ok1gr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 Καλησπέρα, έχω κάτι παλιές μνήμες sd-ram jetram (μεγάλη μούφα), και η μία κάεικε, το πρόβλημα είναι ότι επειδή τις είχα αγοράσει μςταχειρισμένες (σε πολύ καλή τιμή) δεν ξέρω από πού είναι αγορασμένες να τις γυρίσω. Πόυ πουλάνε να τις γυρίσω? Στο πλαίσιο που είδα λίγο δεν έχει jetram και μετά ακόμα και να έχει, είχε πάντα jetram? γιατί είναι αγορασμένες 2000-2001 περίπου. Τέλος λένε ότι έχουν <<lifetime warranty>>. :rip: :rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Δύσκολο να στις δεχτεί κάποιο κατάστημα χωρίς απόδειξη αγοράς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αν είναι από Πλαίσιο και χωρίς απόδειξη να πας έχεις μεγάλες πιθανότητες να βγάλεις άκρη (αν είναι από εκεί). Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.Κατά τα άλλα, υπάρχει πάντα η απευθείας λύση στον κατασκευαστή ή η αναγνώριση του αυτοκόλλητου που έχουν πάνω (από ποια αντιπροσωπεία είναι δλδ και να το πας εκεί).Για το τελευταίο θες την βοήθεια κάποιου που να ξέρει ή κάποιου καταστήματος που είναι διατεθειμένο να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Ιούνιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Mπορείς να δοκιμάσεις αυτό, αν θέλεις...http://www.jetram.com.tw/warranty/index.asp?Func1No=5&cStyle=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 ΠΑιδιά jetram και transcend είναι το ίδιο?Επάνω στην μνήμη έχει ένα αυτοκόλλητο, ME αρκετά σβησμένα γράμματα, που λέει:ALTRA01009-0912256/133 ΜΗΖIP 32 02 222Το IP στην τελευταία γραμμή μπορεί να είναι και 1P.sa1901 ευχαριστώ πολύ για το link αλλά έχω μια απορία: Τα μεταφορικά θα τα πληρώσω εγώ?Σας λέει αυτό τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Ιούνιος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 3. Warranty Claim Requirements While sending a defective product to Transcend, it is required that customers provide prepaid freight and insurance. Shipped products must be properly packaged to prevent damage during transit. ’κυρο το Link δεν κάνει! ΑΝ πάρω ένα τηλ. στο πλαίσιο (επειδή δεν μένω θασσαλονίκη και τους ρωττήσω λέτε να μου πούν? EDIT: Πήρα τηλ. στο πλαίσιο και λέει δεν μπορούν χωρίς απόδειξη! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.