greekfragma Ιούνιος 7, 2005 #21 Ιούνιος 7, 2005 αν και δεν εχω παει και απο οτι μου ειπανε ειναι ενα μαγαζακι στυλ εκθεσης οπου συνεργαζεται η Ιντελ με τα Μουλτιραμα.τα βασικα εκθεματα περιλαμβανουν συνθεσεις υπολογιστων πανω σε Ιντελ πλατφορμα φυσικα με τα καλυτερα καλουδια που προμηθευει το Μουλτιραμα σε θεματα Gaming.Επίσης υπαρχουν πανω στις συνθεσεις μπολικα περιφερειακα με τεχνολογιες bluetooth wireless κλπ.δηλαδη δεν προκειται για τιποτα παραπανω στην ουσια απο Hi-tech συνθεσεις μεσα στο αναλογο περιβαλλον.αυτες ειναι οι πληροφοριες που εχω.....ηθελα το σαββατο να παω σε ενα απο αυτα που ειναι διπλα στο πλαισιο της στουρναρη αλλα δεν εκατσε.
phovos Ιούνιος 7, 2005 #23 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:07] Τελικα πηγε κανεις στο Ιντελο-μαγαζο? Θα πρεπει να φυσαει!! Θα εχουνε Ιντελ επεξεργαστες!! Εχω ακουσει οτι ειναι οι καλυτεροι... [κακιουλα]Φυσικά και θα φυσαει....Με τοσους prescott θα εχουν βαλει και μαμω τα κλιματιστικά εκει μεσα![/κακιουλα]Ποιος διαλεξε αυτη την αθλια γραμματοσειρα για τη διαφήμιση??Με τα βιας διαβαζα τι ελεγε...
Seeker Ιούνιος 7, 2005 #24 Ιούνιος 7, 2005 Ας ξεκαθαρίσουμε τι είναι για όσους δεν καταλάβανε:Πρόκειται για ένα κατάστημα που προέκυψε απο την συνεργασία της Intel, των Multirama, και της Ιαπωνικής Funai. Στο εσωτερικό του καταστήματος φιλοξενείται έκθεση prescott που ψύχεται με κλιματιστικά funai των 99.000BTU έκαστο. O επισκέπτης μπορεί να πλησιάσει και να παρατηρήσει τα κλιματιστικά αλλά απογορεύεται το να πλησιάσει τους υπολογιστές με prescott για λόγους δημόσιας ασφαλείας (με prescott ακόμα και τα 99.000BTU τι να σου κάνουν αν πλησιάσεις στο μισό μέτρο?)
knight_77 Ιούνιος 7, 2005 #25 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Ας ξεκαθαρίσουμε τι είναι για όσους δεν καταλάβανε: Πρόκειται για ένα κατάστημα που προέκυψε απο την συνεργασία της Intel, των Multirama, και της Ιαπωνικής Funai. Στο εσωτερικό του καταστήματος φιλοξενείται έκθεση prescott που ψύχεται με κλιματιστικά funai των 99.000BTU έκαστο. O επισκέπτης μπορεί να πλησιάσει και να παρατηρήσει τα κλιματιστικά αλλά απογορεύεται το να πλησιάσει τους υπολογιστές με prescott για λόγους δημόσιας ασφαλείας (με prescott ακόμα και τα 99.000BTU τι να σου κάνουν αν πλησιάσεις στο μισό μέτρο?) Περασα απο εκει προχθες καθως ειχα μια δουλεια Εξαρχεια. Εχουν βαλει 2-3 κοπελες να τραβανε το κοσμο μεσα. Τους ειπα οτι ειμαι AMDακιας και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια... Αααα,εχουν και τον dual core Intel πανω σε μηχανημα. Τωρα ποσα restart εχει κανει δεν ρωτησα:happy2:
