανα μια πρωσοπικη επανασταση και μαλλον θα περασω σε amd :cool: γιανα δω τι παιζει :p και μετα απο κανα δυο χρονια ibm 10ghz :nuke:

• 2 weeks later...

Καλό το σύστημα που έχω (άλλωστε εγώ το έφτιαξα) αλλά τώρα θα ήθελα να δω και τους διπλοπύρηνους AMD...:clap:

• 1 year later...

έχω αυτό ακριβώς που χρειάζομαι...Οταν βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά προσπαθώ να αγοράσω οτι καλύτερο (και συμφέρον :devil: ) υπάρχει στην αγορά....

Voudas είσαι σωστός...Kαι να σε εξυπηρετεί ένα σύστημα πάντα θα γλυκοκοιτάζεις ένα ωραίο bench οπότε πάντα θα ζητάς κάτι παραπάνω...

Συνηθως παω κι αγοραζω κατι δυνατο,παιζω και χαζοχαιρομαι 2-3 μηνες,και μετα απο 2-3 χρονια που ξαναασχολουμαι μαζι του ειναι λιγο δεινοσαυρος και παω και ξαναπαιρνω κατι δυνατο και φτου κι απτην αρχη...

• 3 weeks later...
  • 8 months later...

Μαρέσει να έχω ό,τι πιο καινούριο υπάρχει στην αγορά για να παίζω και τα πιο απαιτιτικά games,να σερφάρω με μέγιστη απόδοση και να εργάζομαι σαν....<<άρχοντας>>!!!

Αρχική απάντηση από Mertsa

έχω αυτό ακριβώς που χρειάζομαι.αλλα ποτε δ ειναι αρκετο

+1

"Έχω αυτό ακριβώς που χρειάζομαι." ψήφισα αλλά μια αναβάθμιση θα ήταν καλύτερα να γίνει.

Κι εγώ πρωτοτύπισα και ψήφισα "έχω αυτό ακριβώς που χρειάζομαι." αν και ένα laptop θα με βόλευε αρκετά αυτό τον καιρό αλλά και για τα επόμενα χρόνια..:p

Μιας και ξεφαφτηκε το θεμα εχω αυτο ακριβως που χρειαζομαι αν και ψηνομαι για 2 raptor ακομα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.