Jump to content

multirama - intel concept store

pctechgr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc

Banαρέτον που σε λένε να τελειώνουμε με δαύτον!

Έλα, με το 3: Εσύ τον μπανάρεις από 'κει, εγώ απ' εδώ!

Και ότι κάνιστρο περισσέψει, δώρο στον Ζάχο!

:D

Δελεαστική η πρότασή σου αλλά η ακεραιότητά μου είναι αδιαπραγμάτευτη.

’σε την γραφειοκρατία... :D (SLN έγραψες...)

(ωχ, λες να μου ξαναστείλει μήνυμα αυτή τη φορά για off-topic? πάει, το χαλάσαμε το thread παρά τις εξαιρετικές προοπτικές του).

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά κάνετε ένα λάθος.

Ειρωνεία απέναντι σε μηχανήματα cpus και μπρίκια δεν υπάρχει.

Αν κάτσω και πω ένα κάρο χαρακτηρισμούς για την Intel δεν είναι ειρωνεία που δημιουργεί πρόβλημα στο site. Είναι χιούμορ, καλό ή κακό, είναι απλή πλακίτσα.

Αν είναι δυνατόν ο κάθε χρήστης να πρέπει να σώσει την τιμή και την υπόληψη της εταιρίας που ουσιαστικά τον έπεισε ότι έπρεπε να δώσει λεφτά για το προϊόν της.

Πάντως καταστήματα/εκθέσεις σαν και αυτό στείνονται για να κοροιδέψουν κόσμο και όχι για να τον ενημερώσουν. Όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεστε και αναλωνεστε σε τετοια πραγματα.

Καμια εταιρια δεν προκειται να βγαλει ποτε επεξεργαστη της προκοπης.

Ειτε αυτη λεγεται AMD, ειτε λεγεται Intel, ειτε Cyrix.

Θελει μια απο τις 2 εταιριες να χτυπησει τον ανταγωνισμο? Ευκολο ειναι, απλα δεν συμφερει.

Ας βγαλουν εναν επεξεργαστη με την καταναλωση και το scaling του Dothan, με IMC απο FX-57, με FPU απο Silicon Image, o οποιος να μπαινει σε μητρικη σαν την DFI NF4, και να ειναι και διπυρηνος και μετα οχι μπλε ή πρασινος θα βαφτω, αλλα θα δωσω και τα 2000 που θα ζητησουν ως αντιτιμο.

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Δελεαστική η πρότασή σου αλλά η ακεραιότητά μου είναι αδιαπραγμάτευτη.

.

Συγνωμη,αυτο δεν ειναι ειρωνια προς εμενα?Και σποντα για τα κανιστρα μου?

(ωχ, λες να μου ξαναστείλει μήνυμα αυτή τη φορά για off-topic? .

αυτο δεν ειναι παλι?η΄ειμαι τρελος?

Αυτο που ειπες εδω:

''Το κακό παράδειγμα το δίνουν αυτοί οι ίδιοι που έστησαν το forum. Αν είχαν προσέξει δεν θα ειχε τα χάλια που έχει τώρα.''

υπονοεις κατι?αμα δεν σ'αρεσει...ο δρομος ανοιχτος ειναι.....δεν σε εμποδιζει κανενας.......αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως ποσταρεις σε ενα φορουμ που ειναι τοσο χαλια.....

;)

Αρχική απάντηση από jax7480

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθεστε και αναλωνεστε σε τετοια πραγματα.

Καμια εταιρια δεν προκειται να βγαλει ποτε επεξεργαστη της προκοπης.

Ειτε αυτη λεγεται AMD, ειτε λεγεται Intel, ειτε Cyrix.

Θελει μια απο τις 2 εταιριες να χτυπησει τον ανταγωνισμο? Ευκολο ειναι, απλα δεν συμφερει.

Αυτός είσαι.

Είναι τυχαίο που και η Intel και η AMD βγάζουν παρόμοιας δυναμικότητας cpus?

Το ότι η ATi και η NVidia βγάζουν παρόμοιας δυναμικότητας gpus?

Μας έχουν φάει οι κλίκες εδώ μέσα.

Ποστάρει ο SLN, τσουπ από κάτω ο spc. Ποστάρει ο spc, θα πάει να γράψει από κάτω και την παρατήρησή του ο SLN.

Οι New Posters άλλη κλίκα μεταξύ τους...

’νοιξε το παιδί το θέμα πέσαν πάνω του οι AMDάδες (άλλη κλίκα - η πιο παλιά εδώ μέσα) να τον φάνε...

Έχουμε γίνει Survivor...

Ο κακομοίρης ο RootX έχει μείνει μόνος του βέβαια (του πήραν τον DJD) και έχει πάρει τη σπάθα να καθαρίσει (The Man from Okinawa).

