kreach Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 Ένας φίλος μου, έχει ένα 2ο pc XP Pro: 0.74 Ghz P3 382 Mb Ram Mother - μην περιμένεται και πολλά, Ρ3 παίρνει Καθώς μεταφέρει λοιπόν αρχεία και από το CD και από το DVD Player και του πετά ένα χαρακτηριστικό "Σφάλμα κατά τη μεταφορά αρχείου (Κυκλικός έλεγχος πλεονασμού)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούνιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 1. χαλασμενα drives (ας δοκιμασει αλλο) 2. κομμενη καλωδιοταινια (ας δοκιμασει αλλη) 3. cd τα οποια δε μπορουν να διαβαστουν λογω παλαιοτητας των drives... αυτα τα 3 μου ερχονται γρηγορα γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 4. Μήπως είναι το ίδιο CD και είναι προβληματικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3M3SYS Ιούνιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Μου έχει συμβεί πολλές φορές.....κατά 99% είναι κακογραμέμο το σδ.Αν πάλι 8ες οποσδήποτε τα δεδομένα του προσπά8ησε να το κάνεις image και μετά να κανεις extract στο δισκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαλάκης Ιούνιος 10, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Συμφωνώ και εγώ.Μάλλον φταιει το cd και όχι το drive.Μπορεί να φταίει και η σκονή ή οι γρατζουνιές.Δοκίμασε να το καθαρίσεις μπας και...Βάλε και κανένα cd καθαρισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 @kreachκοιτα να δεις!αυτα που σου ειπαν τα παιδια βασικα παιζουν!και εγω ειχα παρομοιο προβλημα παλαιοτερα και προερχοταν απο το drive!και μου εχει τυχει καμια φορα και στο καινουριο οταν το cd δεν ειναι καλο!αυτα!πες του φιλου σου να το ψαξει λιγο το θεμα!να αλλαξει drive,να δοκιμασει αλλοcd,! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Τελικα τον ξαναρωτησα και μου ειπε οτι μπορει να μεταφερει αρχεια ενα ενα,αλλα οχι ολα μαζι.Εμφανιζει οτι υπαρχει"Σφάλμα κατά τη μεταφορά αρχείου (Κυκλικός έλεγχος πλεονασμού)".καμια ιδεα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Πες του να χρησιμοποιήσει το TotalCommander. Τουλάχιστον θα έχει πιο πολλές επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Ιούνιος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 το ''Κυκλικος ελεγχος'' σχεδον παντα αφορα το οτι δεν μπορει να διαβασει αποτο cd!τωρα.......τι να πω?μπορει να πεσει και κατι αλλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούνιος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 :OT: Αλλά εμένα τώρα μου βγάζει "Data error (cyclicl redundancy check)." To ίδιο μήνυμα δεν είναι ????? Το θέμα είναι εμένα μου το βγάζει το DVD Shrienk 3.2, ευτυχώς με ΕΝΑ συγκεκριμένο DVD ! ... Λέτε να μου δημιουργηθούν προβλήματα μελλοντικά, δηλ να χειροτερεύει η κατάσταση όσο πάει μέχρι να πάθω τα ίδια με τον φίλο μου ? Μπάς κι είναι κολλητικό ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Ιούνιος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 κοιτα το ονομα του αρχειου μηπως ειναι μεγαλο, μου ετοιχε και αυτο εμενα οπως επισης τσεκαρε και καμια μνημουλα μηπως ειναι γιατι οι sdram δεν ειχαν και την καλητερη συμβατοτητα βαλτες μια μια να δουλεψουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.