masxerofkartis143 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Παιδιά, αρχικά Καλό απόγευμα. Λοιπόν μετά από πολύ καιρό και καθώς μου την βάρεσε χωρίς κάτι να παίζω παιχνίδια στο πισι έφτιαξα και 'γώ ενα επιτραπέζιο υπολογιστή. Κατ' αρχήν ο υπολογιστής έχει πάνω τα ακόλουθα:Asus Striker II ExtremeIntel C2D E8500 @ 3,16 42C load2x1GB Teamgroup ddr3 1600mhzEvga Gtx260CM m1000CM Cosmos Sπροσωρινά τα έχω όλα στοκ με το cooling μέσα. Το πρόβλημα είναι το εξής. Μερικές φορές καθώς παίζω παιχνίδια κυρίως μου μένει. το παθαίνει στο Crysis, στο COD4 γενικά παντού. Έτσι και εγώ λέω θα είναι που είναι σε τόσο load κάνα τρίωρο και κάνω Restart. Έπειτα καθώς το ανάβω και μπέννω ξανά στο παιχνίδι και μένει ξανά στο logo της εταιρίας. Τι μπορεί να φτεεί για αυτό? Θέλω να πώ ότι το τροφοδοτικό είναι υπέρ αρκετό, θέμα unstability δεν υπάρχει καθώς δεν αγγίξα τίποτα λόγο bios και cooling. Παίδες τα φώτα σαςΕυχαριστώ εκ των προτέρων Κώστας
masxerofkartis143 Σεπτέμβριος 10, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 10, 2008 Crush εννοούσα αν μπορεί κάποιος moderator να το διορθώσει παρακαλώ
papajim Σεπτέμβριος 10, 2008 #4 Σεπτέμβριος 10, 2008 Αυτά τα κολλήματα στα κάνει κάθε φορά που πας να παίξεις παιχνίδια ή που και που ???
masxerofkartis143 Σεπτέμβριος 10, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 10, 2008 Τις πιο πολλές φορές. Ναι, αλλά συνήθως μετά απο αρκετό χρονικό διατήμα. Και μου το έκανε μια φορά στο CPU test t 3dmarks06 συνήθως είναι σε αρκετό load αλλά μου το χει κάνει και άλλες φόρες π.χ. σαν άκουγα μουσική μου έμεινε τελείως. Αλλά συνήθως το παθαννει σε load
midkin Σεπτέμβριος 10, 2008 #6 Σεπτέμβριος 10, 2008 Δοκίμασε τις μνήμες είχα παρόμοιο πρόβλημα και μου είχε "πεθάνει" η μια μνήμη.
masxerofkartis143 Σεπτέμβριος 11, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 11, 2008 Δοκίμασε τις μνήμες είχα παρόμοιο πρόβλημα και μου είχε "πεθάνει" η μια μνήμη.Μπα οι μνήμες δεν είναι καθώς ούτε καν που θα άναβε τότε. Το 'χώ ξαναπάθει με τις μνήμες και ξέρω τι γίνεται. Άσε που δεν λέει τίποτα το LCD Poster
yiancar Σεπτέμβριος 11, 2008 #8 Σεπτέμβριος 11, 2008 Rε , αν έπαθε πρόβλημα το τελευταίο τσιπάκι πχ , και δεν χρειάζεται στο startup και μετά που γεμίζει η μνήμη το χρησιμοποιείς και αυτό και crash ? φερτά όλα εδώ να τα τεστάρω μια
lazylizard Σεπτέμβριος 13, 2008 #9 Σεπτέμβριος 13, 2008 Συμφωνώ με τον "yiancar" κανε ένα check στις μνήμες.Αν έχει πρόβλημα η μνήμη δεν σημαίνει ότι δεν θα ανάβει και το pc σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.