pctechgr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2005 πήγε κανείς να δει τι ακριβώς είναι;
pctechgr Ιούνιος 7, 2005 Author #6 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Αμα ρωτάς... γιατί δε πας εσύ?? αν μου βαλεις τα εισητηρια και την παρεα παω
pctechgr Ιούνιος 7, 2005 Author #7 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Γιατί τον πιάνουμε απο το λαιμό τον άνθρωπο ρε παιδιά; Σωστος ο ilias83, ετσι για να ξεχωριζουν μερικοι από το πληθος
JimmyFox Ιούνιος 7, 2005 #8 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από pctechgr αν μου βαλεις τα εισητηρια και την παρεα παω Κόβει και εισιτήρια?Αλλά, σε πείραξε αυτό που είπα?
ea6gka Ιούνιος 7, 2005 #10 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Γιατί τον πιάνουμε απο το λαιμό τον άνθρωπο ρε παιδιά; INTEL ειπε και καηκε μαζι με το πρεσκοτ για αυτο
pctechgr Ιούνιος 7, 2005 Author #11 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Κόβει και εισιτήρια?Αλλά, σε πείραξε αυτό που είπα? Δεν είμαστε όλοι Αθήνα, να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε...(Αυτό για τα εισιτήρια)Γιατί να με πείραξε;
YDinopoulos Ιούνιος 7, 2005 #12 Ιούνιος 7, 2005 @pctechgr Παντως το nick σου μου θυμιζει πολλα.btw, δεννομιζω να σε λενε Νικόλα,ε???
pctechgr Ιούνιος 7, 2005 Author #13 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos @pctechgr Παντως το nick σου μου θυμιζει πολλα.btw, δεννομιζω να σε λενε Νικόλα,ε??? Όχι!!!
JimmyFox Ιούνιος 7, 2005 #14 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από pctechgr Δεν είμαστε όλοι Αθήνα, να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε...(Αυτό για τα εισιτήρια)Γιατί να με πείραξε; Ξέρω γω...θα βοήθαγε όμως αν έγραφες που μένεις εκεί που λέει "περιοχή".Αρχική απάντηση από Zarras plits plats περι τινος προκειται? Δε μου ανοίγει.... Μήπως επειδή μπαίνω από PC με AthlonXP?
pctechgr Ιούνιος 7, 2005 Author #15 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Ξέρω γω...θα βοήθαγε όμως αν έγραφες που μένεις εκεί που λέει "περιοχή".Δηλαδή για μια απλή ερώτηση θα πρέπει να γράψω και το βιογραφικό μου..Που να ρώταγα και τίποτα πιο σύνθετο.Δε μου ανοίγει.... Μήπως επειδή μπαίνω από PC με AthlonXP?
JimmyFox Ιούνιος 7, 2005 #16 Ιούνιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από pctechgr Πραγματικά... που να έγραφα κάτι πιο σύνθετο. Αμα έγραφες στην περιοχή "καλάβρυτα" ας πούμε, δεν θα σε ρώταγα γιατί δεν πας εσύ στο intelάδικο store αλλά και θα έκανε το "βάλε τα εισιτήρια" που έγραψες να έχει κάποια λογική.Αρχική απάντηση από pctechgr Δεν είμαστε όλοι Αθήνα, να πηγαίνουμε όποτε θέλουμε...(Αυτό για τα εισιτήρια) Αυτό ας πούμε θα έπρεπε να το μαντέψω. ε?
Zarras Ιούνιος 7, 2005 #17 Ιούνιος 7, 2005 Μηπως γινεται να αφησουμε τις φιλοφρονησεις κατα μερους και απο τις 2 πλευρες ? και να μιλησουμε για τον λογο για τον οποιο ανοιχτηκε αυτο το thread?
def Ιούνιος 7, 2005 #18 Ιούνιος 7, 2005 σωστος ZARRAS:flower:βρε μανια που εχουμε αν πει καποιος κατι να αρπαχτουμε:giveup:
SLN Ιούνιος 7, 2005 #19 Ιούνιος 7, 2005 Τελικα πηγε κανεις στο Ιντελο-μαγαζο? Θα πρεπει να φυσαει!! Θα εχουνε Ιντελ επεξεργαστες!! Εχω ακουσει οτι ειναι οι καλυτεροι...
JimmyFox Ιούνιος 7, 2005 #20 Ιούνιος 7, 2005 Λες ε?’ντε ξεκίνα από την Πάτρα να πάμε μαζι. Σου πληρώνω και τα εισιτήρια.Σοβαρά τώρα, τι στο καλό έχει ποια από το "intel store" που να μας ενδιαφέρει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.