Jump to content

DVD Decrypter - Πάπαλα!

spc

Recommended Posts

Τότε θα το αφήσω να τρέχει super pi (αν και το benchmarking δε θεωρείται ποινικό αδίκημα τότε) και θα παω για καφε.. :TD:

κοίταξε... μπορεί κανένας να καταφέρει να κατοχυρώσει τον κώδικα (και γενικότερα όλες τις αριθμητικές μεθόδους :p ) και να σε βάζει να πληρώσεις συνδρομή για το spi... όσο είναι καιρός κρατήστε μία κόπια από ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ!:woot: :woot:

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

κρίμα για αυτά που συμβαίνουν. έχω όμως την εξής απορία. τι χρειάζονται τα updates σε ένα πρόγραμμα που σπάει την προστασία σε DVD video? αλλάζει δηλαδή ο μηχανισμός-αλγόριθμος κωδικοποίησης όσο περνάει ο καιρός? αν αλλάζει πως γίνεται να παίζουν οι ταινίες σε παλιές συσκευές DVD-players, ;όχι σε software Players για PC βέβαια.

η εκτίμησή μου είναι πως καθώς ουσιαστικά έχει σπάσει η προστασία θα δουμε πολύ γρήγορα το νέο DVD format (με την πρόφαση βέβαια ότι προσφέρει και καλά πολλά περισσότερα σε ποιότητα)

Αρχική απάντηση από Dorian

κρίμα για αυτά που συμβαίνουν. έχω όμως την εξής απορία. τι χρειάζονται τα updates σε ένα πρόγραμμα που σπάει την προστασία σε DVD video? αλλάζει δηλαδή ο μηχανισμός-αλγόριθμος κωδικοποίησης όσο περνάει ο καιρός? αν αλλάζει πως γίνεται να παίζουν οι ταινίες σε παλιές συσκευές DVD-players, ;όχι σε software Players για PC βέβαια.

η εκτίμησή μου είναι πως καθώς ουσιαστικά έχει σπάσει η προστασία θα δουμε πολύ γρήγορα το νέο DVD format (με την πρόφαση βέβαια ότι προσφέρει και καλά πολλά περισσότερα σε ποιότητα)

όχι, ο αλγόριθμος δεν αλλάζει, εννοείται αυτό.

απλά το decrypter στις νεότερες εκδόσεις, πέρα από βελτιώσεις σε ταχύτητα, είχε υποστήριξη για εγγραφή σε DL κλπ.

τα καινούρια format είναι ήδη έτοιμα.

είναι τα HD-DVD και το BLURAY.

από προστασίες δεν ξέρω τι θα παίζει, πάντως ούτος ή άλλως τα recorder δεν βγαίνουν αμέσως + δεν ξέρω και πόσο εύκολο θα είναι να γραφούν δισκάκια πολλαπλών στρώσεων στα νέα format.

βέβαια bluray recorder έχει παρουσιάσει νομίζω η sony.

όσον αφορά την ποιότητα, δεν έχεις δίκιο, με τις σύγχρονες οθόνες/τηλεοράσεις ή προβολείς το dvd είναι πολύ φτωχό με το 576i σήμα που έχει. σκέψου ότι τα νέα θα είναι 720p ή 1080i.

η αμερική ήδη έχει HDTV οπότε και ένα σοβαρό δισκάκι χρειάζεται;)

επίσης, από τη στιγμή που θα πρέπει να αναπαράγονται σε pc, (δες HTPC), ο αλγόριθμος προστασίας "κάπως" θα σπάει;)

Καλά οι τυπάδες είναι ότι να' ναι

Με την ίδια λογική , ας απαγορέψουν και το nero , ή το alcohol , ή ας banάρουν και το ιντερνετ βρε αδερφέ μιας και είναι η πηγή όλου του κακού

Το τσίρκο με τους παλιάτσους του σε όλο του το μεγαλείο :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Το σκεπτικό πίσω από την επίθεση στον δημιουργό του Dvd Decrypter είναι άλλο. Η εταιρία που ευθύνεται για όλα αυτά είναι η Macrovision, η οποία υποστηρίζει πως το Dvd Decrypter μπορούσε να προσθέτει ένα Macrovision flag σε ένα αντιγραμμένο dvd, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τα σκάει στη Macrovision για αυτή τη δυνατότητα.

Αρχική απάντηση από greekfragma

αλλαξε και τον τιτλο του θρεντ.......

μια χαρά είναι ο τίτλος του thread - εσύ τι ζόρι τραβάς δλδ; :p

κανονικα λολ..........ας ηταν ολα τα παπαλα ετσι.......:D

δεν κατάλαβες: άλλο πρόγραμμα είναι που βρήκαν την ''ευκαιρία'' να το αλλάξουν το όνομα... :whistle2:

ρε παιδια τι κανει ο πιωμενος?

ποσταρει σε quote μου που δεν υπαρχουν και τα σκαρφιζεται?τι θα γινει ρε φιλε με την παρτη σου.........δεν μας αφηνεις σε χλωρο κλαρι.

υποπτο που λεει και καποιος εδω μεσα.......πολυ υποπτο:hmm:

:OT: Καλά έχετε γέλιο!Κάτι τέτοιο θα έκανε ...

Αρχική απάντηση από RootX

:giveup: Ρε σεις σκέφτομαι να κλείσω το TheLab. :o

Αρχική απάντηση από DJD

:clap:Nαι ρε μαζί σου κ εγώ, βαρέθηκα τόσο καιρό να διορθώνω greeklish... :dots:

:tomato: Φιλικά!

και το LOL συνεχίζεται - DVD Decrypter is NOT back!

:OT:

ρε παιδια τι κανει ο πιωμενος?

ποσταρει σε quote μου που δεν υπαρχουν και τα σκαρφιζεται?τι θα γινει ρε φιλε με την παρτη σου.........δεν μας αφηνεις σε χλωρο κλαρι.

υποπτο που λεει και καποιος εδω μεσα.......πολυ υποπτο:hmm:

Εσύ μικρέ Φραγμούλη-Ποστερούλη, κοίτα να διαβάζεις τα link πρώτα πριν ποστάρεις ότι σου κατέβει στην κούτρα και να σταματήσεις μετά να σβήνες τις πατάτες σου και μετά τα λέμε! :p :p :p

παιδιά για μεταφορά της ταινίας από το δισκάκι στον σκληρό η διαδικασία η σωστή είναι η εξής:

τρέχουμε, και παγώνουμε την ταινία με το power dvd. δοκιμάζουμε την αντιγραφή με copy paste. στο 30% των ταινιών, θα γίνει η αντιγραφή, και θα αντιγραφούν όλα τα απαραίτητα αρχεία όπως πρέπει, για να πάρει το dvdshrink.

αν δεν γίνει η αντιγραφή, αυτό μπορείτε να το κάνετε με το smart ripper (εγγυημένα η δουλειά θα γίνει καλύτερα από το decrupter) αλλά...

θα πρέπει μετά να αντιγραφούν πάλι με copy paste, όλα τα αρχεία τα οποία δεν θα περάσει το smart ripper. ένα απλό copy paste, το οποίο δεν διαρκεί πάνω από 1 λεπτό, επειδή τα vob θα τα περάσει το smart ripper.

αυτή είναι η σωστή διαδικασία. φυσικά η ίδια δουλειά θα γίνει και με το decrupter.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.