’στο Φάνη ρίξ' το στην πλάκα γιατί σε βλέπω να σε ψηφίζουν για αποχώρηση...

@JimmyFox: Δημήτρη, μου φέραν κάτι καινούργια καλά κομμάτια Intel, με σήμα την ψησταριά, να σου στείλω κανένα από εκεί για να ψήσεις μπριζόλες το ΣουΚού;

Αρχική απάντηση από Βασιλης

''Το κακό παράδειγμα το δίνουν αυτοί οι ίδιοι που έστησαν το forum. Αν είχαν προσέξει δεν θα ειχε τα χάλια που έχει τώρα.''

Αυτό είναι post του JimmyFox?

Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία υπάρχει, αυτά που πέφτουν στην αγορά είναι μελετημένα τόσο ως προς τη δυναμική και τη περιοδικότητα ώστε οι εταιρείες να λαμβάνουν συνεχώς από τις αναβαθμίσεις. Φυσικά υπάρχει και το θέμα πότε θα είναι αρκετά φθηνό για αυτόυς να το κυκλοφορήσουν, οχι πότε θα είναι αρκετά φθηνό για μας να το αγοράσουμε. Όπως με τα νεα stepping AMD, αφού πειραματίστηκε αρκετά με τα 0.09μ στα κεφάλια μας με τους winchester (γιατί άλλωστε να υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις σε συμπεριφορά στο o/c) κυκλοφόρησε τους venice και san diego. Στο ακριβό κομμάτι της αγοράς βλέπε FX, πήγε στα σίγουρα και δοκιμασμένα 0.13μ μέχρι να ωριμάσουν αρκετά τα 0.09μ όπως και έγινε. Μη πει κανείς οτι τα ίδια δε κάνει και η intel γιατί μάλλον δε βλέπει μπροστά του με τα άπειρα stepping του prescott και όχι μόνο.

Αρχική απάντηση από Ilias83

Ο κακομοίρης ο RootX έχει μείνει μόνος του βέβαια (του πήραν τον DJD) και έχει πάρει τη σπάθα να καθαρίσει (The Man from Okinawa).

Μπα, και αυτος σε λιγο θα την κανει γιατι θα ξανασηκωθουν οι servers της Blizzard(φτου,φτου κακα στο στομα μου).

Συγχαρητήρια Βασίλη. Μόλις κατέρστρεψες ολοκληρωτικά ένα thread. Το μετέτρψες σε άλλη μια διαμάχη AMD-intel.

Tο έπαιξες moderator. Κατάλαβε οτι κάτι τέτοια θα πρέπει να έχεις κάποια στοιχειώδη προσόντα. ’λλο ο news poster, άλλο ο moderator και άλλο ο admin.

Συγνωμη,αυτο δεν ειναι ειρωνια προς εμενα?Και σποντα για τα κανιστρα μου?

αυτο δεν ειναι παλι?η΄ειμαι τρελος?

Aν σου πω όχι θα με πιστέψεις? Πως ακριβώς σε ειρωνεύτηκα δηλαδή? Το αν είσαι τρελός δεν δύναμαι να το απαντήσω. Δεν σε έχω γνωρίσει από κοντά. άλλωστε, δε ξέρω καν τι είναι να κάνιστρά σου (ξέρω τι σημαίνει η λέξη αλλά δεν ξέρω τι κάνεις εσύ). Έχω ξανασχοληθεί με το θέμα για να αρχίσω να ασχολουμαι τώρα? Δύο άλλα μέλη κάνοντας προφανώς πλάκα μίλησαν για αποπομπή σου από το άλλο forum. Εγώ τι είπα? Αυτοί κάνουν πλάκα αλά εγώ σε ειρωνεύομαι μιλώντας πολύ σοβαρα? Αν αντιλαμβάνεσαι τον όρο ακεραιότητα, με τη λέξη αυτή ήθελα να τονίσω οτι η συμπεριφορά μου στο forum στο οποίο λέχω κάποια ευθύνη απέναντι σε αυτό και τους χρήστες του είναι αμερόληπτη (όσο το δυνατόν, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε) και οτι δεν πρόκειται να αλλάξει η συμπεριφορά μου προς εσένα άσχετα με το τι γίνεται σε άλλα fora.

(ωχ, λες να μου ξαναστείλει μήνυμα αυτή τη φορά για off-topic? .

Τελικά δεν μου έστειλες PM όπως την προηγούμενη φορά. Αυτό που έγραψα το εννοούσα. Όταν χρησιμοποιούμε ειρωνία, εννοούμε κάτι άλλο από αυτό που γράφουμε. Εδώ εννοούσα ακριβώς αυτό που έγραφα. Την απορία μου αν θα συνεχίσεις να το παίζεις mod.