spresv Ιούνιος 7, 2005 #27 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 14:07] Τελικα πηγε κανεις στο Ιντελο-μαγαζο? Θα πρεπει να φυσαει!! Θα εχουνε Ιντελ επεξεργαστες!! Εχω ακουσει οτι ειναι οι καλυτεροι... Ρε Σολωνα εισαι αδιορθωτος. Δεν εχουμε πει οτι οι καλυτεροι επεξεργαστες ειναι οι Pentium??? Τι intel και βλακειες..... :tomato:
Qlim4X Ιούνιος 7, 2005 #28 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ειχανε 2-3 κοπελες και εφυγες? μλκια εκανες. οποθ δεις εσυ γυναικα τσουπ αμεσος ..........καλο σε κοβω αν ειναι παμε καμια μερα παρεα να μας παρουν(μεσα στο μαγαζι) παρεα..........λολολολ
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 #29 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Ας ξεκαθαρίσουμε τι είναι για όσους δεν καταλάβανε: Πρόκειται για ένα κατάστημα που προέκυψε απο την συνεργασία της Intel, των Multirama, και της Ιαπωνικής Funai. Στο εσωτερικό του καταστήματος φιλοξενείται έκθεση prescott που ψύχεται με κλιματιστικά funai των 99.000BTU έκαστο. O επισκέπτης μπορεί να πλησιάσει και να παρατηρήσει τα κλιματιστικά αλλά απογορεύεται το να πλησιάσει τους υπολογιστές με prescott για λόγους δημόσιας ασφαλείας (με prescott ακόμα και τα 99.000BTU τι να σου κάνουν αν πλησιάσεις στο μισό μέτρο?) Aς ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα γιατα συνεχεια το ιδιο γινεται! Χωρις να υποστηριζω την intel η την Amd θελω να σε ρωτησω εσενα(και οσους αλλους το κανουν) γιατι καθε φορα που γινεται συζητηση για την ιντελ το μονο που λες ειναι η θερμοκρασια τους με ειρωνικο τροπο?Θα κερδισεις κατι?Θα ανεβεις επιπεδο στα ματια των υπολοιπων αναγνωστων του thread?Θα νιωσεις ''ωραια'' και επειδη θα ποσταρουν :worship: με αυτο που εγραψες θα νιωσεις οτι κατι εκανες και εισαι οκ τωρα?Πες μου σε παρακαλω τι ακριβως κανεις?και τι νιωθεις χωρις ειρωνιες κτλ.... Δηλαδη σε πληρωνει η amd να κανεις κατι τετοιο?η εχεις καποιο ωφελος?Δεν αφηνουμε λεω εγω τους χαρακτηρισμους και απο τις δυο πλευρες και να κοιταξουμε τι κανει καλο στου καθενος την πλευρα και τι θα την βοηθησει να εχει καλυτερες επιδωσεις? Μεχρι και αυτοι που φαινεται οτι καμια φορα κραταν τις ισσοροπιες παρασυρονται με μονο αποτελεσμα διαπληκτισμους και ασχημες καταστασεις.........για την αποφυγη λοιπον αυτων,και επειδη δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε μεταξυ μας θα παρακαλουσα ολα τα μελη καπου καπου να σκεφτονται πριν γραψουν...no offense Φιλικα Βασιλης
JimmyFox Ιούνιος 8, 2005 #30 Ιούνιος 8, 2005 Σωστά... μπορεί να διαβάζουν το thread υπάλληλοι και μηχανικοί της Intel και να στεναχωρηθούν... Μα δε ντρέπεστε λιγάκι, πληγώνετε τα αισθήματα αυτών των καημένων εργατών της τεχνολογίας...Τσκ τσκ τσκ...
