Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2005 Καλησπερα παιδια , εχω συνδεση 64 Kb ISDN , και χρησιμοποιω το‘ Tornado Webjet 128Kb,Εδω και 2-3 μερες οταν συνδεομαι με 64 Kb , μου βγαζει το μοδεμ οτι συνδεεται στο B2 channel , ενω 2,5 χρονια που το εχω παντα συνδεοτανε στο Β1 Πειτε μου τι παιζει γιατι φοβαμαι μην προσπαθει να συνδεθει και στις 2 γραμμες και χρεωνομαι τρελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Ιούνιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 μηπως εβαλες στην αλλη θυρα του netmod το καλωδιο που παει στο modem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_koul Ιούνιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αφου έχεις συνδεση 64k το βλεπω λιγο δύσκολο να μπεί και η δεύτερη γραμμή. Τσέκαρε και τα modem advanced settings. Αν βάλεις b40 μπαίνεις πάντα μόνο με μια γραμμή. Αν βάλεις b0 δηλώνεις ότι θέλεις να μπαίνεις και με τις 2 γραμμές. Και πάλι όμως για να χρεωθείς πρέπει να μπούν και οι 2 γραμμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.