Όσο για τα υπόλοιπα, δεν είχες την στοιχειώδη λεπτότητα να κρατήσεις το απόρρητο των PM. Τι να πω... παρά μόνο καλή συνέχεια στο ποόστο που έχεις και στο πόστο που θες να αποκτήσεις.

Για περαιτέρω εξηγήσεις/επεξηγήσεις κλπ είμαι ανοιχτός σε κάθε συνομιλία με οποιονδήποτε ανεξαρτήτως status (admin, mon, news poster κλπ) αλλά σας παρακαλώ θερμά μόνο μέσω ΠΜ.

:OT:

Αρχική απάντηση από Ilias83

@JimmyFox: Δημήτρη, μου φέραν κάτι καινούργια καλά κομμάτια Intel, με σήμα την ψησταριά, να σου στείλω κανένα από εκεί για να ψήσεις μπριζόλες το ΣουΚού;

Χαλαρά... αν δεν φύγω για Σαλόνικα το ΣΚ μέσα και για μπριζολίτσες, και για καεφεδάκι και για βολτίτσα (ακόμα περιμένω εκείνη το βόλτα με το C3...)

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:31]

Aς ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα γιατα συνεχεια το ιδιο γινεται!

Χωρις να υποστηριζω την intel η την Amd θελω να σε ρωτησω εσενα(και οσους αλλους το κανουν) γιατι καθε φορα που γινεται συζητηση για την ιντελ το μονο που λες ειναι η θερμοκρασια τους με ειρωνικο τροπο?Θα κερδισεις κατι?Θα ανεβεις επιπεδο στα ματια των υπολοιπων αναγνωστων του thread?Θα νιωσεις ''ωραια'' και επειδη θα ποσταρουν :worship: :jump::hehe::rofl: με αυτο που εγραψες θα νιωσεις οτι κατι εκανες και εισαι οκ τωρα?Πες μου σε παρακαλω τι ακριβως κανεις?και τι νιωθεις χωρις ειρωνιες κτλ....

Λοιπόν:

1) Βεβαίως κέρδισα, καυτηρίασα την προπαγάνδα των multirama. Γιατί γι' αυτό πρόκειται, για την συνήθη προπαγάνδα που ασκήται απο τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα με χαζές αιτιολογήσεις που έχουν κάνει τους χρήστες να νομίζουν πως υπάρχουν μόνο οι Pentium και πέρα απο αυτούς επεξεργαστές της γενιάς του 80'... (no offence για όσους εκτιμούν αυτήν την δεκαετία, παράδειγμα είναι)

2) Αν θα ανεβώ στα μάτια κάποιων (που έτσι κι αλλιώς δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου) θα το κάνω με τα συνολικά μου post.

Δηλαδη σε πληρωνει η amd να κανεις κατι τετοιο?η εχεις καποιο ωφελος?Δεν αφηνουμε λεω εγω τους χαρακτηρισμους και απο τις δυο πλευρες και να κοιταξουμε τι κανει καλο στου καθενος την πλευρα και τι θα την βοηθησει να εχει καλυτερες επιδωσεις?

Αυτό το κάνουμε αλλά σε άλλα thread. Εδώ δεν είδα να γίνεται αναφορά σε καλύτερες επιδόσεις κλπ. Και φυσικά δεν με πληρώνει η AMD, αλλά όφελος έχουμε όλοι όταν δεν υπάρχουν μονοπώλια.

Μεχρι και αυτοι που φαινεται οτι καμια φορα κραταν τις ισσοροπιες παρασυρονται με μονο αποτελεσμα διαπληκτισμους και ασχημες καταστασεις.........για την αποφυγη λοιπον αυτων,και επειδη δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε μεταξυ μας θα παρακαλουσα ολα τα μελη καπου καπου να σκεφτονται πριν γραψουν...no offense

Μάλιστα... χωρίς διάθεση να καυγαδίσω, θεωρείς πως η δική σου στάση δεν είναι προκλητική? Αυτό το thread γράφτηκε για να γραφούν όλα και ειρωνικά σχόλια, και κακά σχόλια, και καλά σχόλια και όλα όσα δεν παραβαίνουν τους ΟΠΧ. Ακόμα και ένα ειρωνικό σχόλιο έχει μεγάλη αξία γιατί αλλιώς με μόνο θετικά σχόλια και όχι αρνητικά (στα οποία συμπεριλαμβάνεται κατα κάποιους η ειρωνία αν και προσωπικά θεωρώ πως ταιριάζει στα θετικά σχόλια) δεν θα ήταν forum αλλά προεκλογικό κέντρο... Μάλιστα τα αρνητικά σχόλια έχουν μεγαλύτερη αξία απο τα θετικά γιατί είναι αυτά που πραγματικά βοηθούν στην βελτίωση.

