Jump to content

crash στον υπολογιστή

masxerofkartis143

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, αρχικά Καλό απόγευμα.

Λοιπόν μετά από πολύ καιρό και καθώς μου την βάρεσε χωρίς κάτι να παίζω παιχνίδια στο πισι έφτιαξα και 'γώ ενα επιτραπέζιο υπολογιστή.

Κατ' αρχήν ο υπολογιστής έχει πάνω τα ακόλουθα:

Asus Striker II Extreme

Intel C2D E8500 @ 3,16 42C load

2x1GB Teamgroup ddr3 1600mhz

Evga Gtx260

CM m1000

CM Cosmos S

προσωρινά τα έχω όλα στοκ με το cooling μέσα.

Το πρόβλημα είναι το εξής. Μερικές φορές καθώς παίζω παιχνίδια κυρίως μου μένει. το παθαίνει στο Crysis, στο COD4 γενικά παντού. Έτσι και εγώ λέω θα είναι που είναι σε τόσο load κάνα τρίωρο και κάνω Restart. Έπειτα καθώς το ανάβω και μπέννω ξανά στο παιχνίδι και μένει ξανά στο logo της εταιρίας.

Τι μπορεί να φτεεί για αυτό? Θέλω να πώ ότι το τροφοδοτικό είναι υπέρ αρκετό, θέμα unstability δεν υπάρχει καθώς δεν αγγίξα τίποτα λόγο bios και cooling.

Παίδες τα φώτα σας

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κώστας

Τις πιο πολλές φορές. Ναι, αλλά συνήθως μετά απο αρκετό χρονικό διατήμα. Και μου το έκανε μια φορά στο CPU test t 3dmarks06 συνήθως είναι σε αρκετό load αλλά μου το χει κάνει και άλλες φόρες π.χ. σαν άκουγα μουσική μου έμεινε τελείως. Αλλά συνήθως το παθαννει σε load

Δοκίμασε τις μνήμες είχα παρόμοιο πρόβλημα και μου είχε "πεθάνει" η μια μνήμη.

Δοκίμασε τις μνήμες είχα παρόμοιο πρόβλημα και μου είχε "πεθάνει" η μια μνήμη.

Μπα οι μνήμες δεν είναι καθώς ούτε καν που θα άναβε τότε. Το 'χώ ξαναπάθει με τις μνήμες και ξέρω τι γίνεται. Άσε που δεν λέει τίποτα το LCD Poster

Rε , αν έπαθε πρόβλημα το τελευταίο τσιπάκι πχ , και δεν χρειάζεται στο startup και μετά που γεμίζει η μνήμη το χρησιμοποιείς και αυτό και crash ? φερτά όλα εδώ να τα τεστάρω μια

Συμφωνώ με τον "yiancar" κανε ένα check στις μνήμες.Αν έχει πρόβλημα η μνήμη δεν σημαίνει ότι δεν θα ανάβει και το pc σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.