ea6gka Ιούνιος 12, 2005 #161 Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από Byroneven if the mosfets fell off from the dark machine... still works with its own power :alien: :nuke: :devil:
Wizard! Ιούνιος 13, 2005 Author #162 Ιούνιος 13, 2005 Και ένα τελευταίο update από το Θωμά...: This was due to the SLI instability on the nForce4 Intel platform... Τα σχόλια δικά σας
Wizard! Ιούνιος 15, 2005 Author #163 Ιούνιος 15, 2005 Απ'οτι φαίνεται τελικά, μετά το κλείσιμο του τεστ, το γενικό συμπέρασμα του Θωμά, είναι ότι η Intel πταλφόρμα είναι αρκετά ανώριμη για να υποστηρίξει τους dual-core. Φυσικά το δικαιολογεί λέγοντας ότι δεν είχαν στα χέρια τους τελικό προϊόν, αλλά δείγματα, σε αντίθεση με την AMD, αλλά εγώ προσωπικά και γνωρίζοντας τον τρόπο υλοποίησης της Intel, δεν πιστεύω ό,τι θα αλλάξουν πολλά στο τελικό προϊόν. Βιάστηκε για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, έδωσε πρόχειρη λύση που θα βασιστεί στο όνομά της αλλά και στην άγνοια της πλειοψηφίας των καταναλωτών, για να πουλήσει, και μέχρι να βγει το κακό όνομα στην πιάτσα, θα βγάλει το σωστό που θα τα διορθώσει όλα... Όλα? Μήπως την έχουμε ξαναδεί αυτή την ιστορία? Μήπως μας θυμίζει nVidia FX5800? Με την θέλωυγρόάζωτογιατίαλλιώςθακαώ ψύκτρα... Εγώ πιστεύω ότι τελικά θα έχει κόστος για την Intel μια βιαστική κίνηση, αλλά όχι τόσο μεγάλο όσο για την nVidia απλά και μόνο γιατί αυτοί που θα πάρουν το προϊόν, θα είναι (όπως είπε και ο hipro5) οι γνώστες όπου θα το στήσουν σωστά...
ea6gka Ιούνιος 15, 2005 #164 Ιούνιος 15, 2005 δεν νομιζω οτι ειναι ανωριμη η πλατφορμα , αλλα για ποια πλατφορμα μιλας? Nforce4?αυτη ειναι ανωριμη ναι αλλα μολις βγηκε στην αγορα. Το τεστ ητανε αναξιοπιστο απο τηνμ αρχη ,απο τη στιγμη που ο αλλος ετρεχε με 90 βαθμους και το κοιτας εισαι χαζος να μην το σβησεις. αναρωτιεμαι τι θα γινοτανε αν αφηνανε τη ψυκτρα του Χ2 να τρεχει με 1000 στροφες τι θα γινοτανε
yanni Ιούνιος 15, 2005 #165 Ιούνιος 15, 2005 Το τελικό συμπέρασμα του Θωμά εδώ και μέρες πιστεύω ότι θα είναι αυτό:Αρχική απάντηση από yanniΠάντως το DivX κάνει τον AMD να φαίνεται πολύ άσχημος. Αυτό θα είναι και το τελικό τους συμπέρασμα. και όντως εκεί το πάει. Οι AMD δεν είναι σωστά σχεδιασμένοι και δεν κατανέμουν σωστά την υπολογιστική τους ισχύ σύμφωνα με τον ίδια ( Κανόνας : Δεν θίγουμε Windows και Μ$ ).Ότι και να καταλογίζει στην Intel πλατφόρμα δεν έχει σημασία διότι δεν είναι τελικό προιόν.’λλωστε χωρίς NVidia και SLI θα την βρει πολύ ώριμη.
taramas Ιούνιος 15, 2005 #166 Ιούνιος 15, 2005 Καλά τώρα, τα συμπεράσματα του τύπου "είναι νέο προιόν". "είναι ανώριμο", "φταιει το sli, το nforce4, το cooler, ο γείτονας κλπ" μόνο συμπεράσματα δεν είναι, άλλωστε όλα τα προιόντα που τρέχουμε να αγοράσουμε μόλις βγούν ανώριμα είναι Τώρα αν τα "πήρε" η όχι ο Θωμάς απο την AMD η την INTEL και δεν ξέρω απο ποιόν άλλο δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνω γιατί δεν το ξέρω, αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι η INTEL βάζει υψηλούς στόχους και δίνει μεγάλες προσδοκίες αλλά φαίνεται να μην τους πιάνει.
DarkSaga Ιούνιος 15, 2005 #167 Ιούνιος 15, 2005 δεν είναι υψηλός στόχος να ράβεις 2 μπαλώματα σε ένα μανίκι
helloween Ιούλιος 4, 2005 #168 Ιούλιος 4, 2005 Ρε παιδιά μην μαλώνεται για INTEL και AMD Αυτοί που πορώνονται να βλέπουν νούμερα του στύλ 3,2ghz 3.6-4 4.2ghz κατα το ο/c θα προτειμούν πάντα Intel. Oι υπόλοιποι θα ταλάντεύονται και οι πολέμιοι θα πέρνουν AMD χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος είτε για το ένα είτε για το άλλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.