spc Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 Tέλος εποχής για το DVD Decrypter Ένα από τα πιο αγαπημένα μου προγράμματα πέθανε....:cry: Κρίμα και ήταν από τα καλύτερα και πιο βολικά.’τιμο Hollywood:TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Και σε μένα το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 "The end of an era"true... true... true...Και τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από jpavlyΚαι τώρα? Ε, όλο και κάποιο άλλο θα εμφανιστεί....Αλήθεια, εσείς τι χρησιμοποιείται τώρα για ripping; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Υπαρχει κανα λινκ για την τελευταια εκδοση του dvd decrypter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Ιούνιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Εγω ριπαρω με το dvdshrink εμένα με βολεύει μια χαρά.http://www.dvdshrink.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Υπαρχει κανα λινκ για την τελευταια εκδοση του dvd decrypter? http://www.afterdawn.com/software/video_software/dvd_rippers/dvd_decrypter.cfmΑρχική απάντηση από Psychokiller Εγω ριπαρω με το dvdshrink εμένα με βολεύει μια χαρά.http://www.dvdshrink.org/ άλλο RIP κι αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Ιούνιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Κατεβάστε την τελευταία έκδοση πριν αρχίσουν να την ξηλώνουν από παντού, τουλάχιστον μέχρι να δούμε τι καινούργιο θα ξεφυτρώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 πραγματικά το αγαπημένο μου πρόγραμμα για να αντιγράφω dvd. read iso -> write iso... κρίμας, αλλά δε χάθηκε ο κόσμος ούτος ή άλλως ποτέ δεν είχα την τελευταία έκδοση, κι οι παλιότερες μια χαρά είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Ο φασισμός δεν θα περάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 DVD Decrypter...:bye:Θα μας λείψεις:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Ένα μεγάλο μπράβο στις εταιρείες που σκοτώνουν έτσι απλά τη δημιουργικότητα και το μεράκι κάποιων ανθρώπων για το κέρδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 6, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Ένα μεγάλο μπράβο στις εταιρείες που σκοτώνουν έτσι απλά τη δημιουργικότητα και το μεράκι κάποιων ανθρώπων για το κέρδος. τώρα πλάκα μας κάνεις Bill......εδώ σκοτώνουν και ανθρώπους, στο μεράκι θα κολλήσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούνιος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Eλα ντε....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Έλα ντε.. Απλά είναι κρίμα γιατί πέραν του ripping, το πρόγραμμα είχε και άλλες πολύ δυνατές λειτουργίες για ανάγνωση και εγγραφή iso. Τουλάχιστον μας μένει και η 3.5.4.0 έκδοση στο δίσκο. Περιμένω τη μέρα που τα DRM enabled μηχανάκια μας θα παίρνουν οδηγίες μέσω δικτύου τι είναι καλό να τρέχει και να τι να σβήνουν και πότε θα μπαίνουμε στα σίδερα για ένα mp3. Τότε θα το αφήσω να τρέχει super pi (αν και το benchmarking δε θεωρείται ποινικό αδίκημα τότε) και θα παω για καφε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 6, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από chromaΤότε θα το αφήσω να τρέχει super pi (αν και το benchmarking δε θεωρείται ποινικό αδίκημα τότε) και θα παω για καφε.. Την λύση του memtest την έχεις σκεφτεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιούνιος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από chromaΠεριμένω τη μέρα που τα DRM enabled μηχανάκια μας θα παίρνουν οδηγίες μέσω δικτύου τι είναι καλό να τρέχει και να τι να σβήνουν και πότε θα μπαίνουμε στα σίδερα για ένα mp3. shit.. :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 6, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 εγω απο την αλλη δεν ανησυχω...ενα κλεινουνε 10 πεταγονται....θυμαστε τι εγινε με το που εkλεισε το audiogalaxy??εμφανιστηκαν κατα 10αδες προγραμματα αναζητησης mp3s..οσο υπαρχει η πηγη(ιντερνετ) το κυνηγη εναντια στην πειρατεια ειναι χαμενη υποθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Ιούνιος 6, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από spcάλλο RIP κι αυτό.... γιατί? μια χαρά την βλέπω τη σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούνιος 6, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από kagelar34 γιατί? μια χαρά την βλέπω τη σελίδα ναι, η τελευταία έκδοση κοντεύει να κλείσει χρόνο αν θυμάμαι καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.