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 #31 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Σωστά... μπορεί να διαβάζουν το thread υπάλληλοι και μηχανικοί της Intel και να στεναχωρηθούν... Μα δε ντρέπεστε λιγάκι, πληγώνετε τα αισθήματα αυτών των καημένων εργατών της τεχνολογίας... Τσκ τσκ τσκ... Δεν εχει καμια σχεση με μηχανικους κτλ...και συνεχιζεις επανελειμενα αυτην την ειρωνια που δεν οδηγει πουθενα.......απ'ολα αυτα που εγραψα πριν,μαλλον μονος μου το ακουσα...!...και σε παρακαλω αν γινεται,προσπαθησε να περιορισεις την ειρωνια που κατεχει την πλεοψηφια απο τα ποστ σου.... Δεν εχει να κανει με εμενα ή εταιριες......αλλα με την αρτια λειτουργια του φορουμ... ευχαριστω
greekfragma Ιούνιος 8, 2005 #32 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:04] Δεν εχει καμια σχεση με μηχανικους κτλ...και συνεχιζεις επανελειμενα αυτην την ειρωνια που δεν οδηγει πουθενα.......απ'ολα αυτα που εγραψα πριν,μαλλον μονος μου το ακουσα...!...και σε παρακαλω αν γινεται,προσπαθησε να περιορισεις την ειρωνια που κατεχει την πλεοψηφια απο τα ποστ σου.... Δεν εχει να κανει με εμενα ή εταιριες......αλλα με την αρτια λειτουργια του φορουμ... ευχαριστω Βασιλη μην πεφτεις στο ιδιο λαθος με αυτο που εκανα πριν λιγες μερες.......εμεις news poster ειμαστε.......για παρατηρησεις και επικρισεις ειναι οι mod/admin.
JimmyFox Ιούνιος 8, 2005 #33 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιληςκαι σε παρακαλω αν γινεται,προσπαθησε να περιορισεις την ειρωνια που κατεχει την πλεοψηφια απο τα ποστ σου.... Aναφέρεσαι στο συγκεκριμένο thread ή γενικά στο forum? ????? Στην τελική, ποτέ δεν υπήρξα spammer (σε αντίθεση με άλλους... ) και μια γενικότητα όπως αυτή που γράφεις μόνο επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί.
RootX Ιούνιος 8, 2005 #34 Ιούνιος 8, 2005 Χεχε, ένα συμπέρασμα έβγαλα.... ο Jimmy δεν θα πάρει ποτέ κάνιστρο από τον Βασίλη Μην αρπάζεστε ωρέ παιδιά, καλός ο χαβαλές, όλοι μας γουστάρουμε απλά να προσέχουμε λίγο γιατί είναι εύκολο να παρεξηθούν τα γραφόμενά μας από κάποιον που δεν έχουμε απέναντί μας και δεν μπορεί να καταλάβει το πνεύμα μας.
GoriLLakoS Ιούνιος 8, 2005 #36 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Aναφέρεσαι στο συγκεκριμένο thread ή γενικά στο forum? ????? Στην τελική, ποτέ δεν υπήρξα spammer (σε αντίθεση με άλλους... ) και μια γενικότητα όπως αυτή που γράφεις μόνο επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί. σε αυτο.......απλα στο ειπα για αποφυγη ασχημου κλιματος και ειρωνιων,κατι που μπορει να συμβει μεταξυ ολων των χρηστων....
JimmyFox Ιούνιος 8, 2005 #37 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka jimmy , ΒΑΝαρε τον απο το αλλο φορουμ Αυτό μην το ξαναπείς ουτε για αστείο.
SLN Ιούνιος 8, 2005 #38 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:40] jimmy , ΒΑΝαρε τον απο το αλλο φορουμ Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 16:37] Αυτό μην το ξαναπείς ουτε για αστείο. Οντως... πολυ χαρτουρα... Αιτησεις, χαρτοσημα, επικυρωσεις, Ε.Δ.Ε.... Αστον να παει στην ευχη του Θεου... Που να τρεχεις τωρα?? :D
spc Ιούνιος 8, 2005 #39 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka jimmy , ΒΑΝαρε τον απο το αλλο φορουμ Αρχική απάντηση από JimmyFox Αυτό μην το ξαναπείς ουτε για αστείο. Banαρέτον που σε λένε να τελειώνουμε με δαύτον! Έλα, με το 3: Εσύ τον μπανάρεις από 'κει, εγώ απ' εδώ! Και ότι κάνιστρο περισσέψει, δώρο στον Ζάχο!
yanni Ιούνιος 8, 2005 #40 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Οντως... πολυ χαρτουρα... Αιτησεις, χαρτοσημα, επικυρωσεις, Ε.Δ.Ε.... Αστον να παει στην ευχη του Θεου... Που να τρεχεις τωρα?? :D Ρε κάθαρμα. Που την βρίσκεις τέτοια έμπνευση? :jump: :D
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.