αμαν ρε παιδια μπαινουμε στο φορουμ για να μαθουμε κατι και να ξεχαστουμε απο χιλια δυο προβληματα που μας απασχολουνε,και παλι τα ιδια και τα ιδια κραξιματα,θαψιμο,και

διαμαχες,μαλλον οι ADMIN-MOD ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ:giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup:

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 20:04]

Μας έχουν φάει οι κλίκες εδώ μέσα.

Ποστάρει ο SLN, τσουπ από κάτω ο spc. Ποστάρει ο spc, θα πάει να γράψει από κάτω και την παρατήρησή του ο SLN.

Οι New Posters άλλη κλίκα μεταξύ τους...

’νοιξε το παιδί το θέμα πέσαν πάνω του οι AMDάδες (άλλη κλίκα - η πιο παλιά εδώ μέσα) να τον φάνε...

Ρε μεγαλε αραξε λιγο... Σοβαρα τα λες???

1) Ποια κλικα ρε παιδια?? Ποτε ημουνα εγω σε κλικα?? Εχεις μπερδεψει το "spamming-off topic" με την κλικα??? Το οτι σπαμμαρω με τον spc (και οχι μονο) ειναι κλικα?? E αμα ειναι με 200 ποστ που ανταλλαζεις με τον αλλον, να "κουμπαριαζετε" να το ξερω.... Ελεος!

2) Ποια ειναι η κλικα των news posters? Εχεις δει καμμια αδερφικη αγαπη του Fragma-Asrolavos-Vasilis που μου διαφευγει?? Δηλαδη πριν 2 βδομαδες ηταν κλικα ο ... Astro με τον... Labos????

3) Προφανως και δεν πηρες μυρωδια για ποιο λογο πεσανε να φανε το παιδι που ανοιξε το θεμα και δεν ειχε να κανει με το οτι το φορουμ ειναι amd-oκρατουμενο και διαφορες αλλες μλκ που ακουγονται κατα καιρους.... ουτε με το οτι ανοιξε η Ιντελ concept store. Ποτε μου δεν καταλαβα τι παει να πει amdκρατουμενο....

Μηπως να βαλουμε σαν χρεος των admin να ελεγχουν και το τι υπολογιστες εχουν τα παιδια που γραφονται αλλα και σε ποια εταιρια εχουν συμπαθειες ωστε να κρατιωνται ισορροπιες και να ειμαστε παντα 50-50 και να μην ξεφευγει ο ελεγχος σε μια ή στην αλλη πλευρα??

Aς ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα γιατα συνεχεια το ιδιο γινεται!

Χωρις να υποστηριζω την intel η την Amd θελω να σε ρωτησω εσενα(και οσους αλλους το κανουν) γιατι καθε φορα που γινεται συζητηση για την ιντελ το μονο που λες ειναι η θερμοκρασια τους με ειρωνικο τροπο?Θα κερδισεις κατι?Θα ανεβεις επιπεδο στα ματια των υπολοιπων αναγνωστων του thread?Θα νιωσεις ''ωραια'' και επειδη θα ποσταρουν :worship: :jump::hehe::rofl: με αυτο που εγραψες θα νιωσεις οτι κατι εκανες και εισαι οκ τωρα?Πες μου σε παρακαλω τι ακριβως κανεις?και τι νιωθεις χωρις ειρωνιες κτλ....

Δηλαδη σε πληρωνει η amd να κανεις κατι τετοιο?η εχεις καποιο ωφελος?Δεν αφηνουμε λεω εγω τους χαρακτηρισμους και απο τις δυο πλευρες και να κοιταξουμε τι κανει καλο στου καθενος την πλευρα και τι θα την βοηθησει να εχει καλυτερες επιδωσεις?

Μεχρι και αυτοι που φαινεται οτι καμια φορα κραταν τις ισσοροπιες παρασυρονται με μονο αποτελεσμα διαπληκτισμους και ασχημες καταστασεις.........για την αποφυγη λοιπον αυτων,και επειδη δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε μεταξυ μας θα παρακαλουσα ολα τα μελη καπου καπου να σκεφτονται πριν γραψουν...no offense

Φιλικα

Βασιλης

Καλά man τώρα έγραψες......

Πώς τα σκεύτικες όλα αυτά?

Όλοι οι άλλοι είναι άγιοι...

’...ναι πρέπει να αυξηθεί και ο αριθμός των ποστς...συγγνώμη....news poster είσαι....

BHed το θέμα, δεν λέει ακόμα μία φορά να λέμε τα ίδια και τα ίδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.